What do you want?-Nightsky- 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 What do you want?-Nightsky-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fernfire
Member

PANDA/BLAZE/IES/ISABELLE/TANYA
256

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Fernfire
BerichtOnderwerp: What do you want?-Nightsky-   wo 24 okt 2012 - 18:14


Zijn gemene ogen gleden langs het beekje. Hij graaide met zijn poot naar een vis, en ving hem met een sierlijke klap van zijn klauw. Fernpaw vistte zijn prooi uit het water, en at hem gulzig op. Opeens hoorde hij iets achter zich. Fernpaw sloop naar de bosjes toe waar het geritsel vandaan kwam, en sprong met uitgestrekte nagels op het ding. Opeens zag hij een kat onder zich. De grijze kat sprong geschrokken van de warrior af. ''Wat moet je Nightsky'' Grauwde hij gemeen. Zijn staart zwiepte kwaad heen en weer. Wat moest deze kat? Hij schudde nadenkend zijn kop, en wachtte op antwoord

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eye*
Member

40

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons (Apprantice yeah!)
Gender:
Rank:
Eye*
BerichtOnderwerp: Re: What do you want?-Nightsky-   vr 26 okt 2012 - 13:19

Sierlijk sloop een prachtige lapjeskat vooruit op de groene vloer van mos. Klauwen uitgestoken uit de witte pootjes, met uitzonderlijk één zwarte. Een lijster verderop zat rustig, zonder iets te merken, zaadjes van de grond op te eten. Nightsky sloop vooruit, wachtend op een goed moment om te springen. Wacht.... Wat?! Nu hipte de lijster naar een struik met bessen. Scharlakenrode bessen. Vloekend zag Nightsky hoe de domme, overigens vetgemeste vogel, zich volpropte met de verraderlijke besjes. Toen de deathberries zijn maag bereikten, zakte hij in elkaar met schuim druipend uit zijn snavel. Boos omdat haar prooi zíchzélf vergiftigd had pakte ze hem op en gooide hem in het ravijn. Daar! Een muis. Ze zakte weer in de jaaghouding, hopend op een kans op succes. Ze schrok van klauwen in haar zij. Ze zag dat het Fernpaw was. Van pijn riep ze: "WAT DOE JIJ NOU WEER MUIZENBREIN!" Fernpaw ging van haar af. ''Wat moet je Nightsky'' grauwde hij. "Ik ben bezig met mijn jacht, die jij zojuist verpest hebt" zei ze koeltjes. Ze deed haar best niet boos te klinken. Ze wist dat Fernpaw een zwaar verlies heeft gehad met zijn dode vader, Stutch. "Weet je, ik kende je vader. Hij redde me een keer van een hondsdolle vos. Zal ik erover vertellen?" vroeg ze.

Voor admins/mods geen powerplay, Stutch is mijn acc ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fernfire
Member

PANDA/BLAZE/IES/ISABELLE/TANYA
256

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Fernfire
BerichtOnderwerp: Re: What do you want?-Nightsky-   vr 26 okt 2012 - 14:03
"WAT DOE JIJ NOU WEER MUIZENBREIN!" Fernpaw schrok ervan. "Ik ben bezig met mijn jacht, die jij zojuist verpest hebt" ''Sorry hoor.'' Zei hij gekwetst. "Weet je, ik kende je vader. Hij redde me een keer van een hondsdolle vos. Zal ik erover vertellen?" vroeg Nightsky opeens. Kleine tranen vulde zijn ogen. ''Oke'' Zei hij met een brok in zijn keel. Hij keek de poes aan. Zou hij het hele verhaal kunnen luisteren zonder in tranen uit te barsten? Nee hij moest zich sterk houden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What do you want?-Nightsky-
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: