Hunting [Nightpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hunting [Nightpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonpoint
Member

Timelord
34

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Moonpoint
BerichtOnderwerp: Hunting [Nightpaw]   wo 21 nov 2012 - 14:36

Met een zucht stond hij op. De zon die door de bladeren viel had hem gewekt. Gapend liep hij de hut uit. Buitengekomen keek hij om zich heen. Al vele katten waren wakker. Hij zuchtte nogmaals. Jonge kittens rolde over de grond en ijverige warriors regelde alles. Moonpoint wou het liefts terug in zijn dne kruipen en gaan slapen. Maar de kater wist dat het onmogelijk was. Hij keek over zijn rug de den in. Er lag niemand meer. Zoals gewoonlijk was hij de laatste. Het was normaal, en Moonpoint was er aan gewend. Hij draaide zich om en keek naar zijn nest. Het was erg slordig, gauw schoof hij alles op zijn plaats. Zijn poten leverden snel werk, en na een paar seconden was het alweer klaar. Met een zucht draaide hij zich weer om, en stapte volledig de den uit. Alle klusjes waren bezet. Niet dat als er een vrij was hij het klusje zou doen. Hij haatte werken, en hij haatte rommel. Het viel niet goed samen. Want opruimen was nou eenmaal werken. Met een zucht ging hij zitten. Om hem heen klonk overal geroezemoes. Het was nog maar kort geleden dat hun deputy was gestorven. Veel katten treurde er nog om, maar gingen toch door. Ook moonpoint had van inkmasks dood gehoord. De kater had zijn schouders opgehaald, en was weggelopen. Het was altijd jammer als er een kat dood ging, maar dat gebeurde nou eenmaal. Zo was het lot. Moonpoint was gehard door de levensjaren, en wist dat zoiets nou eenmaal kon gebeuren. Nog nooit had de jonge kater gehuild, behalve op die ene dag, toen zijn beste vriend was gestorven. Het was de enige geweest die echt om hem had gegeven. Hij schrok toen iets tegen hem aanknalde. Onmiddelijk kwam hij weer terug in de echte wereld. Verward keek hij om zich heen. Vlak voor hem stond een piepklein kitten. “Het spijt me.” Hoorde hij het angstig kijkende katje zeggen. Hij knikte ten teken dat het niks gaf. Hij keek het kleine katje na terwijl het naar zijn vrienden liep. Toen het kitten vrolijk begon te spelen krulde zijn mondhoeken iets omhoog. Een kleine glimlach sierde zijn gezicht. Toen stond hij weer op. Hij zou vandaag maar eens gaan jagen.

Nog een maar een stap was hij van het konijn verwijderd. Hij zwiepte heel kort met zijn staart, en sprong. Zijn poten lande net naast het konijn. In stilte vloekte hij. Het ging niet zoals hij het had gepland. Het dier rende weg, en Moonpoint zette een achtervolging in. Zijn krachtige poten kwamen los van de grond, en zette zich in beweging. Steeds sneller ging hij. Toen hij voelde dat het ene goed moment was sprong hij. Deze keer lande hij keurig op het konijn. Zijn klauwen boorde zich in het pluizige beest, en maakte het snel af. Zo, dat was ook weer geregeld. Met het konijn in zijn bek liep hij verder. Toen hij een stuk aarde vond groef hij gauw een gat. Toen het klaar was liet hij het zware konijn vallen. Het beest viel op de grond en tevreden legde hij er aarde op. Nu zouden andere dieren het niet meer kunnen vinden. Blij met het resultaat van zijn jacht ging hij verder. Maar hij had nog nauwelijks een paar stappen gezet of een andere kat kwam in beeld. De kat was duidelijk een apprentice. Moonpoint had hem ooit wel gezien, maar was niet zeker van de naam. Hij liep op de kat af. Zijn witte vacht glansde in het zonlicht. Hij was duidelijk te zien. Maar hij hoefde zich niet te verbergen. Was dat wel nodig, dna zou het hem uitstekend lukken. Toen hij bij de apprentice was gekomen groette hij hem. ”Goedemorgen” Hij ging zitten en keek naar de apprentice. ”Nightpaw was het toch, als ik me het goed herrinder.” Hij keek naar de kat en wachtte geduldig op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nathzz 8>
215
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ;; 23 Moons||
Gender:
Rank:
Nightshade
BerichtOnderwerp: Re: Hunting [Nightpaw]   vr 23 nov 2012 - 19:37


N I G H T P A W


Een ijzige wind bries waaide door de apprentices den dat Nightpaw zijn ogen deed openen, de eerste zonnen stralen deden hem even verblinden. Hij knipperde een paar keer met zijn ogen en geeuwde. Vervolgens stond de apprentice op en rekte hij zijn slank gebouwde lichaam uit. Hij keek even rond in de apprentices den en zag enkele apprentices wat schuifelen in hun nesten. De meesten zouden wel gewekt worden door hun mentoren, de anderen waren mentor loos zoals hij. Nightpaw miste Inkmask, de vorige deputy van de clan, tevens een warrior die echt wel respect verdiende. Nightpaw zuchtte. Waarom had dat hem nou weer moeten overkomen? Hij sprong de den uit en draafde over de open plek naar de prooi stapel waar hij bleef staan hij staarde naar het prooi en pikte er een haas uit. Hij nam de haas in zijn bek en liep er mee naar een afgelegen plekje in het kamp, een plekje waar niemand hem kon storen. Hij plukte stukken vacht van het dier weg en liet het naast hem op de grond vallen. Een stukje vacht vloog door het kamp heen, en een kitten merkte het stukje vacht op en begon er mee te spelen. Nightpaw gaf er geen acht aan. Kittens deden hem niks, ze waren enkel maar irritant, er zaten wel goede kittens tussen waar Nightpaw wel iets in kon zien. Bloed spetters vlogen rond toen Nightpaw een stuk vlees los scheurde van het dier, de smaak van ijzeren koude bloed en vlees deed hem goed. Na dat er niks meer over was van het dier gooide Nightpaw wat modder over het karkas heen en liep richting het kamp uit gang. Jagen was nu wel iets waar de apprentice zin in had, eigenlijk was dat het enige wat hij de laatste tijd deed, ja of anderen aan vallen die op het territorium van Windclan terecht kwamen, lief vragen was niks voor de jonge kater. Nightpaw rende met lenige stevige passen richting The Moorland. Hij hield halt toen de geur van een andere kater zijn neus door drong. De geur kwam van een warrior af die hij kende als Moonpoint. Nightpaw keek de warrior aan met versmalde ogen, anderen groette hij nooit echt vriendelijk, eerder nors, zo was hij gewoon, en als de kat bij hem in de smaak viel dan ging hij wel anders met die gene om. Hij kende haast iedereen wel bij naam in de clan, dat was iets dat Inkmask hem goed had geleerd. Dat was gewoon normaal in een clan, je behoorde iedereen te kennen, want een clan was eigenlijk gewoon een familie, niet iedereen hoefde persé bloedverwanten te zijn, maar toch, het bleef een soort van grote familie. ”Goedemorgen,” groette de warrior hem vriendelijk. Nightpaw knikte enkel kort af en zwiepte een keer met zijn staart. ”Nightpaw was het toch, als ik me het goed herrinder.” Nightpaw rolde met zijn ogen toen Moonpoint dat zei. "Nou, voor jouw word het dus ook al tijd om je bij de Elders te voegen, want volgens mij word je dement," sprak Nightpaw honend. Hij zwiepte nogmaals met zijn staart en keek de kater honend aan.
Night is stalking you,
by every step you take...Shades at Night:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonpoint
Member

Timelord
34

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Moonpoint
BerichtOnderwerp: Re: Hunting [Nightpaw]   vr 23 nov 2012 - 20:10

Hij kon niet echt lachen om de opmerking van de apprentice. Met een zucht keek hij naar de kater. Even honend gaf hij antwoord. ”Dank je” Hij vond Nightpaw niet aardig. Dat wist hij nu al. Moonpoint betwijfelde of hij ooit vriendschap met de apprentice ging sluiten. Met een hooghartige blik keek hij naar Nightpaw. ”Ik merk dat je nog veel kan leren, wat betreft omgang.” Hij wist dat deze apprentice treurde om Inkmask. Daar ging hij eens handig gebruik van maken. ”Kan je Inkmask nog herinderen? Ikke wel, zie je dat ik niet dement ben.” Gemeen grijnzend keek hij naar Nightpaw. Daar had de apprentice niet van terug. Hij zwiepte met zijn staart. In zijn hoofd spookte een heleboel gemene opmerkingen rond. Maar hij ging ze een voor een noemen. Moonpoint was geen lieverdje, dat was zeker. En hij hield dan ook in ere. Vele katten kende hem, maar geen van de katten vond hem aardig. Het clan was als een soort familie, zeiden veel katten. Maar hij was het er niet mee eens. Wie hem aardig of sociaal noemde was gewoon gek. Hij wist dat, en het gaf hem niks. Hij keek weer naar Nightpaw. De kat had een mooie vacht, en een sterk karakter. Eigenlijk leek hij heel erg op hem. Moonpoint had ook een mooie vacht, vond hij, en ook een sterk karakter. Toch wou hij het niet toegeven. Soms heb je twee katten die op elkaar lijken en elkaar toch niet aardig vinden. Dit was ook zo’n geval. Tenminste uit zijn ogen. Hij werd afgeleid door geritsel. Hij keek naar de plek waar het geluid vandaan kwam. Een vogel scharrelde rond. Stil sloop hij naar het dier. Met een sprong lande hij op het beest. Zijn klauwen maakte het af. Hij nam het in zijn bek en liep weer terug. Hij liet het voor zijn poten vallen. ”Gezien?” Miauwde hij. Hij schoof doelloos wat met het beest neer. Hij had zin om nog meer te vangen. Al was het maar om van Nightpaw af te komen. Met een zucht legde hij zich bij zijn lot neer. Toen kreeg hij een idee. ”Wedstrijdje jagen?” Nog voor de apprentice antwoord kon geven was hij er vandoor.

Zijn nagels flitste door de lucht en lande in de muis. Hij keek tevreden naar het resultaat. Voor hem lagen een aantal dode dieren. Onder andere een muis. Hij bracht zijn vangst naar de plek waar hij met Nightpaw had gepraat. Trots showde hij de dingen die hij had gevangen. Hij keek naar Nightpaw. ”Dat had je niet verwacht he? Ameteurtje” Spotte hij. Met een grijns keek hij naar Nightpaw. Hij was benieuwd naar wat de apprentice ging antwoorden. Moonpoint had wel zin in een ruzie. Hij was vastbesloten die uit te lokken. Al kostte het hem de rest van de dag. Het ging hem lukken. Dat wist hij zeker.

Flut ):
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nathzz 8>
215
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ;; 23 Moons||
Gender:
Rank:
Nightshade
BerichtOnderwerp: Re: Hunting [Nightpaw]   za 24 nov 2012 - 0:00


N I G H T P A W


Hij wist nu al dat Moonpoint hem niet mag. Dat boeide Nightpaw helemaal niks, hij was gewoon niet van de katten die zich dom voor deden, dat deed hem gewoon denken aan kittypets, wild born or not. ”Dank je,” antwoordde de kater honend terug. Nightpaw rolde met zijn ogen. ”Ik merk dat je nog veel kan leren, wat betreft omgang.” sprak Moonpoint. O, dat moest hij dus echt niet doen, zich voor doen als of hij zijn mentor was. Nightpaw ontblote waarschuwend zijn tanden. "Waag het!" Gromde hij. "Jij gaat je niet voor doen als of je mijn mentor bent, begrepen!" Snauwde hij. Dat was gewoon iets wat hem kon raken. Voor de dood van Inkmask was Nightpaw al een redelijke plaagkop, maar niet echt gemeen of zo, je moest gewoon weten hoe je met hem om moest gaan. Maar zins de dood van Inkmask was het een heel ander verhaal. Nightpaw was veel sneller aangebrand, en irriteerde zich aan katten die gewoon echt dom deden. []”Kan je Inkmask nog herinderen? Ikke wel, zie je dat ik niet dement ben.”[/i] De gemene toon in Moonpoints stem deed hem zijn ogen vernauwen. "Boehoe, je kan je Inkmask nog herinneren, wat een wonder, het is nog geen moon geleden toen hij stierf, mousebrain," siste Nightpaw met zijn nek haren overeind en zijn nagels in de grond gestoken. Moonpoint mocht dan warrior zijn, hij was maar two moons ouder dan Nightpaw. En, Nightpaw had genoeg geleerd om een gevecht aan te gaan. Geritsel deed Nightpaw zijn oren spitsen, en Moonpoint had het dier dus ook opgemerkt. Moonpoint stoof er op af en dode het dier behendig. Nightpaw rolde met zijn ogen, een uitslover vond hij het, en een hoge dunk van zich zelf. Zo was Nightpaw dus niet. En de clan waar hij in leefde zag hij wel degelijk als een familie, hij gaf ook om de clan waar hij in leefde. Enkel mocht hij niet alle katten, dat kon altijd nog verranderen in de toekomst, maar als je één keer iets zei over zijn vrienden of katten die hij gewoon echt lief had, en dan ook nog iets gemeens, ja, dan kon je vriendschap wel shaken. ”Gezien?” Vroeg de kater toen hij de vogel had gevangen. Nightpaw stak zijn nagels in de grond. ”Wedstrijdje jagen?” Vervolgde de kater als of ze boezemvrienden waren geworden. Nightpaw gromde gefrustreerd. "Ahh dus zo werkt het bij jouw? Eerst ga je me een beetje uitdagen, én over mijn mentor praten, én ook nog eens doen als of jij mijn mentor bent, ik reageer er op een kwade manier op, en meteen denk jij dat wel als boezemvrienden kunnen gaan jagen?!" Nightpaw stak zijn nagels uit en keek kwaad naar de warrior met vlammende ogen. Nog even en Nightpaw ging de warrior aanvallen, maar hij wachtte nog af. Tenslotte wou hij eerst zijn reactie weten. Nightpaw was niet slecht of zo, een lieverdje was hij ook niet, maar hij was wel zeker loyaal aan zijn clan.

Night is stalking you,
by every step you take...Shades at Night:
 


Laatst aangepast door Nightpaw. op za 24 nov 2012 - 9:32; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonpoint
Member

Timelord
34

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Moonpoint
BerichtOnderwerp: Re: Hunting [Nightpaw]   za 24 nov 2012 - 8:03

Zijn doel leek al zo'n beetje bereikt, tenminste de apprentice leek erg boos. Zo had de apprentice net nog "Boehoe, je kan je Inkmask nog herinneren, wat een wonder, het is nog geen moon geleden toen hij stierf, mousebrain," gesist. Moonpoint merkte dat hij een gevoelige snaar had geraakt. "Je mist hem he? ik niet." Gaf hij als antwoord. Hij ging zitten en bogen zijn voorpoot te likken. Zijn vacht glansde al, maar het kon altijd mooier. Hij was erg trots op zijn vacht. Met zorg ging hij verder met het verzorgen van zijn vacht. Toen hij alles had gelikt keek hij weer naar Nightpaw. Die een spottende opmerking maakte. "Ahh dus zo werkt het bij jouw? Eerst ga je me een beetje uitdagen, én over mijn mentor praten, én ook nog eens doen als of jij mijn mentor bent, ik reageer er op een kwade manier op, en meteen denk jij dat wel als boezemvrienden kunnen gaan jagen?!" Boos keek Moonpoint naar de apprentice. "Dat is helemaal niet waar." Siste hij. Hij ontblootte zijn nagels, en zijn vacht ging lichtjes overeind staan. "Wees blij dat ik je niet onmiddellijk had aangevallen. Dat had ik namelijk meteen gedaan als je niet een apprentice was geweest." Hij gromde "Begrepen mousebrain." Boos keek hij naar Nightpaw. Waarbij hij zijn ogen in die van de apprentice boorde. Hij wende zich na een paar seconden weer af en keek om zich heen. Er was niet veel te doen. Er stonden een paar kleine boompjes, en wat struiken. Hij liep naar een van de bomen. Hij sprong via takken naar de top van de boom. Op een hoge tak bleef hij zitten. Vanaf de boom staarde hij naar de apprentice. Geduldig wachtte hij op een reactie van de apprentice. Ondertussen zwiepte hij licht met zijn staart. Hij zwiepte niet te hard, want hij wou niet uit de boom vallen. Al hoe wel, als hij op Nightpaw zou vallen gaf het hem niet. Dan was zou de apprentice minstens gewond raken. Misschien wel dood gaan. Dat hoefde niet persee van Moonpoint. Hij diende zijn clan ookal hate hij hem. Iemand van de clan vermoorden zou niet handig zien. Dat wist hij zeker. Dus bleef hij rustig zitten.

Flut
En zit net te fantaseren hoe het zou zijn als Moonpoint Nightpaw's mentor wordt.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nathzz 8>
215
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ;; 23 Moons||
Gender:
Rank:
Nightshade
BerichtOnderwerp: Re: Hunting [Nightpaw]   za 24 nov 2012 - 9:30


N I G H T P A W


Een wind bries waaide door zijn tortoiseshell vacht heen en zijn nacht groene ogen waren kwaad op de kater gericht. De kater was over zijn vorige mentor Inkmask begonnen en dat had hij beter niet kunnen doen. Nightpaw mocht dan nog de naam Nightpaw dragen, de kater voor hem had nog lang niet meer ervaringen dan Nightpaw zelf. Nightpaw had goed leren vechten, en had ook leuke trucjes in handen gekregen, anders dan de anderen, natuurlijk, elke kat had zo zijn eigen vecht technieken, en eigenlijk was Nightpaw al zo goed als een warrior. Nightpaw viel niet zo heel veel meer te leren. "Je mist hem he? ik niet." Nightpaw stak zijn nagels dieper in de grond en keek naar Moonpoint. "Wat maakt het mij uit of je hem nou wel of niet mist?" Siste Nightpaw een tikkeltje kil. Deze kater mocht van hem diep in de grond zakken. Daarna dacht Moonpoint even een leuk jacht spelletje te gaan spelen, wat Nightpaw toch wel bijna tot een gevecht had gebracht. Die kater voor hem was gewoon gek. Dacht eerst even over Inkmask te gaan praten als of hij nog nooit wat had voor gesteld, en vervolgens een jacht spelletje. Zo werkte het dus niet. "Dat is helemaal niet waar." Siste Moonpoint. Nightpaw rolde met zijn ogen. Dus nu ging hij het zo spelen? Eerst domme dingen voorstellen, en daarna ontkennen, dat deed hem eerder denken aan een kitten tot kitten ruzietje. "Wees blij dat ik je niet onmiddellijk had aangevallen. Dat had ik namelijk meteen gedaan als je niet een apprentice was geweest." Gromde Moonpoint, gevolgd door, "Begrepen mousebrain." Nightpaw liet een sarcastisch lachje horen. "Hmmm, eigenlijk had ik wel zin in een gevecht... I mean, wat stel jij nou voor?" Siste hij met een klein sarcastisch lachje. "Oh, en mij een lesje leren? Dan zal je toch wel wat beters in petto moeten halen," ging hij nonchalant en honend veder waarna hij zijn klauw om hoog haalde en zijn nagels ontblote, hij likte zijn nagels wat schoner waar door je kon zien dat het eigenlijk geen kleine kitten nageltjes meer waren, maar de klauwen van een warrior. Tenslotte zou Nightpaw met een moon toch wel warrior worden. Moonpoint was een boom in geklommen en Nightpaw zwiepte een keer nonchalant met zijn staart. "Ga jij maar lekker in bomen klimmen, ik heb wel wat beters te doen dan net zo lang wachten tot ik eindelijk mijn klauwen ergens in kan steken," gromde hij als of Moonpoint zojuist gevlucht was. Nightpaw zwiepte met zijn staart als teken dat hij er van door ging...

Night is stalking you,
by every step you take...


~Nightpaw word bij de volgende Ceremonie warrior xD
Oh, dit topic is nog niet afgelopen hoor, Night zit er nog steeds in ^^
Shades at Night:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firelion
Member

Katero
561
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender:
Rank:
Firelion
BerichtOnderwerp: Re: Hunting [Nightpaw]   zo 25 nov 2012 - 9:17

Hij merkte hoe Nigthpaw steeds bozer werd. Dat werd duidelijk aan het antwoord. "Wat maakt het mij uit of je hem nou wel of niet mist?" Hoorde hij Nigthpaw kil zeggen. Hij grijnsde. Vanuit de boom staarde hij naar Nightpaw. "Ga jij maar lekker in bomen klimmen, ik heb wel wat beters te doen dan net zo lang wachten tot ik eindelijk mijn klauwen ergens in kan steken." Moonpoint knikte. Maar verloor bijna zijn evenwicht. "Ik heb ook wel iets beters te doen dan te praten met een kleintje dat zijn rang niet kent." Hij zag hoe Nightpaw van plan was om te gaan. Dat ging zomaar niet. Moonpoint sprong uit de boom. Op een of andere manier lande hij precies op goed. Vlak achter Nightpaw. "Hier blijven" Siste hij, terwijl zijn ogen boos gloeide. Hij vernauwde ze tot spleetjes en keek naar Nightpaw. Hij ontblootte zijn tanden licht, en liet zijn nagels zien. Ze waren ongeveer evenlang als die van Nightpaw. Hmm, dat was niet zo best. Nu was er minder kans om te winnen. Hij ging zowiezo al winnen als er een gevecht kwam, dat was zeker. Maar toch. Het gevecht zou hem misschien wel een litteken geven.

Oude topics gaan rondkijken, vond ik dit Sheetje.
"The fire of the lions is shining bright upon me"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nathzz 8>
215
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ;; 23 Moons||
Gender:
Rank:
Nightshade
BerichtOnderwerp: Re: Hunting [Nightpaw]   zo 25 nov 2012 - 22:35


N I G H T P A W


"Ik heb ook wel iets beters te doen dan te praten met een kleintje dat zijn rang niet kent." sprak Moonpoint. Een sarcastisch lagje verliet zijn bek en hij zwiepte nonchalant met zijn staart. Nightpaw mocht dan een apprentice zijn, hij was klaar voor zijn warrior schap, en als deze kater nog door ging, liet hij dat blijken ook. Rustig liep hij weg afwachtend hoe de kater er op zou reageren, maar ook dat niet hij niet blijken. Een plof weer klonk achter zich en de jonge kater bleef staan, maar draaide zich niet om. Hij hield een luchtige houding aan en wachtte af op water komen ging. "Hier blijven," beval de kater. Nightpaw stak zijn nagels uit en draaide zich langzaam om. "If that's your wish," sprak Nightpaw sarcastisch terwijl hij zijn nagels veder naar buiten duwde, afwachtend op het perfecte manier, deze kater ging hier niet zonder nagels van af komen. Hij had zich gedragen als zijn mentor, plus nog al dom over zijn mentor gesproken, tenslotte was deze kater gewoon dom, en hij verdiende een straf, dat vond Nightpaw. En hij had wel zin in een gevecht, tenslotte moest hij een hoop frustratie kwijt. Deze kater zag hij niet langer als een clan genoot, maar als een indringer. Toen de kater zijn tanden ontblote hield Nightpaw een dreigende houding aan en kwamen er brommende geluiden uit zijn keel die aantoonde dat hij niet veder moest dan. Één keer zijn blik verschuiven, en de bloed druppels zouden van zijn gezicht af druipen. Nightpaw wachtte nog even, maar de gedachte aan zijn dode mentor, en hoe Moonpoint er mee had gespot maakte hem als maar kwader. Hij schoot uit met zijn klauw en voelde hoe zijn nagels door de huid van de kater heen sneden. Meteen er na sprong hij naar achteren en zijn staart zwiepte gevaarlijk kwaad heen en weer. "You will regret this," grauwde Nightpaw kil en kwaad.

Night is stalking you,
by every step you take...Shades at Night:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firelion
Member

Katero
561
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender:
Rank:
Firelion
BerichtOnderwerp: Re: Hunting [Nightpaw]   za 1 dec 2012 - 9:15
Moonpoint


Moonpoint hoorde hoe Nightpaw sarcastisch lachte. De apprentice was dan wel een apprentice, het was toch ene flinke tegenstander. Toen hij achter de apprentice was gesprongen draaide deze zich langzaam om. "If that's your wish," klonk Nightpaw's stem. Moonpoint ontblootte zijn tanden nog verder. Hij sloeg zijn nagels uit. Ze glansde in het zonlicht. Nightpaw moest ze wel zien. Hij vernauwde zijn ogen tot spleetjes en bleef naar de apprentice staren. De jonge kater tegenover hem gaf duidelijk aan dat hij niet verder moest gaan. Moonpoint wist dat de apprentice binnenkort ging uithalen. Hij bereidde zich voor op het gevecht dat onvermijdelijk ging komen. De kater had wel zin in een gevecht en ging dus verder met gemene opmerkingen maken. "Help wat ben ik nu bang." Kwam er honend uit zijn mond. Hij slaakte een kille lach. Maar zijn ogen deden niet mee. Die vernauwde zich nog meer toen Nightpaw bewoog. Hij zag hoe een klauw op hem afvloog. Hij was te laat om hem te ontwijken. Scherpe nagels boorde zich in zijn gezicht. Bloed stroomde zijn ogen in waardoor hij minder goed zag. Hij hoorde de apprentice iets zeggen. Diepe woede kwam in hem op. Steeds meer, en uiteindelijk barste hij uit. Hij vloog op de apprentice af. Klauwen gericht op de keel. Hij voelde vacht maar door het bloed dat zijn zicht benam wist hij niet wat hij had geraakt. Hij trok zich weer terug. Snel schudde hij met zijn kop. Bloedspetters vlogen van hem af. Hij keek weer naar de apprentice, vervult van diepe haat. Met een grommende stem begon hij te praten. "Ik zal niet stoppen voor je van de wereld af bent." Goed hij gaf toe, het waren alleen maar dreigingen. Hij ging ze niet echt uitvoeren. Maar hij hoopte dat ze wel het gewenste effect hadden op de apprentice.
"The fire of the lions is shining bright upon me"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nathzz 8>
215
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ;; 23 Moons||
Gender:
Rank:
Nightshade
BerichtOnderwerp: Re: Hunting [Nightpaw]   di 4 dec 2012 - 13:20


N I G H T P A W


Nightpaw keek met een gevaarlijke grijns naar Moonpoints gezicht die nu half rood was van het bloed. Nightpaw had de kater geraakt en dat voelde goed. Ja, ook apprentices konden vechten. De kater voor hem schudde met zijn kop en bloed vloog van zijn kop af. Nightpaw grinnikte. Hij hield van dit machtige sterke gevoel. Ambitieus keek hij naar de warrior met een gemene grijns. De warrior vloog op hem af en Nightpaw liet zich mee voeren door zijn klauwen. Een trucje die hij had geleerd, mee bewegen, dan zouden de aanvallen niet tot minder hard aan komen. En dan ondervind Nightpaw nu. Zij klapte op de grond, wat hij wel degelijk voelde. De klauw van de warrior klauwde de zij kant van zijn borst, maar de wonden waren niet heel erg. Nightpaw rolde weg en stond op. Hij grinnikte. "Ik vraag me af hoe Hollystar jouw tot warrior heeft kunnen benoemen," siste Nightpaw tussen zijn tanden door. "Ik zal niet stoppen voor je van de wereld af bent." Dreigde de warrior. Nightpaw grinnikte en zette af met zijn achterpoten. Hij zette zijn klauwen tegen de schouders van de kater aan en liet hem op de grond vallen. Hij liet de kater door rollen en plaatste zijn klauwen op de buik van de kater. Hij stak zijn nagels in zijn buik en bewerkte zijn buik. "Bohoo, je doet je best," miauwde hij sarcastisch en nep bang. Hij liet zijn kop naar beneden zakken en beet in zijn voor poot, de heerlijke ijzeren smaak van bloed vulde zijn mond en hij keek met valse ogen naar de kater.

Night is stalking you,
by every step you take...Shades at Night:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hunting [Nightpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: