I'm not all smiles and sunshine! [Moonstripe] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm not all smiles and sunshine! [Moonstripe]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I'm not all smiles and sunshine! [Moonstripe] DPKsfdL
Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: I'm not all smiles and sunshine! [Moonstripe]   I'm not all smiles and sunshine! [Moonstripe] Icon_minitimema 12 nov 2012 - 19:39
When I'm afraid, I just close my eyes and lose myself in happier days.
Lichtvoetig huppelde de kleine Littlepaw door het kreupelhout. Haar passen waren te vergelijken met die van een ballerina, zoals ze sprong en deed, met haar donkerbruine pootjes die amper de grond leken aan te raken. Ze stond alleen stil als haar blik op iets interessants viel, en in haar heldere blauwe ogen waren veel dingen interessant. Een bloem die nog in de bloei stond tussen de gevallen bladeren, een lieveheersbeestje dat de stam van een eik op kroop, een zwerm vogels die zich klaar maakte voor hun trek naar het zuiden. Allemaal trokken ze wel Littlepaw's aandacht en ze moest zich er keer op keer aan herinneren dat ze een afspraak had in de zandkuil. Vol goede moed was ze de ochtend vertrokken, blij dat ze haar trainingen weer had kunnen oppikken na het verlies van haar vorige mentor. In jagen was ze ondertussen zeer goed geworden, maar haar vechtvaardigheden hadden nog altijd aandacht nodig. Omdat ze zo klein en tenger van postuur was liep ze iets achter op de andere apprentices, haar training moest dan ook worden aangepast met speciale middelen. Met kracht kon deze kleine leerling het niet winnen, nee, zij moest het doen met haar snelheid en intelligentie. Littlepaw hoopte dat Moonstripe haar nog een paar goeie tactieken kon bijbrengen, zodat ze eindelijk die kloof tussen haar en de andere leerlingen kon overbruggen.

De crèmekleurige poes bereikte - wonderbaarlijk genoeg - op tijd de plek waar zij en haar mentor hadden afgesproken en in volle verwachting sprong ze het zand in en keek ze met haar blauwe kijkers om zich heen. Haar vachtje was keurig opgepoetst, ze wilde bovendien een goede indruk op hem maken, en haar poten voelde ze tintelen van opwinding. Ze besloot alvast wat bewegingen te maken om de grootste enthousiasme van zich af te schudden en ze sloeg en sprong een aantal keer in de lucht naar een denkbeeldige vijand. Ondertussen wierp ze af en toe een snelle blik naar het bos, om te kijken of ze Moonstripe al zag aankomen. Ze kon niet wachten om het op een echte kat uit te proberen.
WORDS 351 TAGS Moonstripe NOTES noneWhat do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm not all smiles and sunshine! [Moonstripe]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: