[Earthwalker] Tumbling down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Earthwalker] Tumbling down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornpaw
Member
[Earthwalker] Tumbling down DPKsfdL
116

CAT'S PROFILE
Age: x 10 Moons old
Gender:
Rank:
Acornpaw
BerichtOnderwerp: [Earthwalker] Tumbling down   [Earthwalker] Tumbling down Icon_minitimevr 22 jun 2012 - 16:29

[Earthwalker] Tumbling down Acornpawheader
Acornpaw verliet het kamp opnieuw zonder begeleiding, hij wist dat Bluestar dat liever niet had, dat ze het liefste had dat apprentices met een warrior het kamp uit gingen, maar hij had ook het liefste gehad dat hij een mentor had. Dus tja, niet iedereen kon gelukkig zijn? Ondertussen werd het Thunderclan territorium steeds bekender, zijn neus raakte gewend aan al die geuren van het Thunderclan gebied waar hij al zo vaak doorheen gestruind had. Maar hij liep altijd dezelfde kant uit... Waarom zou hij niet eens een keer de andere kant op gaan? Naar een plek waar hij nog nooit geweest was? Hij liep nooit naar het noorden toe, altijd naar het westen of naar het zuiden... Hoogsparren, Uilenboom, zonnerotsen. Hij kon zich ook niet herinneren wat er in het noorden van het gebied was. Hij zou er wel achter komen, of niet?

De varens werden dikker en Acornpaw kon nauwelijks meer zien waar hij liep, hij kneep zijn ogen geïrriteerd half dicht in concentratie en schudde zijn pels eventjes uit, waarna hij juist zijn pas versnelde. Slecht idee. De grond verdween ineens onder zijn poten en de jonge apprentice tuimelde naar beneden. Geschrokken slaakte hij eventjes een gil toeen hij over los zand rolde. Hij kon geen grip krijgen, hij kon zichzelf niet afremmen. Uiteindelijk stopte zijn lichaam langzaam met rollen, de zwaartekracht was hem genadig geweest. Ietwat in de kreukels bleef hij eventjes in het zachte zand liggen, waar was hij? Duizelig was hij in ieder geval wel... Hij knipperde een paar keer en testte al zijn poten stuk voor stuk uit, of al zijn ledematen het nog wel deden. Ja... Ze deden het gelukkig nog. Hierna kwam hij voorzichtig overeind, nog ietwat wankel op zijn poten. Hij was veilig, maar waar precies was hij? Hij fronste geërgerd toen hij besefte dat hij het niet wist.
[Earthwalker] Tumbling down Acornpawsignature
| Stormfur | Splashwater | Acornpaw | Tailstorm |
[Earthwalker] Tumbling down BDuX2DvJzFRD6DuO0GZJ3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Earthwalker] Tumbling down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: