Vraagje 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Vraagje

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluewave
Member

432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Vraagje   ma 6 sep 2010 - 22:30

Bleupaw lag lekker in de zon te slapen. Even latter werd hij wakker 'whaaa' geeuwde hij. 'rommel' hoorde hij. Hij had honger want het was zijn buik die zo rommelde hij liep naar de verse prooi toe en zocht een konijn uit en ging een stukje van de hoop prooi af zitten legde het konijn neer en ging ervoor zitten en begon te eten toen het opwas verveelde ze zich ze wou het kamp uit maar ze had nog geen mentor. 'mentor. Mentor! Ja dat is het' ze stond op en ging naar het hol van de clan leider. 'tall star waneer krijg ik een mentor' vroeg ze heel entoshast
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar'
StarClan

158

CAT'S PROFILE
Age: Ageless..
Gender:
Rank:
Tallstar'
BerichtOnderwerp: Re: Vraagje   zo 12 sep 2010 - 16:43

Tallstar staarde voor zich uit, hij was in zijn den aan het nadenken over wat er moest gebeuren. De gathering was binnenkort. Hij had zijn ogen gesloten en dacht rustig na, naar zijn weten zou het een rustige gathering worden zonder veel problemen. Windclan had de laatste maan niet zoveel problemen gehad, alleen maar goed nieuws, er waren kittens geboren, er waren meer apprentices bijgekomen. Hij voelde zich tevreden en daar had hij ook alle reden toe. Maar hij moest wel behoedzaam zijn, je wist maar nooit wat voor streken de andere clans gingen uithalen.. Wel had hij rogues geroken op zijn territorium. Dat zou een probleem kunnen worden, maar ook weer niet een al te groot probleem. Hij opende zijn ogen, hij hoorde voetstappen, te zacht om door een warrior gemaakt te zijn, het moest een apprentice of een kitten zijn. Hij keek in de blauwe ogen van Bluepaw toen hij de leaders den in stapte. 'Tallstar waarneer krijg ik een mentor?' Vroeg hij enthousiast. 'Waarneer ik er eentje voor je aanwijs, Bluepaw' Miauwde hij rustig als antwoord. Hij was eigenlijk een beetje geërgerd, het was niet de bedoeling dat katten zomaar zijn den in en uit renden. Hij keek hem rustig nog eventjes aan maar schonk daarna geen aandacht meer aan hem, voor dit moment had hij eventjes de gathering aan zijn hoofd. Binnenkort zou hij over de mentor van Bluepaw beslissen, maar nu even niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewave
Member

432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: Vraagje   za 18 sep 2010 - 9:03

'Waarneer ik er eentje voor je aanwijs, Bluepaw', zei de leider van de WindClan. Bluepaw's oren gingen teleurgesteld hangen. 'Duurt dat nog lang?', vroeg Bluepaw toen. 'En wanneer worden de katten eigenlijk warriors, Tallstar?', vroeg hij. Bluepaw's blauwe ogen keken nieuwsgierig in de ogen van Tallstar. Hij wou eigenlijk niet zo graag vechten met andere katten, maar hij vond zichzelf waardig genoeg om de Clan met zijn leven te verdedigen. Bluepaw snapte niet waarom er zoveel oorlog tussen de Clans waren. Hij keek in de blauwe ogen van zijn leider. Hij staarde Tallstar net zolang aan, totdat zijn aandacht even op iets anders werd gericht. Zijn staart ging ongeduldig heen en weer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar'
StarClan

158

CAT'S PROFILE
Age: Ageless..
Gender:
Rank:
Tallstar'
BerichtOnderwerp: Re: Vraagje   za 18 sep 2010 - 10:44

Het drong half tot Tallstar door dat Bluepaw's oren teleurgesteld gingen hangen, maar ja, ze moest wel even geduld kunnen opbrengen. 'Duurt dat nog lang?' Vroeg Bluepaw toen, 'Tot de volle maan weg is ja.' Miauwde Tallstar, hij begon zijn poot rustig te wassen. 'Tot dan kun je met de andere warriors en apprentices meetrainen, ik weet zeker dat als je je goed gedraagt ze het niet erg vinden om er een extra apprentice bij te hebben voor even.' Vervolgde Tallstar rustig. De apprentice zou snel een mentor krijgen, maar eerst moest de gathering van de baan zijn, hij had het zo druk met zorgen, steeds meer rogues verschenen op het windclan territorium en telkens als hij een ceremonie wou houden gebeurde er weer wat. Het was om gek van te worden, maar ja, als clanleader ging je je daar niet over uitspreken, zeker niet tegen een apprentice, misschien tegenover Skyleaf, de deputy. Zij wist zijn zorgen, en hij wist ook bijna zeker dat ze ze ook deelde. De rogues werden ook steeds aggressiever, nog iets wat niet zo welkom was. Steeds vaker kwamen er katten terug met verwondingen, misschien moest hij maar gaan melden aan de windclan dat ze maatregelen moesten gaan nemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewave
Member

432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: Vraagje   za 18 sep 2010 - 12:36

'Tot de volle maan weg is ja', zei Bluepaw's leider. Tallstar begon zijn poot te wassen, zag Bluepaw. 'Tot dan kun je met de andere warriors en apprentices meetrainen, ik weet zeker dat als je je goed gedraagt ze het niet erg vinden om er een extra apprentice bij te hebben voor even', zei Tallstar tegen Bluepaw. Opeens drong een nieuwe vraag bij Bluepaw binnen. 'Tallstar, waarom komen er allemaal Rogue's bij de territoriums?', vroeg Bluepaw. Bluepaw's helderblauwe ogen boorde zich in die van Tallstar. Hij wou graag antwoord op die vraag. Bluepaw was nieuwsgierig naar waarom verschillende Clanleden steeds met verwondingen terugkeerde van een patrouille. 'Mag ik alleen gaan jagen dan?', vroeg Bluepaw aan Tallstar. Hij was ondertussen gaan zitten en had zijn staart rond zijn poten gekruld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Vraagje
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: