A fight with a mouse. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A fight with a mouse.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfclaw
Member
A fight with a mouse. DPKsfdL
Amy But cal me AA
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 Manen.
Gender:
Rank:
Wolfclaw
BerichtOnderwerp: A fight with a mouse.   A fight with a mouse. Icon_minitimedo 7 okt 2010 - 19:51

Wolfpaw was stiekem van het Thunderclan kamp af geslopen. Ze was weer eens lekker eigenweis... Vrolijk trippelde ze door de zandkuil heen. Ze ging even liggen en rolde een paar keer ruw door het zand heen. Haar vacht was helemaal vies geworden door de vochtige grond. Wolfpaw schudde zich uit en gaf een zorgzamen lik over haar ruwe vacht. Ze ging even zitten. Het was al bijna Valblad. Overal dwarrelde blaadjes naar de grond. Wolfpaw rende op een grote hoop bladeren af, en stoof er midden in. De blaadjes vlogen alle kanten op. Speels sprong ze in het rond. Dit was zoveel leuker dan maar suf in het kamp liggen. Toen ze eenmaal klaar was met de blaadjes ging ze even liggen en gaf weer een psychische lik over haar zanderige poot. Ze genoot van de frisse wind door haar vacht. De wind blies haar vacht alle kanten op. Ze vond het een heerlijk gevoel. Door haar dikke ruwe vacht kwam nooit iets doorheen. Wolfpaw keek naar de lucht. Het was nog net geen middag zag ze. Plotseling zag ze vanuit haar ooghoeken een muis. Wolfpaw stond voorzichtig op, en maakte zich met haar vacht een met de natuur. Voorzichtig sloop ze dichterbij. De muis had kennelijk nog niets in de gaten. Wolfpaw sprong er met een ruwe grom bovenop. De muis schrok zich helemaal te pletter en probeerde weg te stuiven. Wolfpaw ging er net zo hard achteraan. Ze voelde zich zo snel als de wind. Wolfpaw genoot volop. Ze kon nu al haar energie kwijt. Op een gegeven moment sprong ze op de muis af, die ze had ingehaald. Wolfpaw greeg het diertje met haar nagels en gooide hem in de lucht. Het muisje kermde het uit, maar Wolfpaw had daar plezier van. Het muisje lag nu lusteloos op de grond en Wolfpaw sprong er nog eens ruw bovenop. Dit was niet de beste jachttechniek wist ze, maar ze had daarmee wel een vette muis gevangen. Met haar kop omhoog liep ze hel trots terug naar de Zandkuil, waar iemand haar recht aankeek. Het was een apprentice, die kennelijk ook stiekem weg was geslopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A fight with a mouse.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: