I’m going to learn you something, so watch.. ~ Sketchpaw 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I’m going to learn you something, so watch.. ~ Sketchpaw

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

for you it's bad angel, but somethimes you may call me Lein
627
Actief

CAT'S PROFILE
Age: already I'm 16moons on this damm world where everybody have left me..
Gender:
Rank:
Goldenshadow
BerichtOnderwerp: I’m going to learn you something, so watch.. ~ Sketchpaw   zo 15 jul 2012 - 16:57


Het was vroeg in de morgen toen een goudkleurige schaduw het kamp verliet. Haar staart zwiepte heen en weer terwijl ze verder liep. Ze gleed langs bomen heen en bleef even zitten, kijkend naar de wereld om haar heen. De ceremonie was nu al een paar dagen terug, het was dus tijd om haar twee leerlingen te trainen. Haar gedachten dwaalden even af. Ze hoorde ver weg de vogels die hun liederen floten. De wind die je door de bladeren heen hoorde razen. Haar gedachten dwaalde af naar de tijd toen zij nog leerling was geweest. Haar mentor had haar eigenlijk niets geleerd, ze had hem maar een keer gezien, alleen bij de ceremonie. Ze schudde haar hoofd. Nee. Zo zou zij niet zijn. Ze kwam weer overeind en liep verder. Ze zou haar twee leerlingen dingen leren. Om te zorgen dat die goed voorbereid het warriorleven in konden. Ze zwiepte met haar staart en liep zachtjes verder. Haar poten leken de grond haast niet te raken. Poot voor poot liep de goudkleurige schaduw verder, totdat ze de kleine stroom had bereikt. In de schaduw van een grote boom ging de goudkleurige poes zitten. De schaduwen omhulde haar, en ontrokken haar aan het zicht. Haar goudkleurige ogen keken langs de stroom heen. Ze bleef wachten en zag het kleurenspel op de rivier, van de zon die met het water aan het spelen was met de kleuren. Een glimlach gleed even over haar gezicht heen, maar verdween al weer snel. De goudkleurige poes bleef zitten. Wachtend totdat de twee leerlingen zouden verschijnen bij de kleine stroom. Geduldig wachtte de goudkleurige schaduw, luisterend naar de melodie om zich heen. Luisterend naar de melodie van de natuur.

Don’t mess with her.
Don’t think that you can tame her.
Don’t do stupid thinks
She’s not who you think she’s.
She walks like shadows.
Don’t try to take her down.
Then you’re time is up..Trainingstopic voor Razorpaw en Sketchpawklik eens^^
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.

thx to Bregje voor me setje, I really like it^^
Me:
 Laatst aangepast door Goldenshadow op ma 20 aug 2012 - 22:50; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sketchpaw
Member

» Quinty «3 «
88

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender:
Rank:
Sketchpaw
BerichtOnderwerp: Re: I’m going to learn you something, so watch.. ~ Sketchpaw   do 19 jul 2012 - 20:21


Het was vroeg, heel erg vroeg, deze ochtend. Maar Sketchpaw had er alles voor over om deze ochtend vroeg op te staan en een muis weg gegraaien bij de voedselstapel. Haar groene ogen keken fel om zich heen, terwijl ze zich over haar maaltje boog en het vlees van het magere lichaampje aftrok. Ze at het met smaak op en begroef het karkas ergens in een hoekje. Ze likte het bloed van d'r bekje af en rekte zich uit. Ze wist wat d'r te doen stond, vandaag zou haar training met Goldenshadow gaan beginnen. Ergens verheugde ze zich er best wel op. Eindelijk kon ze laten zien wat ze in d'r mars had, en zou niemand haar meer met schuine ogen aankijken. Ze grijnde eventjes duivels en liep daarna het kamp uit, opweg naar haar mentor en haar trainingsmaatje.

Ze vroeg zich af of Razorpaw er al zou zijn, anders zou ze gewoon aan Goldenshadow vragen of ze alleen mocht worden getraind. Ze had geen zin in geslenter en al helemaal niet omdat een apprentice gewoon weigerde om op te komen dagen. Sketchpaw gromde zachtjes, terwijl ze in de richting van de kleine stroom trippelde.
Al snel zag ze haar mentor zitten. Haar gouden vacht viel hier natuurlijk ontzettend op. Heel anders dan de grijs/blauwe vacht waar ze zelf mee was gezegend. Ze liep op de poes af en ging op een staartlengte afstand zitten. "Is Razorpaw er nog niet?" vroeg ze met een geïrriteerde blik in haar groene ogen. Damn, ze haatte het als ze moest wachten. Luilakken, dat waren het. Terwijl ze zich aan het groen en geel ergeren en geen oog meer had voor Goldenshadow, ging ze maar haar poot wassen om iets te doen te hebben."You can't kill an idea, can you? Not once it's made a home. There"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

for you it's bad angel, but somethimes you may call me Lein
627
Actief

CAT'S PROFILE
Age: already I'm 16moons on this damm world where everybody have left me..
Gender:
Rank:
Goldenshadow
BerichtOnderwerp: Re: I’m going to learn you something, so watch.. ~ Sketchpaw   ma 20 aug 2012 - 22:50

Ze bleef rustig liggen, ookal hoorde ze dat er iemand aankwam. Ze keek op toen ze Sketchpaw zag. Razorpaw er nog niet?" hoorde ze Sketchpaw zeggen. Langzaam kwam de goudkleurige poes overeind, de tijd om te wachten was voorbij. Luiheid, daarhield ze niet van. ' blijkbaar niet meer, maar dat betekend niet dat jouw training niet doorgaat' zei ze. Ze ging de poes voor naar de rivier, dat haar ene leerling niet op kwam dagen betekende niet dat ze haar andere leerling niet zou trainen. Haar poten kwamen zacht neer op de grond terwijl ze naar het water keek, het belangrijkste was om te vissen en te zwemmen, en dat was precies wat ze de jonge poes zou gaan leren. Ze keek achterom naar Sketchpaw, zo van, komt er nog wat van. Ze ging aan de rand van het water zitten en keek naar het water, de zon stond niet echt goed, maar eerst een kijken wat haar leerling al van dit onderwerp afwist. Haar staart zwiepte langzaam heen en weer, afwachtend wat haar leerling zou gaan doen.

You have no idea what she's
But if you follow her
You maybe can get hurt.
So wacht out


Razorpaw staat op de acountmarkt, vandaar dat ik je dus alleen ga trainen, dus heb ook de titel aangepast^^klik eens^^
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.

thx to Bregje voor me setje, I really like it^^
Me:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I’m going to learn you something, so watch.. ~ Sketchpaw
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: