Hunting with Gingerpaw 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hunting with Gingerpaw

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skytail
Member

Floor
153

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Skytail
BerichtOnderwerp: Hunting with Gingerpaw   vr 3 aug 2012 - 10:35

Skypaw wandelde mistroostig het kamp uit. Het leek of alle katten van de aarbodem waren verdwenen. "Dan maar alleen op jacht" zei hij in zichzelf. Ondertussen wandelde hij voor bij de kleine stroom waar hij meteen stopte. Dat was zijn favoriete jaagplek. Hier zat nog steeds veel vis en als hij erin viel kon hij er gemakkelijk uitgeraken. Skypaw besloot om aan de overkant te gaan zitten. Even wou hij springen maar hij was niet zo lenig en dan zou hij meteen het water in vallen. Plotseling zag hij een omgevallen boomstam. Als hij daarop ging zitten dan kon hij meteen de meeste vis vangen. Tevreden over zijn idee wandelde hij naar de boomstronk en ging juist in het midden zitten. Hij had al direct beet. Skypaw schepte de grote vis uit het water en doodde hem met een klap van zijn poot. Een te harde klap. Door de schok brak de rotte boomstam in twee en skypaw viel in het water. "Hoi" mompelde hij inzichzelf. De dag begint al goed. Plotseling zag hij een tak die over het water hing. Skypaw hield een klauw omhoog en zetten zijn nagels in de tak. Zo kwam hij aan land. Plotseling zag hij nog een kat. "Hoi Gingerpaw" zei hij vrolijk.


Skytail loves Angelwing:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hunting with Gingerpaw
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: