[Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Phantom
Member

354

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender:
Rank:
Phantom
BerichtOnderwerp: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 6 aug 2012 - 21:37

I'm killing them all
I put my soul on the line
I'll follow them all
And I'll be bringing them down
Wherever they go
I'm right behind
There's nowhere to go
Your head on the line
There is no rope
You're running out of time
So where will you go
When I will murder your soul

"Just wait... This isn't over. I'll be back, and then I'll steal your life away... I'll murder your soul," - Phantom

Prologue

De meesten van jullie zullen Phantom wel kennen. Een kat met een reputatie hier op het forum qua moorden. Nu is Phantom lid geworden van de Bloodclan om te kijken of het wat voor hem was en kijken of het wat winst voor hem had. Nou, dat had het zeker, hij kon dicht bij de macht zitten, krachtig zijn en kreeg veel meer kennis dan hij ooit verwacht had. Want kennis, dat is ook macht. Hij is echter nog niet tevreden, zeker niet nu Fireheart hem vernederd heeft in de strijd. Omdat hij zich vernederd voelt, is hij ook mentaal wat onstabieler. Hij vindt niet dat Icy het verdiend om leader te zijn, ze is een poes notabene en niet sterk genoeg om leader te zijn, aldus Phantom. Zeker niet nu ze zwanger is. Dus nu gaat hij het pad van macht, verraad en rebellie bewandelen...
Part one, the debt
"Let's dance..."

Deelnemers
- Icy
- Smoketear (Hope you don't mind xD)

De eerste stap van zijn plan is het vertrouwen van Icy winnen, of tenminste, bij haar in het krijt staan. Deze kans doet zich al redelijk snel voor hem voor. Puur toevallig komt hij Icy en Smoketear tegen, net als Smoketear de poes wil vermoorden. Phantom grijpt zijn kans en springt ertussen. Zo red hij Icy's leven en het leven van de kittens in haar buik. Het gevolg hiervan is dat hij wel terugvorderingen gaat maken. Want hij weet dondersgoed dat Icy bij hem in het krijt staat...

Topics
http://www.warriorcatsnl.com/t6513-icy-it-is-time-for-my-revenge
Part two, the Plan
"Are we going to let that plague Fireheart get away with killing our true leader?!"

Deelnemers
- Icy
- Ty
- Chikita
- Swifthead

Voor dit deel heb ik een aantal katten van de Bloodclan nodig die Phantom willen steunen. Zoals ik al gezegd had, wil Phantom boven al wraak op Fireheart voor het vernederen van hem en hiervoor gaat hij dankbaar gebruik maken van één ding. De gewonde Icestorm. Phantom is erachter gekomen dat Icestorm nog leeft en wil het karwei afmaken om Fireheart te breken. Hij overtuigd een stuk of wat (2 of 3) Bloodclan katten om wraak te nemen op Fireheart en stelt een plan op om 's nachts het Thunderclan kamp in te sluipen om daar Icestorm te vermoorden.

Icy krijgt hier echter lucht van en verbiedt het plan. De Bloodclan katten die zich bij Phantom gevoegd hebben gehoorzamen hun leider meteen, maar Phantom is te koppig om toe te geven. Hij doet alsof hij gehoorzaamd, om vervolgens het plan zelf door te zetten...

Topics
-

Part three, the Failure
"If they'll let me down... I'll do it on my own"

Deelnemers
- Fireheart
- Thunderclan katten
- Thunderclan apprentice die alarm slaat (Hopepaw)
- Jayfeather/Maskpaw?
- Bloodclan kat die hem tegen komt op de terugweg (Blacksoul)
- Icy

Phantom begint dus met het uitvoeren van zijn plan. Hij vertelt niemand wat hij gaat doen en verdwijnt gewoon in de nacht, zoals hij wel vaker doet. Zijn loyaliteit aan de Bloodclan was namelijk wel vaker 'zwevend' geweest. Hij maakt een gat in de bladermuur van de medicine cat den en glipt naar binnen. Hier vind hij al heel erg vlug de slapende Icestorm. Hij begint haar oude wonden weer open te rijten en heft z'n klauwen om haar te vermoorden, totdat hij een gil achter zich hoort. Een Thunderclan apprentice, die om de een of andere reden langs de medicine cat den liep had hem gezien en slaat alarm. Binnen no-time is Fireheart er, al snel gevolgd door Jayfeather en/of Maskpaw. Natuurlijk blijft dit ook niet onopgemerkt in Thunderclan, en meer katten komen erbij. Met een felle kras over Phantom's neusbrug weet Fireheart Phantom uiteindelijk weg te jagen.

Op de terugweg, als Phantom net de Thunderclan grens over komt, bloedend en al, komt hij een Bloodclan kat tegen. Deze kat verlinkt hem aan Icy, die woedend op hem wordt en hem voor de ogen van een aantal katten uit de clan vernederd.

Topics
-

Part four, the Downfall
"You'll pay for this! I swear you'll pay!"

Deelnemers
- Icy
- Katten die de roddels aanhoren
- Kittens van Icy (Kira wordt vermoord)
- Bloodclan kat die hem betrapt (Nikki)
- Bloodclan zelf

Phantom is woedend door zijn vernedering en begint langzaam een plan te bekokstoven. Hij begint heel erg stilletjes allerlei roddels te verspreiden over Icy en hoe ze nooit aan de macht had mogen komen. Hij doet dit heel erg voorzichtig, Icy zal nooit horen dat ze van hem kwamen. Toch heeft dit niet het gewenste resultaat. Een kans doet zich voor als Icy's kittens even onbewaakt zijn. Zijn wraak zou zoet zijn. Moeiteloos grist hij de eerste kitten uit het nest, Kira en vermoord deze. Icy of een andere Bloodclankat betrapt hem hierop voordat hij meer schade kan aanrichten en overmeesterd hem. Phantom wordt de den uitgesmeten en moet het oordeel van Icy afwachten.

Topics
-
Part five, the Exile
"You better watch your back... Because this won't be the last you'll hear from me"

Deelnemers
- Icy
- Bloodclan zelf
- Katten die Phantom volgen? 1 of 2?

Uiteindelijk valt het besluit van Icy, Phantom wordt verbannen. Maar dit doet hij niet zonder slag of stoot, hij uit allerlei bedreigingen naar Icy en de Bloodclan en ook allerlei beschuldigingen van haar van slecht leidersschap. Als laatste laat hij ze achter met een belofte. Hij komt terug. Misschien dat één of twee Bloodclan katten hem volgen in z'n verbanning? Misschien ook niet?

Topics
-

Part six, the Rise to Power
"We're all sick of Bloodclan's oppression! It's time to rise up against that dreaded Icy and her clan that lives on terror!"

Deelnemers
- Volgers van Phantom
- Aantal katten die ze vermoorden samen?

In de tijd dat Phantom verbannen wordt, zit hij natuurlijk niet stil. Hij richt een grote tegenbeweging op met als doel Icy en de bloodclan neer te halen. Met zijn gladde praatjes, soms ook met agressie en het veroorzaken van angst krijgt hij verschillende katten als volgers. Hij verzamelt zijn volgelingen op een oude boerderij, net buiten de stad. Hier zal hij zijn wraak plannen, klaar om de Bloodclan neer te halen, maar ook om iedereen die hem ooit dwars heeft gezeten af te slachten. Hij start the Haunt (Naam kan nog verandert worden, ideeën welkom, ik weet niks ;-; )

Topics
-

Hoe de verhaallijn verder loopt weten we nog niet. Ook ideeën hiervoor zijn welkom, maar we kunnen niet beloven dat we ze gebruiken.

Wil je deel nemen aan de verhaallijn? Vul dan alsjeblieft dit lijstje in:

Code:
[b]Karakter:[/b]
[b]Rol:[/b]
[b]Persoonlijkheid:[/b]
[b]Bestaand of wordt aangemaakt:[/b]
[b]Motivatie:[/b]Laatst aangepast door Phantom op za 15 sep 2012 - 11:34; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Softcream
Member

Viktor
1176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Softcream
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 6 aug 2012 - 21:44

Karakter: Ziva
Rol: Volger van Phantom (die 'm volgt in de verbanning.)
Persoonlijkheid: Ziva geeft niets om andere, en speelt graag met hun gevoelens. Ze wint beetje bij beetje de vertrouwens, en laat ze daarna vallen.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand i think ;p
Motivatie: Ik wou d'r zowieso uit de Bloodclan laten gaan. Had er geen inspiratie meer voor..


Afwezig van 16-25/08

Spoiler:
 

Softcream
I can feel your heartbeat
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dapplepaw
Member

Linn
3301
Actief

CAT'S PROFILE
Age: єιgнт мσσηѕ
Gender:
Rank:
Dapplepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 6 aug 2012 - 21:50

b]Karakter:[/b] Hopepaw
Rol: Thunderclan apprentice die alarm slaat.
Persoonlijkheid: Huilt snel, rustig, stil.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand
Motivatie: Past echt bij Hopepaw. Als hij het bloed ziet, en de kater die bovenop Icestorm bezig is zal hij vast en zeker keihard schreeuwen van de schrik xDIt feels like everyone else is moving on with their lives
while I am stuck here in this hole that I can't climb out of.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Douce
Member

149
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2,5 years
Gender:
Rank:
Douce
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 6 aug 2012 - 21:53

Karakter: Douce
Rol: Volger van Phanthom , in part six.
Persoonlijkheid: Douce is een poes die geen medelijden toont voor andere. Je moet niet te brutaal tegen haar zijn want dan vermoordt ze je met een gerust hart zoals ze bij haar zus heeft gedaan.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand
Motivatie: Ik wil graag dat Douce actief wordt. En het is een erg leuke verhaallijn.


"They say she whispers in your ear when she kills you, just to make sure her voice is the last thing you'll hear."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Breezepaw
StarClan

iro!!
114

CAT'S PROFILE
Age: Eternal
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 6 aug 2012 - 22:00

Karakter: Swifthead
Rol: Phantom steunen
Persoonlijkheid: Swifthead is een poes met een grote bouw. Alle plantjes, beesten, katten die voor haar neus staan worden gelijk werggeruimd, behalve als deze van de Bloodclan komen. -Kort, ben moexd-
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand `-
Motivatie: Kidding, right ?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucy
Member

Gail
952

CAT'S PROFILE
Age: Arround 30 moons I guess..
Gender:
Rank:
Lucy
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 6 aug 2012 - 22:05

Karakter: Smeyer
Rol:Volger part six
Persoonlijkheid: Smeyer is geboren om te moorden, te liegen, en te bedriegen. Als het om moorden gaat, bemoeit ze zich er het liefst mee. Ze doet alsof ze lief en meelevend is, maar dat is maar een masker.
Bestaand of wordt aangemaakt: bestaant
Motivatie: Gew ik vind het cool ;D
Forgive me Gast, my heart is turned cold and you will be my next prey.
Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkmask
StarClan

Babs
963

CAT'S PROFILE
Age: x Passed away (36 moons)
Gender:
Rank:
Inkmask
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 6 aug 2012 - 22:47

Dank jullie voor het aanmelden :3~

Voor nu hebben we vooral katten nodig voor de eerste parts, zodat die snel van start kunnen gaan!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loki
Member

Jinte//Loki: KNEEL BEFORE ME!
399
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Inmortal [7 Moons]
Gender:
Rank:
Loki
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   di 7 aug 2012 - 9:36

Karakter: Blacksoul
Rol: Bloodclankat die hij tegenkomt onderweg, Part 3
Persoonlijkheid: Snel op haar teentjes getrapt, niet te vertrouwen, sterk, moordlustig, machthebbend.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand
Motivatie: Ik vind dit wel een goede rol voor Blacksoul aangezien ze wil dat Icy haar vertrouwd.


-Blacksoul-Loki-

.:Wake me up when it's all over, when I'm wiser and I'm older:.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

95

CAT'S PROFILE
Age: 13 Manen
Gender:
Rank:
Willowtear
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   di 7 aug 2012 - 9:37

Karakter: Chikita.
Rol: Kat die helpt Icestorm te killen.
Persoonlijkheid: Bitchy || Koeltjes || Kan soms ineens uit dr slof schieten.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand.
Motivatie: Dit is zo awsome! Eindelijk een verhaallijn waar ik Kita in mee kan laten doen in een rol die écht bij haar past! <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Cato ^^
2662
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ȣ мσσηѕ
Gender:
Rank:
Blossompaw
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   di 7 aug 2012 - 11:36

Karakter: Nikki
Rol: BloodClankat die hem betrapt (part 4)
Persoonlijkheid: Heel lief en speels, eigenlijk zit ze alleen bij de BloodClan zodat ze kan overleven.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand, maar ze moet nog geaccepteerd worden bij de BloodClan
Motivatie: Ik vind dit echt super awesome :0 en de andere rollen die me leuk leken zijn al bezet dusja xdTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

♡ [ D A N I I ]
1391

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons.
Gender:
Rank:
Swiftheart
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   di 7 aug 2012 - 18:47

Karakter: Casillas.
Rol: Part six, samen katten vermoorden.
Persoonlijkheid: Casillas is wreed en genadenloos, zal zich nooit terugtrekken uit de strijd, tot hij er zelf dood bij neervalt. Hij heeft een hekel aan brave Clankatten, en zal ze dan ook hun rauw lusten. Hij houd niet van andere katten, en is redelijk in zichzelf gekeerd. Ook gevoelens kan hij niet uiten, hij zal het ook nooit hebben over wat hij écht van binnen voelt.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand.
Motivatie: Casillas is een vreselijke kat, en dus past deze verhaallijn ook wel bij hem. Ook vind ik hem geweldig verzonnen, en ik zou er graag een deel aan mee willen doen. c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skippy
Member

D a a n
674
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender:
Rank: Warrior
Skippy
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 13 aug 2012 - 11:51

Karakter: Skippy
Rol: Kat die hem wil steunen en helpen Icestorm te vermoorden. [part 2]
Persoonlijkheid: Skippy is dol op bloed. Hij zet meestal zijn zinnetje wel door en soms kan hij best koppig zijn. Hij is erg sterk en ook wel moedig. Maar wel is hij erg lojaal aan de Bloodclan. Daarom zal hij luisteren naar wat Icy hem opdraagt.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand
Motivatie: Het leek me wel wat voor'm


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

for you it's bad angel, but somethimes you may call me Lein
627
Actief

CAT'S PROFILE
Age: already I'm 16moons on this damm world where everybody have left me..
Gender:
Rank:
Goldenshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 13 aug 2012 - 12:31

Karakter: Nightrevenge
Rol: volger van phantom, (part 5 en 6)
Persoonlijkheid: Hij heeft het niet zo op kittypets, en al helemaal niet op zwakke katten. Hij houdt van de gevoel van moorden en het bloed. Hij kan soms best koppig zijn, maar als iemand een goed plan heeft, dan zal hij dat volgen. Hij is niet echt loyaal aan de bloodclan, omdat die hem niet veel te bieden hebben, daarom zal hij dan met phantom meegaan.
Bestaand of wordt aangemaakt: bestaand
Motivatie: Hij verveelt zich in de bloodclan en zoekt iets nieuws en uitdagend.klik eens^^
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.

thx to Bregje voor me setje, I really like it^^
Me:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Angelwing
Member

Stijn.
378

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons.
Gender:
Rank:
Angelwing
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 13 aug 2012 - 12:41

[b]Karakter:te sirieus en aardig lief en heeft veel in zijn leven mee gemaakt en is vaak stil en niet zo blij
[b]Rol:ik wil wel meedoen met part 2
[b]Persoonlijkheid:is vaak bezig om inzig zelf te praaten houd van moorden en denkt tekens aan zijn verleden en is moedig klaar voor de strijd en denkt dat hij niks kan terwel hij dat wel kan.
[b]Bestaand of wordt aangemaakt:bestaand Shadow
[b]Motivatie:mij lijkt het leuk om dit de doen tieeeeeee   Angelwing
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spotlight
Member

Soepsas ^.^
3339
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons already... Time flies i guess.
Gender:
Rank:
Spotlight
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   ma 13 aug 2012 - 22:34

Karakter: Mr.Mistoffelees
Rol: Volger van part 2 :3
Persoonlijkheid: Erg jong, ongeveer de leeftijd van een apprentice. Wilt zich graag bewijzen om een echte bloodclan kitten te zijn. Hij houd ook wel van grappen en spelen en is niet de serieuste maar vechten en doden kost hem geen moeite.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand
Motivatie: Ik wil mee doen met hem Very Happy


Karakter: Demeter (Rogue)
Rol: Iemand die bij hem aansluit na zijn verbanning
Persoonlijkheid: Ze is een moordmachine. Ze houd ervan om andere te irriteren, misleiden of te doden. Vechten kost haar geen moeite en haar charmes breken veel harten, letterlijk en figuurlijk. Ze haat bloodclan katten en zou graag een kans pakken om wraak te nemen. Maar ze zal niemand vertrouwen van de anderen, en waarschijnlijk smeert ze hem als ze vind dat ze te weinig macht heeft bij die sukkels. Ze zal wel 1 van de dominanste zijn.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand...
Motivatie: Wil moorden met haar >3

Thanks peepz c:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaytail
Member

Bo ~
3103
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   do 16 aug 2012 - 17:23

Karakter: Ty
Rol: Icestorm killer C: [PART 2]
Persoonlijkheid: Hij is snel brandbaar. Hij heeft al veel meegemaakt waardoor hij nog kwader is. Hij profiteert van zijn lange nagels en scherpe tanden.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand >D
Motivatie: Hij moet wat activer he? XD

Karakter: Firestone
Rol: Kat die bloodclan wil neerhalen [LAST PART 6]
Persoonlijkheid: Hij haat de clans en had vroeger respect voor de Bloodclan maar die is verdwenen.
Bestaand of wordt aangemaakt: Bestaand
Motivatie: Just.... Ik wil gewoon meedoen xD


Sucks don't it?

The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slender
Member

Stijn
62

CAT'S PROFILE
Age: 10 pritty awsome moons
Gender:
Rank:
Slender
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   di 4 sep 2012 - 15:48

Karakter: shooter
Rol: een kat die hij tegenkomt op de terug weg :3
Persoonlijkheid: stil en manipulerende een kat die graag zijn eigen zaakjes regelt.
Bestaand of wordt aangemaakt: bestaand
Motivatie: shooter heeft precies het zelfde plan hij wil Icy ook weg hebbenlook me in the eyes and then say its over.
so i can see if it hurts you to..
..Slender

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Phantom
Member

354

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender:
Rank:
Phantom
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   za 15 sep 2012 - 11:32

Oké, ik kan al een aantal rollen weggeven. Ik wil mensen eraan herinneren dat de Bloodclan katten uit part 2 uiteindelijk niet meegaan met Phantom maar luisteren naar Icy!

Voor part two heb ik gekozen:
x Swifthead
x Chikita
x Ty

Voor part three:
x Thunderclan kat die alarm slaat: Hopepaw
x Bloodclan kat die hem tegen komt op de terugweg: Blacksoul

Voor part four:
x Bloodclan kat die hem betrapt: Nikki

Part five:
x Bloodclan katten die Phantom volgen, deze laat ik nog even open

Part six:
x Volgers zijn volgers, die mogen altijd xD


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icy
Member

LAU
4006
Afwezig
EX ELITE LEADER
i am an outcast


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Icy
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   za 15 sep 2012 - 15:45

Verder aanmelden people, kan niet wachten tot deze verhaallijn van start gaat (:
+ er zijn superleuke mogelijkheden voor mini verhaallijntjes tussen leden onderling, denk maar bijvoorbeeld als je apprentice een mentor krijgt die meegaat met Phantom c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skippy
Member

D a a n
674
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender:
Rank: Warrior
Skippy
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power   za 15 sep 2012 - 16:01

Wat kan ik nu zijn met Skippy dan?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Verhaallijn Bloodclan/Rogues] The Rise to the Power
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Prophecies-
Ga naar: