Splashing water. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Splashing water.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Splashing water.   do 19 jul 2012 - 14:15

--Lastbreathe--
Opgerold in zijn nest lag de grote stoere kater. Zijn ademhaling was regelmatig, en tja, dromen, het leek wel als of hij er niet meer aan deed. Want als hij droomde was het een nachtmerrie, en de enige momenten waar op hij lekker sliep was wanneer hij niet werd lastig gevallen door irritante nachtmerries. En dit was dus zo'n nacht, een heerlijke droom loze nacht. Zijn vurige ogen gingen langzaam open naar mate de den lichter werd. Toen zijn ogen één maar open waren zag hij dat bijna iedereen al weg was. Dus het werd voor Smoketear ook maar eens tijd om op te staan. Vanmiddag zou hij pas mee gaan met een jacht patrouille, dus en dat was pas na zon hoog. Dus, Smoketear had nog lekker lang de tijd om iets voor zich zelf te doen. Smokepaw's trainingen gingen goed. Petalpaw was al bijna klaar met de trainingen, en die ging nu wat vaker mee met de andere warrior's om meer het leven van een warrior op te pikken. En die stuurde hij wat vaker op jacht om zelfstandiger te worden. Het enige wat Smoketear nog met Petalpaw deed was haar sterker maken door te vechten en sneller te laten worden door lange einde de rennen door het territorium, en dan onverwacht te aanvallen en zo.
Smoketear liep naar de prooi stapel en zocht een konijn uit. Toen hij de eerste hap had genomen merkte hij dat dit het konijn van gisteren was die hij toen had gevangen vlak voor hij met Tailstorm was gaan praten. Smoketear maakte zich een beetje zorgen om zijn vriendin. Hij schudde de gedachte weg en nam nog een paar laatste happen van het konijn. Daarna besloot hij dat hij maar weer eens kon gaan jagen bij de kleine stroom. Smoketear verliet het kamp na dat hij zijn vacht had geordend.
Na een stukje gerend te hebben kwam hij aan bij de kleine stroom. Smoketear snoof de heerlijke warme lucht op en liep zachtjes langs de kant van het water, zijn ogen waren op het water gericht. Toen bleef hij steel staan. Wat veder in het water zag hij een klein groepje vissen. Smoketear grijnsde. Hij deed geruisloos een paar stappen naar achteren en sprong toen het water in. Met een snelle beweging van zijn klauw haakte hij twee vissen tegelijk naar boven waarvan één op het land te recht kwam en de andere aan zijn nagel bleef hangen. Hij plukte de vis van zijn nagel en beet het dood. Die gooide hij ook op de kant. Hij zwom terug om de andere ook maar te doden, een hart had Smoketear namelijk nog wel. Toen hij de vis terug wou leggen merkte hij op dat er iemand naar hem zat te kijken. Smoketear hees zijn kop op, en ja hoor, daar was ze, Lastbreathe.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Sharonn'
287

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Lastbreathe
BerichtOnderwerp: Re: Splashing water.   do 19 jul 2012 - 15:02


Het was twee dagen geleden, dat gevecht met de bruine tabby, de rogue. De kater die haar aanviel, waardoor ze nu een enorme wond had in haar schouder. Ze baalde. Ze had niet gewild dat Smoketear haar zo had gezien. Ze leek zo’n watje, en dat vond hij vast vreselijk. En zij vond het eveneens vreselijk. Ze had enorm veel pijn, maar lachte het weg. Nou ja, ze probeerde het weg te lachen. Na een paar seconden vertrok haar gezicht dan van de pijn. Maar het zal vast snel over zijn, tenminste, zo’n wond was er niet eeuwig, wel? De twee nachten die al geweest waren, waren gevuld geweest met nachtmerries, waarin de vreemdste dingen waren gebeurd. Dan werd ze vermoord door diezelfde rogue, zonder de bescherming van Smoke. Dan was ze eindelijk dapper genoeg hem te vertellen van haar gevoelens voor hem, zei hij bot weg dat het niks kon worden tussen hen, en ga zo maar door. Ze baalde, want ze durfde het hem echt niet te vertellen, zeker niet na die nachtmerrie. Sinds hij haar heeft verdedigd, kreeg ze hoop. De hoop dat hij haar ook leuk vond, dat hij ook om haar gaf. Maar die hoop zal vast gewoon maar hoop blijven, haar droom zal niet echt worden, dat kon gewoon niet. Ze zat zo met haar gevoel in de knoop dat ze het tijd vond om een wandeling te maken. Ze stond op, rekte zich uit en liep de den uit. Ze keek naar de zonnestralen die naar binnen kwamen via de uitgang van het kamp. Ze liep er naar toe, en toen ze net buitenstond, voelde ze de warme zonnestralen haar zilvergrijze vacht verwarmen. Haar blauwe ogen keken vrolijk naar boven. Het leek alsof de zon en de lucht het met haar eens waren, dat ze het hem gewoon moest vertellen.. Ze ging op weg naar de kleine stroom, de plek waar ze de jonge Applepaw had leren kennen. Toen ze daar aankwam, zag ze de kater die ze juist liever niet wou zien, Smoketear. Ze bleef op een afstandje kijken naar zijn zwemkunsten en zag dat hij al een vis gevangen had. Toen zag ze dat hij haar had opgemerkt. “Hoi Smoketear..” zei ze zachtjes. Ze liep iets meer naar de kant toe, maar nog steeds een heel stuk van de kant af. “Ik zie dat je vangst goed gaat?” vervolgde ze, met een blik op de vis gericht.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: Splashing water.   do 19 jul 2012 - 15:55

Met een trotse blik legde hij zijn tweede vis op de kant naast de eerste die nog leefde, maar die hij snel dode om een einde aan zijn leiden te maken, ja natuurlijk, Smoketear had ook gevoelens voor medeleven. Smoketear keek op en toen zag hij dat er een kat, een poes, naar hem stond te kijken. Smoketear herkende de poes meteen. Lastbreathe, de poes daar hij gevoelens voor had gekregen. Maar die accepteerde hij niet. hij had al twee partners achter de rug, straks zou de hele clan een zwart beeld van hem krijgen als hij in eens weer een partner er bij zou krijgen. Smoketear schudde de gedachte weg. Maar dat behoorde hem niks uit te maken. “Hoi Smoketear..” Hoorde hij Lastbreathe zachtjes zeggen. Smoketear keek haar aan met een vriendelijke, lieve, charmante blik aan. 'Dag, Lastbreathe,' antwoordde hij op een lieve, vriendelijke toon. Hij mocht Lastbreathe, meer dan meer. En ja, hij was verliefd, en hij was dus zeker ook niet bang om dat nu te uiten, al hield hij het toch wel een beetje in. Anders vond hij het te snel gaan. Hij vond dat ze eerst even een middag samen iets moesten doen. Zien of de klik nog sterker werd dan het al was. “Ik zie dat je vangst goed gaat?” Zei Lastbreathe. Smoketear kwam het water uit en schudde zijn vacht uit. Spettertjes water volgen in het rond. Smoketear knikte. 'Dat zie je goed, twee in één keer,' grinnikte hij. Smoketear ging rustig zitten. 'En hoe is het, al een beetje bekomen van die nare wonden op je schouder?' Vroeg hij, er lag duidelijk bezorgdheid in zijn ogen. Want hij was ook bezorgd. Hij gaf om Lastbreathe, en hij wou niet dat haar iets over kwam. Hij wou niet dat wie dan ook waar hij om gaf iets over kwam. En ja, Lastbreathe was dus wel iets over komen, een paar flinke wonden in haar schouder. En die waren niet niks.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Sharonn'
287

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Lastbreathe
BerichtOnderwerp: Re: Splashing water.   do 19 jul 2012 - 20:14


Smoke leek erg blij haar te zien. Zijzelf wilde hem het liefst niet zien. Ze wilde even weg zijn van hem, nadenken over haar gevoelens voor hem. Ze was zo verward, door al die gedachten die telkens maar weer door haar hoofd bleven spoken. Het was echt erg verwarrend, al die dingen die maar door elkaar liepen. Haar gedachten werden even onderbroken door een vrolijke Smoke. “Dag, Lastbreathe,” zei hij op een lieve en vriendelijke toon. Hij had een charmante glimlach op zijn gezicht geplakt. Ze mocht hem echt meer dan een vriend, die ze nu toch wel waren..? Maar ze zou hem dan moeten delen.. Hij heeft twee exen, had ze gehoord. Ene Lotusleaf en nog een andere poes, waarvan ze de naam niet had onthouden. En hij was nogal charmant, dus misschien had hij dan nog wel een vriendin.. Angstige gevoelens bekropen haar toen. En dan waren er nog zijn kittens, waar ze ook mee te maken zou krijgen. Het zal erg verwarrend zijn.. Maar het zou wel goed komen, uiteindelijk misschien.. Als ze hem ooit zou vertellen dat ze hem leuk vond. Haar gedachten werden opnieuw verstoort doordat Smoketear iets zei. “Dat zie je goed, twee in één keer.” Toen grinnikte hij en ging rustig zitten. Ze keek naar zijn felgele ogen, die niet naar een bepaald punt keken. Ze hoorde dat hij weer iets wou zeggen. “En hoe is het, al een beetje bekomen van die nare wonden op je schouder?” Wat lief, dat hij daaraan dacht! Hij gaf dus toch om haar, dacht ze blij. Toen ze weer in die felgele ogen keek, zag ze dat er bezorgdheid bij was gekomen. Dat was best aantrekkelijk bij een kater, bezorgdheid. Zijzelf had dat niet heel erg, alleen bij familie en goede vrienden. Die waren zo belangrijk voor haar.. En bij Smoketear begon ze dat gevoel ook te ontwikkelen. Dat was erg verwarrend, aangezien ze hem nog niet heel lang kende.. Het was echt gewoon raar, en al die verliefde gevoelens. Ze zit echt helemaal met zichzelf in de knoop. Daardoor was ze helemaal vergeten om te antwoorden op de vraag van Smoke. Ze keek een keer naar hem, en gaf hem een lieve glimlach, nou ja, haar gezicht vertrok na enkele seconden alweer door de pijn. “Het gaat wel weer, maar de pijn blijft maar hangen. Maar lief dat je daar over na denkt, je hoeft je niet druk te maken over me,” zei ze vriendelijk met een gemeende glimlach naar hem. Ze wilde het tegen hem zeggen, maar ze kon het gewoon niet. Het was gewoon teveel in één keer. Alle gedachten kwamen weer voorbij. Toen wist ze het gewoon zeker: ze was verliefd op Smoketear.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: Splashing water.   vr 20 jul 2012 - 22:34

Smoketear kon niet makkelijk bezorgd raken, meestal was het van "het gaat wel over," of "het komt wel goed," maar op de één of andere manier maakte hij zich zwaar zorgen om Lastbreathe. Waarom? Tja, die reden was heel makkelijk te vinden, al wou Smoketear er maar niet aan toe geven. Hij kon toch geen derde partner hebben? Hij wist trouwens ook niet zeker of Lastbreathe hem wel leuk vind. Al hoopte hij van wel, en ook weer niet, misschien wou ze alleen maar vrienden zijn en niet meer. “Het gaat wel weer, maar de pijn blijft maar hangen. Maar lief dat je daar over na denkt, je hoeft je niet druk te maken over me,” zei Lastbreathe. Smoketear schudde zijn kop. 'Je bent er toch wel mee naar de medicine cat heen gegaan toch?' Vroeg hij terwijl zijn sexy bezorgde intense blik in zijn ogen zat. Gewoon lekker bezorgd, kalm, en intens. Het gene dat veel katers niet hadden had Smoketear wel. Een mooie rustige, stoere, kalme houding, en dan de emotie op dat moment er bij. Maar Smoketear had ook zijn minder goede kanten; hij zou zich namelijk zonder na te denken in een gevecht kunnen storten, makkelijk met woede vechten in plaats van verstand. 'Hoe is het veder met je?' Vroeg hij veder om een gesprek aan te houden. Hij keek recht in haar ogen - niet met op zet - en toen voelde hij het. Ja, hij was verliefd. Verliefd zonder dat hij wou dat hij verliefd werd. Maar toch. Haar blauwe ogen. Ze zaten zo vol met waarheid en eerlijkheid. Alles wat goed was. En buiten dat, ze was ook stoer. Gewoon perfect. Zo wel qua uiterlijk al innerlijk. Hij geloofde niet in meerdere liefdes. Maar misschien was dit wel het eerste liefde op het gezicht. Misschien was Lastbreathe de ware. Nee wacht. Hij wist dat zij de ware was. Lastbreathe was de ware. Hij wist het nu gewoon zeker.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Sharonn'
287

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Lastbreathe
BerichtOnderwerp: Re: Splashing water.   za 21 jul 2012 - 15:17


Het was echt heel lief dat hij zich zorgen maakte over haar, maar dat hoefde toch zeker niet. Ze kon zichzelf goed redden, nou ja, dat dacht ze dan.. En ze kon echt niet de derde partner zijn van hem. Dat kon gewoon niet. Haar moeder had ooit gezegd dat een mooie en sterke kater nooit alleen was, dat hij altijd nog een andere partner had. Daarom durfde ze het eigenlijk niet. Maar hij was zo leuk, en ze kon haar gevoelens niet negeren, al had ze dat wel geprobeerd. Ze wilde het niet negeren, ze was gewoon echt verliefd geworden op hem. En dat werd ze niet op iedereen, toch? Maar dan nog, het was onmogelijk, vond ze. Verliefd zijn was ingewikkeld. Toen zag ze dat Smoketear zijn hoofd schudde. “Je bent er toch wel mee naar de medicine cat heen gegaan toch?” vroeg hij. Zijn blik was bezorgd, maar ook sexy en intens. Dat hadden de meeste katers niet, dat bezorgde. Ze knikte, ze keek er stoer bij, om hem gerust te stellen. Ze was het vergeten, maar dat hoefde hij niet te weten.. De macho’s hadden ook wel sexy blikken, die ook heel intens zouden kunnen zijn. Hij had er een stoere en kalme houding bij. Al wist ze dat hij ook slechtere kanten heeft. Hij kon erg makkelijk woedend worden, en zich dan zo in een gevecht storten. “Hoe is het verder met je?” vroeg hij. Een beetje dwingend, leek het, om het gesprek lopende te houden zeg maar. Hij keek recht in haar ogen. Toen ze in zijn ogen keek zag ze een nieuwe emotie verschijnen. Hij leek zich groot te houden, want er veranderde iets in zijn ogen, iets wat ze niet thuis kon brengen. Maar wat ze wel kon zien was dat hij stoer was, en erg bezorgd om haar. Het was erg lief, die bezorgdheid had ze zelf niet. Ze vergat bijna om te antwoorden op zijn vraag. “Het gaat wel,” zei ze. Omdat ik niet weet of ik je leuk vind, ik ben denk ik verliefd op je, dacht ze er achteraan, maar ze zei het niet. Ze gunde hem een lieve glimlach, maar ze wilde het echt aan hem vertellen. Maar ze kon het niet, het kon nog niet..Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: Splashing water.   zo 22 jul 2012 - 1:13

Op zijn vraag of Lastbreathe wel naar de medicine cat was geweest knikte ze enkel. Smoketear liet het er maar bij, want zo zeker was hij er niet van. Maar jammer dan, hij zag tenminste wel dat de wond gewoon heelde en dat het van zelf wel over gaan, zo lang die wond maar niet meer open ging, anders was er kans op onstekingen en infecties, en dat wou Smoketear niet, dat gunde hij deze prachtige lieve poes ook niet. Tja, hij hield van haar, ook al durfde hij zich er nog niet aan over te geven. En ja, ook de stoerste katten konden onzeker en bang zijn om afgewezen te worden. En ook stoere katten konden rond lopen met een gebroken hard. Daarna vroeg Smoketear hoe het veder met haar ging. Zijn ogen stonden recht in die van Lastbreathe gericht, en dat bracht was tintelingen in zijn buik op. Hij zag iets in haar ogen waar hij de woorden niet kon vinden. Maar het zag er goed, mooi, en veelbetekenend uit. Zijn vurige ogen stonden in haar ijs gekleurde ogen. Fire and Ice. Smoketear was vergeten dat hij wat had gevraagd toen hij het antwoord er op hoorde. “Het gaat wel,” zei Lastbreathe. Het gaat wel? Dat betekende dat het niet goed ging, maar ook niet vol op slecht. Wat zou er met haar zijn? Zou zij ook verliefd zijn op mij? Zou zei ook onzeker zijn? Smoketear haalde diep adem en zette een stap dichter bij. Zijn ogen stonden veelbetekenend in haar ijs gekleurde ogen. Mooi fel blauw. 'Weetje...' Begon hij terwijl er een kleine zenuwachtige huivering door zijn ruggen graat heen stak. 'Bij dat gevecht... Ik was toen zo bang dat jij door die laffe kater af gemaakt zou worden,' zei hij. Dit was het begin. Dit was het begin om aan te tonen dat hij haar leuk vond. Bij deze zinnen zou Lastbreathe kunnen laten zien of dit haar aansprak of niet. Althans, dat hoopte hij.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Sharonn'
287

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Lastbreathe
BerichtOnderwerp: Re: Splashing water.   ma 23 jul 2012 - 19:29


Hij leek niet zeker te zijn of ze de waarheid sprak, toen ze knikte na zijn vraag. En dat had hij dan goed gezien, want ze was niet naar de medicine cat geweest. Tenminste, niet dat ze wist dat ze dat had gedaan. Haar ogen stonden normaal, ze toonden geen emotie. Ze was blij dat ze een soort van pokerface kon opzetten, aangezien ze soms te emotioneel was. En katten die ze nog niet 100% vertrouwde hoefden dat niet allemaal te zien. Niet dat ze Smoketear niet vertrouwde, nee juist het tegenovergestelde. Als hij haar nou ook leuk zou vinden, zou hij misschien schrikken van het overgevoelige deel van haar. Daarom was ze juist blij met haar pokerface. Ze gebruikte hem ook best vaak, maar dat was ook wel nodig, vond ze. Zijn ogen stonden op haar gericht zag ze. Hun ogen waren net ijs en vuur, felblauw tegen een bruin/rode kleur. De elementen pasten totaal niet bij elkaar, maar twee verschillende karakters trokken elkaar aan, niet waar? De meeste beste vrienden en andere stelletjes waren tegenpolen, dus het was zeker zo dat die elkaar aantrokken. Nadat ze had geantwoord op zijn vraag, zag ze dat hij een beetje onzeker begon te worden. Een onzekere Smoketear, er klopte hier iets niet, dacht ze meteen. Ze zag dat hij voorzichtig een stap in haar richting deed. Er stond een veelbetekenende blik in zijn ogen, een blik die ze niet van hem kende. Ze dacht na, over wat hij in hemelsnaam tegen haar wou zeggen, wat hem onzeker maakte. Ze kende hem alleen als stoer en koel, niet onzeker. Ze zou vast snel ontdekken wat hij haar te zeggen had, aangezien hij zijn mond opende. “Weetje…” begon hij. Er ging een huivering door zijn ruggengraat. Hij was dus echt onzeker en zenuwachtig. Ze glimlachte hem bemoedigend toe. “Bij dat gevecht… Ik was toen zo bang dat jij door die laffe kater af gemaakt zou worden,” vervolgde hij zijn verhaal. Ineens voelde ze waar hij naar toe wilde. Hij vond haar dus ook leuk? Het kon niet anders. Normaal zijn katers niet bang om een andere poes te verliezen, maar verdedigen ze haar uit beleefdheid en dankzij de warrior code. Je moest toch echt een clangenoot niet in de steek laten, wel? Ze dacht na, zou ze het aan hem vertellen, dat ze hem ook leuk vond? Hem uit zijn lijden verlossen? Er spookten ineens zoveel dingen door haar kop, maar ze wist dat ze moest doen wat haar hart haar ingaf, en het eerlijk tegen hem zeggen. Ze glimlachte liefjes naar hem en opende haar mond om iets heel oprechts te gaan zeggen. “Meen je dat, Smoke? Dat is het liefste wat ik ooit heb gehoord. En even dat je het weet.. Ik heb ook gevoelens voor jou,” zei ze zacht maar oprecht. Meer kon ze niet uitbrengen, maar de glimlach verdween maar niet van haar gezichtje. Ze waren voor elkaar gemaakt. Toch bleef er een twijfelachtig gevoel bij haar achter. Ze zou toch de derde partner van Smoketear worden, en misschien zelfs gedumpt worden, net als die andere twee. Toch wilde ze het meemaken, haar gevoelens zouden anders toch nooit weggaan. En een paar levenservaringen waren nooit verkeerd, wel?
[Langste post everr :'D]Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: Splashing water.   do 26 jul 2012 - 16:21

De onzekere houding die hij had probeerde hij niet te verbergen. Smoketear vond het moeilijk om voor de derde keer de liefde bij een poes te uiten. Hij vond het al veel als je één ex had. Maar nu had hij er twee en waren zijn gevoelens op een ander gestort, en niet zomaar een ander, nee, Lastbreathe was niet zomaar een ander. Zij was speciaal. Smoketear haalde diep adem. Hij moest dit doen, hij wist dat hij dit niet kon laten varen, hij was verliefd op haar, en hij wist dat deze liefde niet te breken was, sterker zou zijn dan ooit, dat deze liefde niet vervang baar zou zijn. Deze liefde zou puur en echt zijn, en niet snel voor bij zoals bij Lotusleaf was gebeurt. Bij Rainfall was het anders. Hij had wel van haar gehouden, maar om dat ze zulke goede vrienden waren geweest kon hij de liefde daar bij niet in beelden. Rainfall is leuk, maar niet leuker dan de beste vriendin die hij kan wensen. Lastbreathe daar in tegen is anders, anders dan allebei. Zij is super mooi, zowel van buiten als van binnen, super lief, en gewoon perfect, volmaakt. Smoketear kan zich bij haar helemaal wel in beelden. Dat voelt goed. Zij twee zijn samen één. Smoketear haalde een keer diep adem en begon toen te spreken. 'Weetje...' begon hij langzaam. 'Bij dat gevecht... Ik was toen zo bang dat jij door die laffe kater af gemaakt zou worden,' zei Smoketear. En dat was echt geweest. Hij was bang geweest. Hij was bang geweest haar te verliezen. Ook al had hij wel lol gehad in het gevecht zelf. Maar hij had puur zo gevochten om dat hij kwaad was geweest op die kater om dat hij haar pijn had gedaan, en puur uit bescherming. Die kater hoefde hij niet nog eens tegen te komen. Dan zou hij er beslist niet heel van af komen. “Meen je dat, Smoke? Dat is het liefste wat ik ooit heb gehoord. En even dat je het weet.. Ik heb ook gevoelens voor jou,” zei Lastbreathe. Die laatste paar woorden herhaalde nog een paar keer in zijn kop en zijn vlam kleurige ogen waren recht gericht in die prachtige ijs blauwe ogen van Lastbreathe. 'Ik heb ook gevoelens voor jouw,' zei hij snorrend. Hij liep sierlijk op Lastbreathe af en drukte zijn kop intens tegen die van haar aan en likte liefde vol haar oor. 'Ik ben zo blij,' fluisterde hij zacht in haar oor.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Sharonn'
287

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Lastbreathe
BerichtOnderwerp: Re: Splashing water.   vr 27 jul 2012 - 13:36


Smoketear leek erg afwezig, hij leek erg veel na te denken. Wat nou als hij haar ook toch niet leuk zou vinden..? Ze had een gevoel bij hem, die ze bij niemand anders ooit had gehad. Het waren echte gevoelens, serieus. Maar ze zou er wel wat actie in gooien, iets wat ze geweldig goed kon. Ze was altijd zo vrolijk, had soms domme opmerkingen, maar meestal diepe en wijze woorden. Even keek ze weer in die geweldig mooie gele ogen van hem. Hij was zo onwijs lief, en gewoon meer dan een vriend. Hij was gewoon.. Gewoon perfect voor haar. Twee handen op één buik, zij twee samen één.. Maar toch, er bleef een kleine twijfel in haar hoofd hangen. Ze werd wel zijn derde partner, iets wat haar zorgen baarde. Ook al had ze wel een goed gevoel, ze kon toch zomaar in een keer zijn derde ex zijn. Maar ze hield echt van hem, dit was meer dan vriendschap. Bij Stormstar had ze dit gevoel niet gevoeld, en hij had haar ook nog eens gered van een enorm laffe rogue. Wat was de liefde toch enorm ingewikkeld. Haar hart lag gewoon bij hem, en dat kon niemand meer veranderen. Niemand, behalve zijzelf. Maar ze was nog zo verliefd, en ook blij dat ze dat eindelijk aan hem had opgebiecht. Ze hield niet van liegen, en dat kon ze ook niet zo goed. Ze wilde het liefst gewoon eerlijk zijn, eerlijk tegen iedereen. Ze hoopte dat alle anderen ook eerlijk waren tegen haar, want liegen, nee.. Dat hoorde je niet te doen. Ineens schoten de namen van de exen van Smoke door haar hoofd. Ineens wist ze die. Rainfall en Lotusleaf. Lotusleaf was moeder geworden, moeder geworden van zijn kittens. Ze hoopte dat zij dat ook mocht worden. Ze zou het maar direct vertellen, waarom niet. Hij mocht heus wel weten dat ze graag moeder zou willen worden. Toen zag ze dat hij wilde antwoorden op haar woorden. Zijn vlamkleurige ogen keken gericht naar haar ijsblauwe ogen. “Ik heb ook gevoelens voor jouw,” zei hij toen snorrend. Haar glimlach werd alleen maar groter, ze glimlachte van oor tot oor. Wat was ze blij. Een echte opluchting. Hij liep sierlijk op haar af, en drukte zijn kop intens tegen die van haar. Wat een fijn gevoel was dat, dacht ze. Ze voelde dat hij liefdevol haar oor likte. Ze grinnikte zachtjes. “Ik ben zo blij,” fluisterde hij toen heel zacht in haar oor. Ze zei zacht en oprecht: “Ik ben ook erg blij, ik houd van je.” Ze keek hem liefdevol aan. Het was mooi om verliefd te zijn, en al helemaal mooi als diegene ook verliefd op jou is. Een heerlijk gevoel is dat. “Weetje Smoke,” begon ze toen zachtjes. “Jouw kittens zijn zo enorm lief, ik heb ook de wens om moeder te worden, ooit.” Ze keek liefdevol in zijn ogen en raakte met haar neusje zachtjes die van hem aan.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Splashing water.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: