:: Let's check :: 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 :: Let's check ::

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Neko'
Member

12
Actief
Neko'
BerichtOnderwerp: :: Let's check ::   zo 16 dec 2012 - 20:42
Met geheven poot zat het zilvergrijze figuurtje aan de rand van het beekje. Haar blik was gericht op het doorzichtig-grijze water, waar af en toe een cirkel in vormde. Een lang, grijs figuur schoot door het water, en de poot van de poes schoot het water in. Snel maakte ze grip in de gladde huid van de vis en trok hem uit het water. Snel doodde het poesje het dier en gooide ze hem in een pol gras, waar ze vervolgens een paar grassprieten op gooide. Maneki draaide zich om en wandelde richting de plaats waar de bomen volop groeide en waar er minder sneeuw lag. Ze had geluk gehad dat het water niet bevroren was geweest, net als vele anderen. Ze had gehoord dat er in dit gebied zogenaamde 'RiverClanners' leefde en dat die nogal dik waren. Ze had het van een aantal andere katten gehoord, die het hadden over 'De Elite', die goed was, en 'De Clans', die slecht waren. Dat ze bedreigd en uitgemoord werden door de Clankatten. Maneki had daarom gelachen, maar het had wel geloofwaardig geklonken. Ze had van vele katten gehoord dat de zogenaamde 'Elite' en de zogenaamde 'Clans' niet goed tegenover elkaar stonden en daarom was ze hier. Als ze een 'Clankat' tegen zou komen, en die haar niet zou aanvallen, zou dat dan haar antwoord zijn? Het zilvergrijze poesje wandelde door, en het voorspelbare was, was dat ze een geluid achter zich hoorde. Zou iemand haar vis hebben gevonden?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
:: Let's check ::
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: