Dearpaw's training 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Dearpaw's training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Dearpaw's training   wo 29 sep 2010 - 21:28

Divestream sloop stilletjes uit de Den, niet zonder Fastclaw nog een snelle lik over zijn oor te geven. Divestream spinde en vond toen dat het tijd was om Dearpaw te gaan halen. Dearpaw was niet voor niets zo enthousiast en Divestream mocht haar niet plagen door langer weg te blijven. Divestream zelf vond het ook maar spannend, omdat Dearpaw haar eerste leerling was. Divestream sloop zachtjes naar de Den van de Apprentice's. Ze stak haar hoofd de Den binnen en keek naar de op en neer dalende vachten van de Apprentice's. Divestream glimlachte toen ze ze zo vredig zag liggen. Ze waren lief, vooral als ze sliepen. Er verscheen een grijns bij die gedachte en Divestream schudde het even van haar af. 'Dearpaw? Ben je wakker?', vroeg ze. Ze keek naar Dearpaw. 'Als je wakker bent kom dan je Den uit', mauwde Divestream en ze ging toen zitten voor de Apprentice's Den.Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dearheart
Member

Esmee
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank: Warrior
Dearheart
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   vr 1 okt 2010 - 17:06

Vrolijk sprong Dearpaw op. " Jep!, ik ben wakker! Kom dr aan!" Ze rende entoushiast naar Divestream toe. Vragend ging ze voor haar mentor zitten. " En nu?" Zei ze sarcastisch. Ze zwiepte met haar staart heen en weer en vroeg zich af hoe lang ze hier nog moest blijven zitten. Ze had erg zin in haar eerste les en kon bijna niet wachten tot ze zouden vertrekken! Ongeduldig schuifelde ze naar een ander plekje en bedacht een liedje wat bij haar paste. Vanzelf kwam een zenuw liedje in haar kop. Eentje die ze wel eens een kitten had horen zingen. Een erg vreemd liedje, vond Dearpaw.


Ik ben zo zenuwachtig
Ik voel me zo nerveus
Ik kan niet blijven zitten
En ik kriebel aan mijn neus
De zenuwen de zenuwen
O wat een rotgevoel!

Zelf vond Dearpaw dat ze erg zenuwachtig was dus dat dit liedje op dit moment perfect bij haar paste. Opnieuw keek ze vragend naar Divestream. Uiteindelijk sloot ze haar ogen en zuchte diep. Wachten was zo`n vreselijk iets! Teminste, dat was Dearpaws mening en dat liet ze altijd aan de anderen en warriors merken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   vr 1 okt 2010 - 17:13

''Jep! Ik ben wakker! Ik kom eraan!'', riep haar Apprentice enthousiast. Divestream zuchtte. 'Dearpaw, alsjeblieft wat stiller voor de andere Apprentice's', siste ze de donkere Den in. Daar kwam Dearpaw al aangerend. Ze was totaal enthousiast. Divestream kon het niet laten om te glimlachen. Die gekke Dearpaw ook! ''En nu?'', vroeg de Apprentice. Divestream hoorde een sarcastische ondertoon. Ze zuchtte en stond op. De Apprentice sloot even haar ogen en zuchtte diep. Divestream wist dat dit was omdat ze wachten vervelend vond. 'Nou, hier al je eerste opmerking over je les: wees geduldig en wacht tot je mentor je zegt dat we gaan vertrekken. Uitleg komt zo', zei Divestream. Ze wachtte een tijdje totdat ze Dearpaw rustig vond en ze ging haar voor. 'Volg me, Dearpaw', zei ze terwijl ze naar de uitgang liep. Daar bleef ze wachten. Als Dearpaw er was, dan zou ze haar meer uitleg gaan geven.Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dearheart
Member

Esmee
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank: Warrior
Dearheart
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   zo 3 okt 2010 - 19:36

Vrolijk schoot Dearpaw achter Divestream aan. Ookal was het knap heet, toch had Dearpaw genoeg konditie om te jagen. Eigenllijk te veel zelfs. Uitgelaten sprong ze op een tak en begon met de tak te stoeien. Samen rolden ze over de grond tot Dearpaw plotseling in een stroompje water te recht kwam. Snel sprong ze weer op de kant om daarna een frisse duik te gaan nemen. Ze nam een aanloopje en sprong in het water. Een plons klonk luid en het water ging over de kant heen. Druppels water vlogen in het rond die in de zon wel parels leken. Dearpaw kwam proestend boven water maar nam geen enkele moeite om uit het water te springen. Nee, ze hield van water! Dearpaw dook weer onder water en zag een kleine vis voorbij zwemmen. Snel haalde ze uit. Deze vissen had ze wel eens vaker gevangen als ze buiten mocht spelen. Ze waren een gemakkelijke prooi voor een onervaren aprentice en Dearpaw kon er nooit genoeg van eten. Zij vond ze heerlijk! Met een kleine achtervolging lukte Dearpaw het om de vis te vangen. Ze zwom naar het water oppervlak en trok trots haar prooi op de kant. "Kijk!" Riep ze stralend naar Divestream.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   zo 10 okt 2010 - 10:31

Tijdens het lopen deed Dearpaw allemaal rare kunstjes. Ze vocht met een stak, sprong in het water en kwam er vervolgens druipend weer uit. Een lach verscheen op Divestream's gezicht. Toen leek het wel alsof Dearpaw iets aan het achtervolgen was. Divestream richtte haar blik scherp op wat daar in het water als een pijl vooruit schoot. Ze kwam tot de ontdekking dat het een tamelijk grote, dikke vis was. Dearpaw ving hem en kwam toen trots overeind. De prooi werd door Dearpaw aan de kant getrokken en Divestream keek rustig. ''Kijk!'', riep de poes toen stralend. Er verscheen een lach op Divestream's gezicht, maar besloot niet teveel van haar trotsheid te laten merken. 'Goed gedaan', zei ze op neutrale toon. 'Begraaf je prooi maar', zei Divestream toen. Ze keek naar boven en zag een lijster. 'Vandaag gaan we je sluiphouding en je boom klimmen vermogen trainen', zei Divestream.Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dearheart
Member

Esmee
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank: Warrior
Dearheart
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   wo 13 okt 2010 - 17:02

'Goed gedaan. 'Begraaf je prooi maar''Vandaag gaan we je sluiphouding en je boom klimmen vermogen trainen'" Zij Divestream. Dearpaw trok een vies gezicht. Als je een prooi begroef kwam er toch allemaal zand op, ja toch? Dearpaw kwam tot de clonclusie dat je je prooi moest begraven zodat een andere kat hem niet stool dus begon ze als een hond een gat de graven waarna ze er blaadjes in legde, vervolgens de vis en bedekte die ook weer met blaadjes. Braaf maakte ze het gat ook weer dicht en zette er een takje op zodat ze wist waar haar prooi lag. Dearpaws prooi was voor haar en ze wou hem zonder zand eten dat dan de hele dag tussen haar tanden zou knarsen. Op eens bedacht ze dat ze de prooi ook in de rivier zou kunnen wassen maar veranderde van gedachte omdat niet al het zand zou weg spoelen. Toen ze klaar was met begraven sprong ze in een sluiphouding die ze altijd gebruikte. Of hij goed was wist Dearpaw niet. Ze sloop naar de boom en sprong er behendig in. Dit was een makkie voor haar omdat ze vaak in bomen klom. Maar deze boom was wel heel makkelijk. Dearpaw klom hoger en hoger tot ze niet meer verder durfde. Ze keek naar benden, haalde diep adem en sprong naar beneden. Met een doffe klap kwam ze op de grond terecht. Triomfantelijk keek ze naar divestream. "Goed he?" Riep dearpaw vrolijk uit en maakte een kleine buiging.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   wo 13 okt 2010 - 17:14

Divestream keek op haar beurt raar naar Dearpaw. Dearpaw begon haar prooi inderdaad te begraven, wat heel goed was. Maar Dearpaw maakte een hele grote kuil, legde het beest erin en zette er een takje op. Divestream hield haar lachbui onderdrukt en keek toen naar Dearpaw die een sluiphouding deed, in de boom sprong en naar boven klom. ''Goed hè?'', riep ze toen. Divestream knikte bewonderend. Ze wachtte tot de Apprentice weer beneden was. 'Het was een mooie sluiphouding, alleen je gewicht moet nog goed verdeeld worden op je poten, anders kan een muis je horen aankomen vanaf te verte. Als je goed luistert hoor je zelfs het hartje van de muis', sprak ze. 'Laat me je er ook op wijzen dat je een prooi gewoon begraaft zonder een serenade ervan te maken', lachte ze. Ze groef de vis met vlugge poothalen uit. 'Je schuift gewoon een beetje aarde weg, doet de vis erin en doet de aarde er weer op. Een takje erop hoeft niet. Die waait toch weg en tenslotte ruik je wel wat jij hebt gevangen vanaf een afstandje', zei ze en ze nam Dearpaw mee. 'Ruik je jouw prooi met jouw geur bezaaid?', vroeg ze toen ze een eindje verderop stonden.Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dearheart
Member

Esmee
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank: Warrior
Dearheart
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   wo 13 okt 2010 - 17:24

'Het was een mooie sluiphouding, alleen je gewicht moet nog goed verdeeld worden op je poten, anders kan een muis je horen aankomen vanaf te verte. Als je goed luistert hoor je zelfs het hartje van de muis', sprak ze. 'Laat me je er ook op wijzen dat je een prooi gewoon begraaft zonder een serenade ervan te maken', lachte ze. Ze groef de vis met vlugge poothalen uit. 'Je schuift gewoon een beetje aarde weg, doet de vis erin en doet de aarde er weer op. Een takje erop hoeft niet. Die waait toch weg en tenslotte ruik je wel wat jij hebt gevangen vanaf een afstandje', zei Divestream en ze nam Dearpaw mee. 'Ruik je jouw prooi met jouw geur bezaaid?',Dearpaw haalde haar neus op. 'Jawel maar ik wil niet dat mijn maaltijd vies wordt en als ik wat gevangen heb dan wil ik altijd het zekere van het zekere zijn dus gooi ik er maar een takje op. Maar ik kan ook een grote zwaare tak er op leggen." Dearpaw pakte haar prooi weer met de blaadjes er om heen en maakte een klein kuiltje en legde de grote vis erin. Daarna groef ze haar prooi weer in. Dearpaw deed nog een keer de sluiphouding en zorgde ervoor dat haar gewicht goed verdeeld was. 'Zo goed?" Dearpaw keek vragend naar haar mentor.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   wo 13 okt 2010 - 17:32

''Jawel maar ik wil niet dat mijn maaltijd vies wordt en als ik wat gevangen heb dan wil ik altijd het zekere van het zekere zijn, dus gooi ik er maar een takje op. Maar ik kan ook een grote zware tak erop leggen'', zei Dearpaw en Divestream keek hoofdschuddend hoe Dearpaw haar vangst weer uitgroef en versierde met enkele blaadjes. Divestream onderdrukte een lachbui toen Dearpaw een grote kuil maakte en er een vis in legde. Toen draaide ze zich om en deed nogmaals de sluiphouding. ''Zo goed?'', vroeg Dearpaw toen en Divestream knikte. 'Perfect, Dearpaw. Je hebt je gewicht mooi verdeeld. Prima. Jij leert goed vanaf de eerste keer', sprak ze trots. Toen keek ze Dearpaw streng aan. 'We gaan nu ieder een kant op en als zonsondergang begint spreken we weer af bij dat grote riviertje daar', wees ze met haar staart. 'Is dat begrepen?'Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dearheart
Member

Esmee
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank: Warrior
Dearheart
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   wo 27 okt 2010 - 19:59

Dearpaw knikte en voegde daar aan toe: "Ik blijf liever hier bij het water om te vissen en gewoon te zwemmen. Hoewel ik ook graag in het bos rondstruin hoor." Ze draaide ziich om en sprong in het koele water. Ze dook heel diep onder en ondekte vele mooie stenen. Eèntje besloot ze mee naar boven te nemen. Dearpaw duwde de steen op de kant en bekeek hem goed. het leek haar een heel bijzondere steen maar ze wist het natuurlijk niet zeker. Dan dook ze weer onder en bekeek de vele mooie visjes. Toen ze even uit wou rusten klom ze op de kant. Dearpaw ging relaxed in het zonnetje liggen en stak haar kop omhoog.. De felle zon scheen op haar kop zoals hij nog nooit had gedaan. Heel heet was hij. Dearpaw edacht dat ze weer zin had om te zwemmen en sprong dr weer in. Dit keer dook ze helemaal tot de bodem. Uiteindelijk moest ze weer naar boven komen om te ademen. Proestend kwam Dearpaw weer boven en haaste zich naar de kant.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   wo 27 okt 2010 - 20:16

Divestream keek even ernstig naar haar Apprentice. Had Dearpaw haar wel verstaan? Nou ja, ze zou maar moeten vertrouwen op haar Apprentice. Trouwens, Divestream zou Dearpaw straffen als ze de orders niet goed opvolgde. Divestream knikte en rende toen weg. Ze kwam een muis tegen en sloop laag over de grond, haar gewicht goed verdeelt. Ze sloop zachtjes, poot voor poot. Ze spitste haar oren en hoorde het hartje. Het hartje merkte dat er iets of iemand op hem jaagde en Divestream grinnikte even. Waarom bleven die rare muizen dan toch staan en renden ze niet weg, als ze toch wisten dat er gevaar dreigde? Nou ja, Divestream hoefde het niet te weten ook! Dat ze maar lekker bleven staan, dan hadden ze tenminste nog tijd om iets voor de Clan te schenken. Divestream sprong en klauwde het kansloze beest in haar poten. Het beestje hing nu dood in haar klauw. Divestream grinnikte. Het beest zou nooit kans hebben gehad om te ontsnappen. Divesream begroef het diertje en zocht toen een lijster op. De lijster zat op de grond, wat redelijk raar was. Die beesten zaten toch altijd in de bomen? Divestream klom gauw een boom in, om het landen leuker te maken. Ze sprong recht op de lijster, die nu verlamd was door haar landing en vermoorde het dier. Ze begroef het bij de muis.Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dearheart
Member

Esmee
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank: Warrior
Dearheart
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   do 4 nov 2010 - 17:17

Dearpaw schoot als een razende weg. EErst sloeg ze linksaf en daarna ging ze naar rechts. Ondertussen lette ze goed op alle dingen zodat ze de weg terug zou vinden. Ze bleef door rennen tot ze niet meer kon. Hijgend hield ze halt bij een paar grote stenen waar een klein beekje tussen kabbelden. Dearpaw bekeek de stenen en ging op eentje lui liggen. Ze sloot haar ogen. Ze luisterde naar het zachte, zoete geluid van het kabbelenden beekje. Dit was waar zij van hield. Water, ja dat was het belangrijkste in haar leven. Ineens hoorde ze wat gegrom. Dearpaw opende geschrokken haar ogen. Schichtig keek ze rond. Haar blik viel op een rode vos die uit de bosjes kwam. Snel sprinte Dearpaw weg. Het domste wat ze kon doen was dit. En dat wist ze heel goed maar nu kon ze zich echt niet meer inhouwen. Ze stormde door de bosjes door. Ineens voelde ze een krachtige vossenpoot op haar rug. met een piep zakte Dearpaw in elkaar. "AAAAAH! Help Div.." Dat was het ebige wat ze nog kon zeggen voordat alles om haar heen donker werdt. Haar gedachten waren nergens meer.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   vr 5 nov 2010 - 10:23

Divestream had al een goede vangst achter de rug. Ze had naast de lijster en de muis ook nog twee eekhoorntjes gevangen. Het liep langzaamaan al tegen zonsondergang. Divestream spitste haar oren toen ze een kreet hoorde, die, zo plotseling als het begin, zo plotseling stopte. Divestream rende zo snel als haar poten haar konden dragen met haar prooi in de bek naar een plaats toe. Opeens zag ze iets roods en daaronder een cyperse vacht. Divestream ontblootte haar tanden en sprong tegen de vos aan. Ze haalde met een klauw zijn buik open en de vos rende gauw weg, na een piep te hebben uitgeslagen. Divestream zag Dearpaw liggen en begon haar wonden op haar rug zo snel mogelijk schoon te likken. Ze hield Dearpaw warm met haar vacht en likte snel verder. In een flits kwam het dode lichaam van Willowkit tevoorschijn en Divestream begon steeds sneller te likken. Ze kon niet nog een Clankat laten sterven. Divestream raspte met haar tong over de wonden. Toen die schoon waren, wikkelde Divestream haar lichaam rond Dearpaw en wachtte af tot die wakker werd. Ze kon Dearpaw nu niet meenemen naar RivierClankamp. Dan zou ze onderweg kou vatten en alsnog sterven. Divestream had maar twee opties. Of wachten tot Dearpaw haar ogen zou opendoen en zou melden dat het niet zo'n pijn deed als Divestream dacht, of een Clangenoot moest haar toevallig tegenkomen en Nightpaw en Seastream gaan waarschuwen. 'Dearpaw? Dearpaw! Word wakker,' fluisterde Divestream tegen Dearpaw.Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dearheart
Member

Esmee
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank: Warrior
Dearheart
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   za 6 nov 2010 - 8:45

Zo plotseling als de kou kwam verdween hij ook weer. Dearpaw had eerst gedacht dat ze nu in de starclan was. Maar nu kwam ze langzaam weer bij. Een ruwe tong raspte over een pijnlijke wond. Langzaam maar zeker begon Dearpaw te geloven dat ze nog niet dood was. Ze moest genoeg kracht verzamelen om ook maar iets te kunnen zeggen. Ineens herinnerde ze zich de warme zachte vacht van Divestream. Deze voelde hetzelfde aan dus ze had Dearpaw gevonden. "Pijn....Vos..." Bracht ze langzaam uit. Ze bewoog haar lijf verder niet. Het deed haar te veel pijn. Dearpaw zuchte eens diep waarna haar een deken van slaap overviel. Maar Dearpaw wou niet hier in slaap vallen. Eerst wou ze naar het medicijnhol. Dearpaw rolde zich op tot een balletje om het nog warmer te krijgen. Oei, wat was het koud geworden nu de schemering gevallen was!


{Sorry, korte post. Wist niet zo veel te verzinnen.}


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   za 6 nov 2010 - 17:11

Divestream luisterde naar de woorden en wist zich nu helemaal geen raad meer. Haar eerste dag van de training en Dearpaw lag al op sterven. Divestream tilde Dearpaw zachtjes aan haar nekvel omhoog en begon toen zo snel mogelijk te rennen. Flarden van beelden schoten in haar hoofd, toen ze met de dode Willowkit in haar kaken ook zo begon te rennen. Toen had ze het niet gehaald. De beelden maakten Divestream sneller tot het rennen en vervolgens was ze zo snel dat niemand haar waarschijnlijk bijgehouden zou kunnen hebben. Ze liep regelrecht naar de Medicijn Den en riep op Seastream en om Nightpaw. Ze legde Dearpaw neer en begon het poesje snel overal te likken waar ze maar kon. Ze zorgde dat het poesje het warm zou krijgen en ze rolde zichzelf om de poes heen. Even zag zij zichzelf liggen om Willowkit. 'Seastream! Nightpaw!' riep ze toen en ze begon zich meer en meer zorgen over de levenloze Dearpaw te maken. Ze probeerde haar nog altijd zo goed mogelijk warm te likken, wat voor een deel ook lukte en Divestream keek naar de uitgang van de Medicijn Den. Divestream's staart sloeg ongeduldig heen en weer.Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seastream
StarClan

48

CAT'S PROFILE
Age: 27 manen (2 jaar en 3 manen)
Gender:
Rank:
Seastream
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   zo 14 nov 2010 - 17:25

Opgerold lag Seastream in haar den. Ze was niet aan het slapen; nee, dat niet. Ze was aan het denken. Je kon het ook wel mediteren noemen. Ze zat nog steeds met de dood van Willowkit, een stemmetje bleef haar maar zeggen dat het haar schuld was. En natuurlijk was er ook nog Nightpaw, die had het nog slechter dan haar. Alles leek grauw te zijn geworden. Ze had geprobeerd afleiding te zoeken, doormiddel van alle kruiden en planten te ordenen enzovoort. Maar nu dat ze klaar was… Werd ze omringd door nare gedachtes. Ze slaakte een zucht. Een stem drong haar oren binnen: ’Seastream! Nightpaw!’ Ze herkende de stem, het was die van Divestream. Snel sprong de Medicine Cat op, waarna ze zich naar de uitgang van haar den trippelde. ’Divestream? Wat is…’ De rest van haar woorden gingen verloren in het briesje dat voorbij kwam. Met grote blauwe ogen keek ze naar Divestream, die nogal wanhopig om een katten lichaam gekruld lag. De rode straaltjes die zich een weg baande door de vacht van de poes trokken gelijk Seastream haar aandacht. Snel liep ze ernaartoe en bekeek ze de gewonde poes. Ze had diepe wonden op haar rug. Met een serieuze blik keek ze naar Divestream. ’Maak je geen zorgen, het komt goed.’ Zelf was ze de betekenis van die woorden allang vergeten, het waren alleen nog maar woorden in haar ogen. Ze had ze al zo vaak herhaald tegen Jan en alleman, maar eigenlijk hield ze zichzelf daarmee voor de gek. Snel liep ze haar den weer in. ’Nightpaw, kun jij…’ Halverwege haar zin stopte ze. Misschien was het beter om Nightpaw nog maar eventjes niets te laten doen. Ze moest nog steeds bijkomen na haar… Haar faling in het redden van Willowkits leven. Zo snel ze kon hinkte ze naar buiten, met spinrag aan een van haar voorpoten. Ze hinkte om Divestream heen; zodat ze achter haar kwam te staan. Vanaf daar kon ze alles beter bekijken bij de rug van de gewonde. Rustig neuriënd begon ze het spinrag kundig en voorzichtig op de wonden te doen. Ze zei maar niets over het feit dat het een beetje moeilijk was om haar taak te doen als Divestream er zo voor lag. Op de een of andere manier kreeg ze de woorden niet uit haar mond; waarschijnlijk omdat het wanhopige gedrag nogal meeslepend was, en om het feit dat zij ook erg had te lijden na het verlies van Willowkit. Toen de witte poes klaar was met de spinrag spurtte ze haar den weer in, om er vervolgens weer uit te komen met wat goudsbloem. Ze ging weer staan op de plek waar ze toen net had gestaan om de spinrag op de wond te doen; maar deze keer deed ze wat goudsbloem op de wonden. Toen ze klaar was slaakte ze een zucht; het ergste was nu geweken. Oké, haar patiënt was nog onstabiel, maar niet meer in levensgevaar. Rustig ging ze voor Divestream zitten en keek ze haar met een rustige glimlach aan. ’Zie je? Het is allemaal goed nu. Ze komt er weer bovenop. Is er ook iets wat ik voor jou kan doen? Iets tegen de shock of zo?’ vroeg ze met lichte bezorgdheid in haar stem. Het was haar wel ontgaan wie ze nu eigenlijk had verpleegd; maar daar zou ze later wel achterkomen.

- Sorry voor late reactie denk ik ;x -Seek freedom and become captive of your desires.
Seek discipline and find your liberty.

Alleen lezen als je tegen een harde mening kunt.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gail
206

CAT'S PROFILE
Age: 13 manen
Gender:
Rank:
Divestream
BerichtOnderwerp: Re: Dearpaw's training   za 4 dec 2010 - 11:26

Divestream lag nog een beetje in de weg toen Seestream het spinrag aanbracht op Dearpaw. Divestream stapte een stukje, wat niet echt veel scheelde als hoe ze eerst lag, achteruit. Divestream volgde Seastream's handelingen. Daarna keek ze naar Seastream, die Divestream vroeg of zij iets tegen de shock kon krijgen. Divestream schudde haar kopje. Ze keek naar de zwakke Dearpaw voor zich. De eerste training en Divestream maakte er meteen al weer een boeltje van. Haar oren gingen plat. 'Oh Seastream, het is nog maar de eerste training van haar en ik laat haar al verwonden door een vos. De bedoeling was dat ze zou gaan jagen, maar ik was te naïef geweest, omdat de vossengeur niet verser dan drie dagen geleden rook,' zei Divestream. 'En dit komt ervan,' zei Divestream zuchtend. Ze keek de Apprentice aan. 'Kan ze in uw Den blijven rusten?' vroeg ze toen, haar kop gebogen voor het respect voor Seastream. Tenslotte had deze mooie poes haar Apprentice toch maar weer mooi gered. Ze was gelukkig buiten levensgevaar. Divestram zou er niet mee kunnen leven als ook Dearpaw haar leven zou verliezen aan haar dommigheid en onoplettendheid.Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dearpaw's training
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: