Falling down... [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Falling down... [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nightsky
Member

Annemeike
519

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Nightsky
BerichtOnderwerp: Falling down... [open]   do 23 aug 2012 - 18:04

Nightsky liep bij de kleine stroom, zoekend naar een goede vis. Ze had nu nog alleen maar kleine blinkende visjes, even groot als een halve kattentong. Ze vond de hele tijd niks, ze liep daar nu al uren. Ze keek nog eens over de rand. Alweer de kleine blinkvisjes. Ze zuchtte, alweer niks. Waar waren al die vissen, waren ze soms de waterval afgehuppeld? Ze liep weer terug, misschien zou ze wat vinden daar. Grote sterrenclan waar zijn die vissen heen? Ze wou net weggaan, maar toen hoorde ze iets. Was dat nou gespetter? Ze liep rechtdoor in de jachthouding. Ze zag een vis spetteren, eindelijk, een baars! Ze sprong, kwam neer en haar bedoeling was dat ze hem uit het water zou scheppen, maar het ging helemaal mis. Ze gleed uit en viel voorover. Ze smakte met haar kopje tegen een steen, en viel op de rand. Een straaltje bloed verscheen uit haar mond. Ze begon vaag te zien, en ze zag de gestalte van een kat, maar toen werd het zwart voor haar ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Falling down... [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: