[Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
Bluewisp
Founder

Sanne (:
2454
Be balanced

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   zo 12 sep 2010 - 15:42

Jaa jaa, hier is ie dan. Het verhaal dat zich gaat afspelen. We staan natuurlijk open voor ideeën van jullie. Daarbij hebben we nog wat Prophecies nodig voor de andere Clans.
Wat we nodig hebben:
Eliteleider [Scourge]
Eliteleden [Night, Freddy, Angelos, Aztec, IJsel, Icy, Sandstorm, Silvercoat, Cinderkit, Lionheart, Madiebo]
Kittens van alle Clans die worden gestolen Dapplekit,Runningkit, Heartkit, Sparkkit, Springkit, Dewkit, Shinekit en Coarsekit.
Dit zijn allemaal rogues, en die worden dus tegen de Clans. Lees het verhaal als je meer wilt weten.

[Verhaallijn] Melting ice

~Prophecies~
ThunderClan - Fire alone can save our Clan

~Wat er gebeurd~
Het begint bij Icepaw, Icepaw is een voorzichtige apprentice maar heeft wel goede ambitie, ze wil het beste doen voor haar clan en doet heel erg haar best. Ze wil de beste warrior worden die haar clan ooit gekend heeft. Alleen, ze maakt een fout, ze gaat alleen het kamp uit en komt twee rogue's tegen. Deze rogue's vallen haar aan. Ze raakt ernstig gewond en wordt gevonden door een patrouille, ze liegt zich eruit omdat ze niet wou dat dit haar kansen om een warrior te worden verpest. Hier begint het mis te gaan. Een van de rogue's wordt gedood door de warriors die hen achterna gaan, wat de ander boos achterlaat. De overgebleven rogue start een groep de de Elite word genoemd. De Elite is een groep die tegen de Clans is. Ze komen nog vaak achter Icepaw aan, die wordt bedreigd met de dood, als ze iets zegt over de Elite tegen haar Clan.
Ook begint de Elite prooi te stelen van de Clans. De Clans zelf geven elkaar de schuld en er komt een grote ruzie. Geen enkele Clan is het eens met de ander en dus ontstaan er steeds meer vechtpartijen bij de grenzen van de territoria. Kampen van andere Clans worden aangevallen, en er word nog steeds prooi gestolen.
Icepaw is een warrior geworden, Icestorm, alleen is er iets goed mis in haar hoofd. Door die aanval van de rogue en het vechten en de ruzies met de andere Clans, is ze anders gaan denken, ze had tijdens haar apprentice tijd de rogue meerdere malen gezien. Dit had angst opgeleverd, maar haar ook lichtelijk gek gemaakt. Ze heeft meerdere malen last van een stem in haar kop die haar zegt wat ze moet doen. De ambitieuze Icepaw is veranderd in een kille Icestorm die niets liever wil dan rogues en buitenstaanders van het territorium vegen en haar clan sterk maken. Halfbloods, verraders, alles moet weg…
In deze tijd komt de ambitie van Icestorm niet goed uit. Ze zal zich makkelijk in een gevecht storten, zeker nu er zo'n onrust heerste onder de Clans. De Elite besloot ook nog eens over te stappen naar een volgende stap, kittens stelen! De Clans weten niet wat hen overkomt en geven elkaar nog steeds de schuld. Ze besluiten een groot gevecht te houden bij Vierboom. Icestorm is de enige die weet van de Elite en wat ze doen, maar ze zegt er geen woord over. Firepaw komt erachter en doet er alles aan om haar tot spreken te krijgen. Op het laatste moment, als de Clans elkaar bijna in de haren zijn gevlogen komt hij aangestormd met Icestorm en een rogue die hen had aangevallen. Firepaw verteld waar hij achter is gekomen en laat Icestorm ook even spreken. Hij overtuigd de Clans en er word een groep gevormd om de kittens terug te halen. De rest gaat terug naar zijn Clan, om op hun eigen manier af te rekenen met de rogues als ze nog een stap op hun territorium zetten.
De groep die de kittens gaat halen word geleid door Firepaw en Icestorm, die van het kamp van de rogues heeft gedroomd en weet waar het is. Clans samen vallen het binnen en stelen de kittens terug. Icestorm word door de leider van de rogue's herkend en word apart aangevallen. Hij verteld haar dat zij het was die heeft geholpen de kittens te stelen, zonder dat ze er veel van heeft gemerkt. De Elite dood haar omdat ze haar mond open heeft gedaan over hen. De Clan katten gaan daarna met hun kittens terug naar hun Clan. De Elite besluit om het even rustig aan te doen na de aanval en blijven uit Clan territoria, alleen om hun volgende plan te smeden.


~Welke gevolgen het heeft voor welke Clan~
ThunderClan - De Clan van Icepaw, die het eerst in aanraking komt met de rogue's. Zoals bij elke Clan word hier prooi gestolen en worden er patrouilles aangevallen. De grenzen met andere Clans worden later veel meer gepatrouilleerd en er zullen gevechten plaatsvinden.
RiverClan - Zoals bij elke Clan word hier prooi gestolen en worden er patrouilles aangevallen. De grenzen met andere Clans worden later veel meer gepatrouilleerd en er zullen gevechten plaatsvinden.
WindClan - Zoals bij elke Clan word hier prooi gestolen en worden er patrouilles aangevallen. De grenzen met andere Clans worden later veel meer gepatrouilleerd en er zullen gevechten plaatsvinden.
ShadowClan - Zoals bij elke Clan word hier prooi gestolen en worden er patrouilles aangevallen. De grenzen met andere Clans worden later veel meer gepatrouilleerd en er zullen gevechten plaatsvinden.

~Status van de katten in de gebeurtenis~
ThunderClan - Veel gewonden en erg waakzaam
RiverClan - Veel gewonden en erg waakzaam
WindClan - Veel gewonden en waakzamer dan normaal
ShadowClan - Veel gewonden en erg waakzaam en woedend

~Oplossingen~
De oplossing tot het probleem neigt een groot gevecht te worden met álle Clans. Dit word alleen tegen gehouden. De echte oplossing word het groepje katten van alle Clans dat de kittens terug gaat stelen. Daarna is het weer rustig.

~Status van de katten, erna~
Rouwende status voor alle Clans die katten hebben verloren. Daarbij zijn ze allemaal herstellende, en nog steeds snel op hun teentjes getrapt.
{ Bluewisp }{ Hige }{ Fallowpaw }Bluestar&Bluewisp:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night
Member

846

CAT'S PROFILE
Age: 2 jaar
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   zo 12 sep 2010 - 15:44

lol in de vorige topic was ik met firepaw midden in een gesprek en nu is die weg... xD maar goed ik hoop dat hij snel komt.! Heb er zin in Smile
Wat moet Brokenstar precies doen.?

~Fights destroy and~
~broken hearts bleed.~
~Revenge keeps me going~
~blood is my need...~


~ Nightcookies~
Als je ook een katje zoals deze gebaseerd op Nyan Cat in je onderschrift wil,
stuur dan een bericht naar mij ik help je graag verder ^^ ~


Night - Brokenstar - Eclipsekit - Littlecreek - Batflight - Dúlin

Lollipops are extremely tasty ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Prrregante queen Firedance

WazBeer
11860
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   zo 12 sep 2010 - 15:45

Gewoon zijn Clan leiden. En natuurlijk zal hij een van de katten zijn die er meteen op reageerd met vechten enzo.Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Goldtail
Member

Passievrucht x'3
229

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons.
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   vr 24 sep 2010 - 17:32

laat maar


KLIK OF JE ONTMOET ME VUISTEN:
 


Laatst aangepast door Hawkfrost op ma 27 sep 2010 - 19:41; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

418

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   vr 24 sep 2010 - 17:35

Coarsekit hoor ook als gestolen kitten
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aube
Member

19

CAT'S PROFILE
Age: 4 ½ Maan | Maanden.
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   ma 18 okt 2010 - 11:11

Had klein vraagje;
Aube is dochter van IJsel en Sandstorm,
Maakt dat haar dan ook automatisch lid van de Elite?
Meh, misschien onnodig vraagje, maar ik wil het graag eventjes weten ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

418

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   ma 18 okt 2010 - 17:47

wanneer begint dit verhaal?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

27

CAT'S PROFILE
Age: 25 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   ma 18 okt 2010 - 18:46

Sorrelkit en darkkit zijn geen kits meer dus die kunnen niet gestolen worden


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scourge
Member

82

CAT'S PROFILE
Age: 3 jaar
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   za 23 okt 2010 - 19:12

Nou Aube, eigenlijk maakt dat haar wel lid ja. Maar als je het echt niet wilt hebben kittens ook nog de mogelijkheid om weg te gaan als ze oud genoeg zijn.

Trouwens het is BEGONNEN!
Het eerste topic is er, van Icepaw. Als die is afgehandeld kan er prooi worden gestolen en komt er een bijeenkomst voor alle leden die straks bij de Elite gaan horen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfur
Member

217

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   za 11 dec 2010 - 17:20

Umh, ik ben net lid geworden en ik heb misschien een idee. Wat nou als een Elite-kat lid word van de Clan omdat hij alleen maar wordt vernedert door de leader. Dan vertelt die kat alle geheimen aan de Clan.Spoiler:
 


Spoiler:
 
~Foxfur~Owlpaw~Crowfeather~Crowpaw~Zebrapaw~Wolfpaw~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Prrregante queen Firedance

WazBeer
11860
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   za 11 dec 2010 - 17:53

Katten worden in de Clans geboren, of komen er nietr in. Zo zit het, dus dat idee is niet echt mogelijk.Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

418

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   za 11 dec 2010 - 17:55

het is wel mogelijk want anders zou jij er ook niet in mogen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

423

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   za 11 dec 2010 - 18:37

Russty/Firepaw was een uitzondering omdat Bluetar wat in hem zag. Het komt nauwlijk nog voor dit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfur
Member

217

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   zo 12 dec 2010 - 11:51

Oké. En als het andersom is. Dat een Clankat bij de Elite gaat?Spoiler:
 


Spoiler:
 
~Foxfur~Owlpaw~Crowfeather~Crowpaw~Zebrapaw~Wolfpaw~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowfur
Member

112

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   zo 12 dec 2010 - 12:47

En in Shadowpaw zag Bluestar ook wat Smile XD


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

6

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   vr 25 feb 2011 - 21:28

voor Shadowclan is het mischien een idee dat de Apprentices vaak worden gevraagd of ze bij de Elite willen, dat word natuurlijk gedaan door de Elite krijgers


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wazzy
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   vr 25 feb 2011 - 21:31

De Elite gaat heus niet aan Clankatten vragen of ze lid gaan worden. Dan verraden ze hun bestaan en dus loopt hun plan in het water WinkAll my life I've been good, but now,
Whoaaa... I'm thinking What The Hell,
All I want is to mess around,
And I don't really care about,
If you love me, If you hate me,
You can't save me..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

6

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   vr 25 feb 2011 - 21:36

maar als er kittens worden gestolen, dan weten de clankatten toch al dat ze bestaan?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wazzy
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   vr 25 feb 2011 - 21:38

Eerst nog niet. Eerst denken ze dat de andere Clans het hebben geflikt en willen elkaar dus uitmoorden om gestopt te worden door Fireheart en Icestorm die uiteindelijk de waarheid heeft verteld.All my life I've been good, but now,
Whoaaa... I'm thinking What The Hell,
All I want is to mess around,
And I don't really care about,
If you love me, If you hate me,
You can't save me..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberclaw
Member

Cynthia
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice   za 26 feb 2011 - 10:20

Als het kan wil ik met Amberkit nog wel een kitten spelen die gestolen wordt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Verhaallijn - Alle Clans] Melting Ice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Prophecies-
Ga naar: