Trainen met de andere Apprentices 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Trainen met de andere Apprentices

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shadowrose
Member
Trainen met de andere Apprentices DPKsfdL
Freedje
838

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender:
Rank:
Shadowrose
BerichtOnderwerp: Trainen met de andere Apprentices   Trainen met de andere Apprentices Icon_minitimezo 19 sep 2010 - 16:34

Shadowpaw werd wakker en sprong op. Haar wang had op de warme rug van Graypaw gelegen en Shadowpaw was van plan vandaag te gaan jagen met hem en Cloudpaw. En als Firepaw mee wou ging hij toch ook gewoon mee? En misschien Sandpaw ook, alhoewel dat een kleine kans was. Toen Shadowpaw de halve boel had onder gespuugd, had Sandpaw geïrriteerd gereageerd en was er vandoor gegaan. Shadowpaw's bloed kookte weer toen ze daar aan dacht. Die stomme Sandpaw ook! Als Shadowpaw bij zinnen was geweest had ze Sandpaw een tik om haar oren gegeven. Het betekende nog niet dat als ze van 'poesiepoes' afkomst was, Sandpaw haar zomaar kon laten doodgaan op de grond. 'Kom mee, Graypaw! Jagen bij Zandkuil! Jij ook Cloudpaw! En Firepaw!', riep ze opgewekt uit naar de Apprentice's in de Den. Het was al bijna zonhoog en Shadowpaw ging zonder op een antwoord te wachten naar buiten. 'Ik zie jullie wel bij Zandkuil', lachte ze en ze rende weg.


Trainen met de andere Apprentices Shadowrose1sig
With special thanks to Quinty <3
Shadowrose ~ Blastsoul ~ Mazepaw ~ Squirrelpaw ~ Secondpaw ~ Blowsoul ~ Rosepaw* ~ .Razorpaw ~ Roseblade ~ Adams ~ Scepterpaw ~ Lilypaw ~ Wickedpaw ~ Measurekit ~ Outkit


F♥S:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Trainen met de andere Apprentices
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: