Show me how to protect your self 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Show me how to protect your self

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Show me how to protect your self   ma 27 aug 2012 - 15:57


Smoketear lag in zijn nest. De trainingen met zijn apprentices verliepen goed. Petalpaw was al bijna klaar voor het warrior schap. En Smokepaw ging ook goed vooruit. Ondanks de onverwachte komst van de kittens deed Smokepaw nog gewoon normaal tegen hem. En dat voelde goed. Natuurlijk zou ze zich vast een beetje ongemakkelijker voelen. Maar Smoketear zou haar goed duidelijk maken dat hij nog even viel van haar hield als voor dat de kittens waren gekomen. Want dat was ook zo. Smoketear werd wakker en ging recht op zitten om zijn lange donkere vacht te wassen en de klitten er uit te halen. Toen hij daar klaar mee was, verliet hij de warriors den. Hij trippelde meteen door naar de apprentices den en stak zijn kop naar binnen. Petalpaw mocht vrij voor vandaag, ze kon wel met wat vrienden samen trainen, dat hielp namelijk goed, en dat kon Smoketear weten, hij zelf had zich zelf altijd getraind. 'Smokepaw, kom je er uit,' miauwde hij zacht, maar luid genoeg om Smokepaw te bereiken. Daarna stak hij zijn kop terug en liep hij naar de prooi stapel. Terwijl Smokepaw vast en zeker bezig was met wakker worden zocht Smoketear een muis uit en at die rustig op. Daarna liep hij naar het kamp uit gang.
Toen Smokepaw was gearriveerd verlieten ze samen het kamp. 'Vandaag ga ik testen hoe jij vecht in benauwde situaties, en dat doe we bij de kleine stroom, je zult er van leren, maar je zult ook plezier hebben,' sprak Smoketear rustig. 'Je gaat vooral leren hoe je je zelf moet verdedigen,' vervolgde Smoketear waarna hij over een tak heen sprong. Hij begon zijn tempo te versnellen. 'Tijd voor een warming up,' zei hij met een grijns. Hij versnelde nog meer zijn pas en begon te rennen. Hij ontweek de bomen en struiken en sprong over takken heen. Na even zo gerend te hebben kwamen ze bij de kleine stroom aan. 'Zie de kleine stroom als bijvoorbeeld een ravijn, of een gevaarlijke snelle rivier, dat zijn situaties waar je dood kan gaan zonder dat het door je tegen stander komt, maar door evenwicht,' vertelde hij.

&SmokepawSave yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokedust
Member

Bo ~
332
Afwezig
"J’ai cherché un sens à mon existence, J’y ai laissé mon innocence, J’ai fini le cœur sans défense."

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons.
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Smokedust
BerichtOnderwerp: Re: Show me how to protect your self   do 30 aug 2012 - 20:25

Smokedust

x You better get warned,
Or not? Because i am very sweet.
But i dissapear as Smoke in the Dust ~ x
De kleine apprentice sliep in de apprentices den tussen al de andere apprentices. 'Smokepaw, kom je er uit,' hoorde ze zacht. Ze herkende de stem. Het was haar vader Smoketear. Haar vader En Mentor. Ze zou wel tegen haar vader vertellen over zijn relatie met Lastbreathe. Waarom hij het niet had verteld. Waarom ze het niet mocht weten. Waarom ze er niet mee betrokken was. Ze opende haar ogen rustig en likte haar vacht recht. Daarna liep ze rustig naar buiten en zag haar vader bij de ingang van het kamp stond. 'Vandaag ga ik testen hoe jij vecht in benauwde situaties, en dat doe we bij de kleine stroom, je zult er van leren, maar je zult ook plezier hebben,' sprak haar vader rustig. 'Je gaat vooral leren hoe je je zelf moet verdedigen,' vervolgde hij en sprong over een tak heen. Waar zij gewoon overheen stapte. Smoketear begon zijn tempo iets op te voeren. 'Tijd voor een warming up,' zei hij met een grijns. Hij voerde zijn tempo nog iets op en Smokepaw kon hem niet bijhouden. ''Wacht even!'' riep ze toen haar vader een stuk verder was. Uiteindelijk kwamen ze uit op de kleine stroom. 'Zie de kleine stroom als bijvoorbeeld een ravijn, of een gevaarlijke snelle rivier, dat zijn situaties waar je dood kan gaan zonder dat het door je tegenstander komt, maar door evenwicht,' Vertelde hij. Maar Smokepaw hijgde alleen maar. een ding was duidelijk. Ze zou meer conditie moeten hebben. ''Wat....gaan... we...nu....doen?'' hijgde ze uitgeput. ze zou later wel aan haar vader vragen waarom ze niet betrokken was bij Lastbreathe.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: Show me how to protect your self   vr 31 aug 2012 - 1:21


''Wacht even!'' Hoorde Smoketear Smokepaw nog roepen. Maar Smoketear negeerde haar met op zet. Smokepaw moest hard worden voor als er later iets was waar bij er haast was. En daar voor had je snelheid en conditie voor nodig. En bij Smoketear kon je die makkelijk krijgen. Smoketear was een grootse warrior wist hij van zich zelf. En hij wist ook dat dat voor al kwam door zijn talents. Hij was sterk, snel, lenig, hier en daar toch wel slim als het nodig was, en wijs als het nodig was, en het belangrijkste, hij was loyaal. Smoketear vertelde over gevaren bij het vechten bij bijvoorbeeld het ravijn, en wat er zou kunnen gebeuren, hij vertelde ook over dat Smokepaw de kleine stroom als het ravijn moest zien. ''Wat....gaan... we...nu....doen?'' Vroeg Smokepaw hijgend. Smoketear keek op zijn dochter neer. 'Kom jij eerst maar eens een beetje tot rust, het is duidelijk dat er aan je conditie gewerkt moet worden, maar ook hier aan,' zei hij. Na even gewacht te hebben liep Smoketear naar de kleine stroom. 'We gaan aan je evenwicht werken, en het vechten in benauwde situaties,' verkondigde hij. Smoketear bracht Smokepaw naar de rand ven de kleine stroom. De stroming was niet hard, dus geen enkel probleem als Smokepaw er in viel. Het was warm vandaag, dus hij hoefde ook niet bang te zijn dat zijn dochter verkouden zou worden als ze in het water viel. 'Gebruik al je kracht, en let op je evenwicht, dit gaat moeilijk worden,' sprak hij kalm waarna hij een stap naar achteren deed. Met een vrij harde, maar niet te harde sprong, sprong hij tegen Smokepaw aan, eens zien of ze van zich af kon weren, en haar evenwicht kon houden, of dat het mis ging. Als het mis ging zou ze vast en zeker in het water vallen. Dat was ook de bedoeling, voor als het mis ging. Want ze wou vast geen tweede keer nat worden.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Show me how to protect your self
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: