bluepaw!!!!!!!!!!!! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 bluepaw!!!!!!!!!!!!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Madiebo
Member

Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: bluepaw!!!!!!!!!!!!   di 2 nov 2010 - 20:40

Madiebo dacht aan de keer dat ze in het windclan teretorium was en ze een Apprentice zag. Ze had hem graag willen doden maar dan was hij gesnapt waar nog meer katten bij waren. Ze had bluepaw bespied en had ontdekt dat bluepaw vaak bij de hoge vlaktes was. Madiebo stond op en rende naar de hoge vlaktes. ze ging daar rustig zitten. ze wachte en ze wachten. Ze was het wachten onderhand wel zat. Ze had zin die Apprentice te vermoorde. Ze vond in een keer dat ze hem had gezien echt goed had gezien vond ze hem verveelend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honeyfeather
StarClan

1463

CAT'S PROFILE
Age: Ageless...
Gender:
Rank:
Honeyfeather
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   di 2 nov 2010 - 20:44

Madiebo, 5 volle regels alsjeblieft, als je te korte posts blijft posten zal ik toch echt procenten moeten geven.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewave
Member

432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   di 2 nov 2010 - 20:57

Bluepaw stond gapend op. Hij was nog erg moe. Gelukkig had hij vandaag geen training van Mintwhisker. Die had hem gisteren verteld dat hij vandaag niet hoefde. Gelukkig maar. Hij moest wel van haar voor de Clan jagen. Dat was zijn opdracht. Nou ja... Van Mintwhisker dan. Bluepaw keek op. Hij ging naar de Hoge Vlaktes toe. Bluepaw rende zo hard mogelijk. Hij had Kittypaw nog snel een lik over haar oortje gegeven. Kittypaw... Hij dacht wel heel erg vaak aan haar. Hij vond haar zo leuk. Ze was altijd zo optimistisch, wat Bluepaw echt een leuk puntje aan haar vond. Ook vond ze hem leuk. Daar had hij mazzel mee. Bluepaw was echt gelukkig met haar. Zijn gedachten werden ruw onderbroken van een geur. Een Roguegeur. En het was diegene die Bluepaw al kende. Hoe heette zij ook alweer? Bluepaw kon zich de naam niet herinneren. Hij zag haar zitten en Bluepaw sloop door de struiken, tot hij achter haar was. Normaal kon ze hem niet horen, omdat hij zijn gewicht zo goed mogelijk had verdeeld, zoals Mintwhisker hem al is had geleerd. Bluepaw zette het toen op een sprinten en sprong met uitgeklapte klauwen tegen de poes. Ze rolden samen over de grond en Bluepaw scheurde een stuk vel open. 'Jij hier weer', blies hij kwaad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member

Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   di 2 nov 2010 - 21:20

Ze had gemerkt dat ze beslopen werd maar ze had niet verwacht dat bluepaw aan zou vallen. Ze rolde samen over de grond. 'jij hier weer' blies bluepaw terwijl er een stuk vel van haar af werd gescheurt het leverde niks op voor bluepaw want er liep maar een beetje bloed uit en het deet geen pijn. ' eindeleik' zei madiebo terwijl ze bluepaw tegen de grond aan drukte. Madiebo probeerde Haar tande in bluepaw zijn nek te boren maar ze kwam niet ver ze kwam net door bluepaw's vel heen dus bloede het maar een beetje. 'er is niemand om je te bescherme je bent net een kittypet wiens baasje het kitten op straat haden gegooit maar dit word je eind.' ging madiebo veder.

(sorry ik heb bij mij staan dat het 5regels waren en nog een klein beetje maar ik let er op)accounts:
Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewave
Member

432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   di 2 nov 2010 - 21:43

Hoe vaak ging deze poes nog pogingen proberen om hem te vermoorden? Als die poes geluk had, zou zijzelf het er levend vanaf brengen. Als Bluepaw erg boos was, zou hij haar zo kunnen vermoorden. En dan had hij nog maar over zijn woede van zichzelf af. Als de poes Kittypaw zou aanvallen, dan zou er niet veel van haar overblijven. Bluepaw lag op Madiebo en keek haar boos aan. Eén verkeerde beweging en hij zou deze poes is laten zien hij hard zijn tanden in haar hals konden gaan. 'Eindelijk', zei de poes, waardoor Bluepaw even verbaasd was. Had deze poes werkelijk op hem zitten te wachten om hem te verscheuren? Bluepaw's vacht werd voor een deeltje opengescheurd. Bluepaw genoot van hoe de poes zijn nek maar niet te pakken kreeg. Hij zou op het juiste moment terug aanvallen. 'Er is niemand om je te beschermen, je bent net een kittypet wiens baasje het kitten op straat hadden gegooid, maar dit wordt je eind', zei de poes en Bluepaw's tanden ontblootte zich. Dacht deze poes nu werkelijk dat zij van Bluepaw zou winnen? Dan had ze hem nog niet boos meegemaakt. Bluepaw zette al zijn kracht in en gooide Madiebo op zijn rug. Nu was hij pas echt kwaad. Hij haalde zijn klauw over haar buik en sneed het in een haal open. Hij keek haar woedend aan en sprong toen van haar af. 'Ga weg, nu je dan kans nog hebt, domme muizenbrein', zei hij tegen haar en hij liet zijn tanden vervaarlijk zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member

Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   wo 3 nov 2010 - 7:12

madiebo voelde bluepaw's nagels in haar buik. 'Ga weg, nu je dan kans nog hebt, domme muizenbrein', zei bluepaw. 'nooit ik weet dat jij denkt dat ik slap ben maar dan zou ik je wel iets laten zien. Madiebo's ogen gloeide van boosheid dat de kleine leerling dacht dat zij hem niet kon verslaan. Ze sprong op bluepaw en beet een stuk vel eraf zo dat het wonden zouden blijven dat ze het in het kamp nog wel zouden zien. Vervolgens haalde ze de buik open met haar nagels en sprong van bluepaw af 'kom dan of durf je niet' zei madiebo uitdagend. ze had hem meteen kunnen verscheuren omdat bluepaw in de verkeerde houding stond maar dat deed ze niet dit was weer haar eerste gevecht en die wou ze uit bereiden. 'kittypet kittypet kittypet' zei madiebo uitdagend want ze wist dat de kater niet van vechten hield. 'nu ik er over na denk ben jij meer een poes die vechten ook minder graag' zei madiebo.accounts:
Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewave
Member

432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   wo 3 nov 2010 - 11:57

Toen Bluepaw de poes haar ogen zag gloeien, grinnikte hij even. Hij had haar waar hij haar hebben wilde. Hij was erg boos op haar en vond het vreemd dat zij hem speciaal bespied had om hem te pakken. Bluepaw liet zich echter niet afschudden. Een echte Clankat vocht voor zijn Clan. En Tallstar zou alleen die katten tot krijger maken. Natuurlijk, hij zou iedereen wel uiteindelijk krijger maken, maar Bluepaw wou een dappere, sterke kater zijn die goed voor zijn Clan vocht. Hij wou op dit moment zijn leven geven. Kittypaw zou vast wel een ander maatje vinden, maar Bluepaw rende niet weg. Vandaag ging hij afmaken wat hij een tijdje geleden begonnen was. Hij zou de poes wegkrijgen uit zijn territorium. Hij zou haar naar haar Roguevrienden sturen. Zijn tanden ontblootte zich. Een stuk vel werd na een sprong van de poes op hem afgebeten en Bluepaw schreeuwde het uit. Ondanks dat deze poes toch wel iets kleiner was door haar, wat ook door zijn brede schouders kon komen, was ze toch sterk. Zijn buik werd opengehaald en Bluepaw voelde een snijdende pijn, maar besloot niet op te geven. 'Kom dan, of durf je niet', zei die poes uitdagend en Bluepaw stond op. Hij keek haar woedend aan. Een huiskat zou weggerend zijn. Nou, als deze Rogue hem zo nodig kwaad wou zien, dan zou ze dat krijgen ook. 'Kittypet, kittypet, kittypet', zei de poes uitdagend en Bluepaw blies woedend. 'Nu ik er over nadenk, ben jij meer een poes, die vechten ook minder graag', zei de poes en haar stem klonk uitdagend. 'Dan moet jij zeker van ons terrein verdwijnen', sprak Bluepaw uitdagend terug. Hij sprong woedend tegen haar aan, hapte naar haar nek, wat hij niet te pakken kreeg natuurlijk, hield zijn klauwen op haar rug en sneed ze toen open. Hij deed nog een paar gemiste happen, draaide zich toen om en schopte de poes tegen haar gepijnigde buik van haar af, tegen een boom aan. Hijgend stond hij op. 'Had je nog wat of verdwijn je?', vroeg hij boos.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member

Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   wo 3 nov 2010 - 17:57

'Dan moet jij zeker van ons terrein verdwijnen', sprak Bluepaw uitdagend terug. madiebo's ogen glansde, hier had ze zolang op gewacht. 'nee ik ben geen clan kat die zich aan de regels moet houden' antwoorden madiebo. bluepaw hapte naar haar nek, wat hij niet te pakken kreeg hij hield zijn klauwen op haar rug en sneed ze toen open. Hij deed nog een paar gemiste happen, draaide zich toen om en schopte de poes tegen haar gepijnigde buik van haar af, tegen een boom aan. Madiebo had pijn maar liet het niet merken. Ze stond op nadat ze tegen de boom was aan gesmeten. 'Had je nog wat of verdwijn je?', vroeg bluepaw boos. 'ik heb nog heel veel en dat houd pas op als er een eind aan jou is' zei madiebo met een lichte lach. Dacht die kat nou echt dat zei zou vluchten tot over haar koude dode lijk. madiebo kaatste tegen de boom en loog met een hoge snelheid tegen de kat aan. De kat lag uiteindelijk op haar rug. Ze beet in de keel en haalde met haar nagels nog veder de buik van de kat open. Daarna met haar andere poot haalde ze de zijkant van bluepaw open. 'ik stel 3 dingen voor: 1.ik ga voorgoed van je terretorium af maar dan krijg ik een kitten van je clan 2. ik mag je verwonden zonder dat je terug vecht 3. je vecht met mij als een echte kat' snauwde madiebo.accounts:
Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

138

CAT'S PROFILE
Age: 16 maanden.
Gender:
Rank:
Sparrowpelt
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   wo 3 nov 2010 - 18:47

Sparrowpaw liep rustig over de hoge vlaktes, de zon deed zijn best om te schijnen, dus was het een mooie dag. Opeens hoorde Sparrowpaw katten vechten, ze ging er meteen op af, en zag Bluepaw met een onbekende kat vechten de onbekende kat hoorde duidelijk niet in de windclan. Toen begon de onbekende kat tegen Bluepaw te praten, 'ik stel 3 dingen voor: 1.ik ga voorgoed van je terretorium af maar dan krijg ik een kitten van je clan 2. ik mag je verwonden zonder dat je terug vecht 3. je vecht met mij als een echte kat' snauwde madiebo. Sparrowpaw reageerde meteen, ' 4. wij zijn met zijn tweeën dus ga je nu weg!'' riep ze naar de onbekende kat. En viel haar aan, Sparrowpaw duwde haar van Bluepaw af. En beet in haar poot, ''Wat doe jij hier?'' vroeg Sparrowpaw aan de onbekende kat, ''Dit is windclan gebied'', vervolgde ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewave
Member

432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   wo 3 nov 2010 - 20:30

Bluepaw keek woedend naar de poes. Wat dacht ze wel? Dat Bluepaw zich zomaar liet wegjagen van zijn eigen Clan? Bluepaw werd razender en razender. 'Ik heb nog heel veel en dat houd pas op als er een eind aan jou is', zei de poes en Bluepaw liet zijn witte tanden zien, die nu een beetje fonkelde door het zonlicht wat erop scheen. Hij zou het hier zeker niet bij laten. Hij zou echt niet sterven. Desnoods maakte hij de poes zelf af. Maar hij zou vechten voor zijn Clan en zijn leven. Opeens ging de poes tegen de boom aan en vloog tegen hem. Bluepaw werd achteruit gegooid door de kracht waarmee de poes tegen zijn lijf kwam. Hij blies hard tegen de poes en wilde haar vacht openhalen, toen hij dat verder met hem deed. Zijn keel werd gebeten en Bluepaw haalde even kokhalzend naar naar adem. Hij kokhalsde. Zijn buik werd ondertussen verder opengehaald en Bluepaw schreeuwde het uit. 'Ik stel 3 dingen voor: 1. Ik ga voorgoed van je territorium af maar dan krijg ik een kitten van je Clan 2. Ik mag je verwonden zonder dat je terug vecht 3. Je vecht met mij als een echte kat', zei de poes en Bluepaw werd razend. 'Jij! Jij krijgt nooit een kitten van mijn Clan. Je blijft met je poten van alle kittens van onze Clan, jij muizenbrein. Ik kies nummer drie dan maar, alhoewel ik dat toch al van plan was. Jou stomme stappenplan heb ik niet nodig', blies hij tegen haar. Toen rook hij een bekende geur. Sparrowpaw! ''4. Wij zijn met zijn tweeën dus ga je nu weg!'', riep de poes meteen en Bluepaw keek haar aan. Zijn nagels gingen verder over de poes haar flank. Toen de poes van hem werd afgeduwd, keek Bluepaw dankbaar naar Sparrowpaw. Toen Sparrowpaw vroeg wat de Rogue hier deed, antwoordde Bluepaw al voor haar. 'Ze heeft me bespied en wilt me afmaken', zei hij. Toen Sparrowpaw zei dat het WindClan gebied was, knikte Bluepaw. Hij ging gauw voor Sparrowpaw staan. 'Sparrowpaw, ga Tallstar of een van de krijgers roepen, deze poes gaat niet zomaar weg', zei hij over zijn schouder zachtjes tegen haar. 'Ik leid haar zolang wel af', knikte hij dapper. Voordat de poes iets kon doen, sprong Bluepaw tegen haar aan en begon haar wild over haar rug te bijten. Zijn klauwen haalde een deel van haar wang open. Hij blies.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member

Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   do 4 nov 2010 - 8:24

'Jij! Jij krijgt nooit een kitten van mijn Clan. Je blijft met je poten van alle kittens van onze Clan, jij muizenbrein. Ik kies nummer drie dan maar, alhoewel ik dat toch al van plan was. Jou stomme stappenplan heb ik niet nodig', blies bluepaw 'oke goed dan' maar haar stem werd onderbroken ' 4. wij zijn met zijn tweeën dus ga je nu weg!'' riep een kat. madiebo lachten 'kan je het weer niet alleen aan bluepaw??' zei ze. ''Wat doe jij hier?'' vroeg de onbekende kat, ''Dit is windclan gebied'', vervolgde ze. 'ik ben hier voor bluepaw en ja dat weet ik' terwijl ze dat zei keek ze uitdagend naar bluepaw maar de onbekende kat viel haar aan en beet haar in der poot. Madiebo pakte de kat aan zijn nekvel en beet door en daarna gooide ze hem weg. 'Ze heeft me bespied en wilt me afmaken', zei bluepaw tegen de kat. 'dat gaat ook lukken let maar op en des noods met haar erbij. Bluepaw sprong tegen haar aan en begon haar wild over haar rug te bijten. Zijn klauwen haalde een deel van haar wang open. bluepaw blies. madiebo rolde om nu lag bluepaw weer onder op (niet door denken). Haar klauwen snede over het lijf van bluepaw. Madiebo boorde haar tanden in de nek van bluepaw.accounts:
Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewave
Member

432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   do 4 nov 2010 - 11:32

Bluepaw blies. Hoe durfde de Rogue een andere Apprentice zo hard weg te smijten? Hij keek naar Sparrowpaw tijdens het gevecht met de Rogue. Had ze zich bezeerd? 'Sparrowpaw, ga Tallstar waarschuwen!' schreeuwde hij tegen haar. Hij keek of ze geen pijn had en voelde toen een harde pijn. Zijn vel werd opengescheurd en Bluepaw schreeuwde het uit, terwijl zijn poten minder kracht bevatten. De Rogue haar tanden gingen in zijn nek en voor deze konden doorbijten, trapte Bluepaw met volle kracht haar van zijn lijf. Hij sprong op, nu helemaal over de rooie en kwam op haar af. Hij sprong in plaats van meteen aan te vallen, vlak achter haar en beet naar haar achterpoot. Toen hij deze in zijn kaken had, beet hij door en er klonk gekraak. Bluepaw was zo blind van woede dat hij niet thuis kon brengen of het de Rogue haar bot was of niet. Bluepaw hijgde en sprong een flink stuk achteruit. Sparrowpaw was hopelijk weg. Hij kon haar in ieder geval niet meer zien. Zijn flank zat helemaal onder het bloed en het sneed behoorlijk overal. Als Bluepaw dit nog lang zou moeten volhouden, dan zou hij niet ver meer komen. De Rogue was echt sterk, alleen liet Bluepaw dit niet merken tegenover haar. Hij deed alsof hij haar met gemak kon verslaan. 'Ga weg, Rogue!' siste hij woedend tegen haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member

Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   do 4 nov 2010 - 17:23

'Sparrowpaw, ga Tallstar waarschuwen!' schreeuwde bluepaw tegen de onbekende kat. Madiebo negeerde het. maar voor dat madiebo konden doorbijten, trapte Bluepaw met volle kracht haar van zijn lijf. Hij sprong op, nu helemaal over de rooie en kwam op haar af. Hij sprong in plaats van meteen aan te vallen, vlak achter haar en beet naar haar achterpoot. Madiebo had veel pijn maar ze liet het nog steeds niet merken. Toen Madiebo in haar kaak werd gebeten liet ze een kleine mauw horen. 'Ga weg, Rogue!' siste bluepaw toen die een stuk weg was gesprongen. 'nee hoe vaak ga je dat nou nou nog zegen ik ga niet weg' siste ze terug. Haar kaak bloede. Madiebo sprong op bluepaw en beet door in zijn kaak. Ze krapte de buik van bluepaw nog verder open.accounts:
Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftstorm
StarClan

36

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender:
Rank:
Swiftstorm
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   do 4 nov 2010 - 19:08

Swiftstorm was terug van weggeweest de laatste paar weken tot manen was hij in een cirkel beland. Elke dag alles het zelfde. Nu was zijn aandacht getrokken tot de hoge vlaktes om te gaan jagen. Hij zag ineens Bluepaw vechten. Dat was genoeg om te reageren. Swiftstorm sprintte erop af en sprong tussen de twee in. Hij snauwde naar de onbekende "Durf jij wel! Een apprentice aanvallen, jij zielige voddenbaal, tweebeenlikker, jij dassengal! Als jij deze apprentice pijn wil doen moet je eerst door mij heen." Swiftstorm stond fier en stond klaar om de binnendringer zijn klauwen te laten zien. Bluepaw was aangevallen door een vreemdeling dit kon je niet menen. De buitenstaanders werden elke maan brutaler. Swiftstorm ging liever een gevecht uit de weg maar nu had hij geen keuze. "Je hebt een keuze weggaan, of tegen mij en Bluepaw opnemen." Swiftstorm zijn gezicht liet amper wat merken. Deze kat had geen lef maar was gewoon dom. Wie gaat er nou een apprentice aanvallen op thuis terrein.


(mijn comeback post! XD)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

1413

CAT'S PROFILE
Age: 19 manen
Gender:
Rank:
Kittyheart
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   do 4 nov 2010 - 19:49

Kittypaw was Swiftstorm het kamp uitgevolgd, eigenlijk zonder het te vragen. Stom misschien maar ze had nu eenmaal een wispelturige natuur. Kittypaw rook na een tijdje Sparrowpaw en Bluepaw, terwijl ze de Hoge Vlaktes naderden. Gelukkig, ze was niet de enige apprentice! Een doordringende geur maakte dat ze zich nog alerter voelde dan eerst; Rogue! Voor ze boven het gras uitkwam hoorde ze al de geluiden van gevecht. Nee hé.. Bluepaw vocht met een Rogue! Ook Sparrowpaw stond erbij. Swiftstorm was sneller dan zij, dus was hij er eerder. 'Durf jij wel,' riep hij tegen de poes die blijkbaar dacht dat ze hier mocht komen. Kittypaw rende tot naast Bluepaw, die al verschillende wonden af. Toen Swiftstorm klaar was met spreken voegde zij er nog iets bij. 'Je bent in de minderheid, laffe kat. Ga nu weg en je hebt kans dat je het overleefd.' Het klonk dapperder dan ze zich voelde, maar oké.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

138

CAT'S PROFILE
Age: 16 maanden.
Gender:
Rank:
Sparrowpelt
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   do 4 nov 2010 - 20:48

Sparrowpaw keek op, een warrior kwam te voorschijn. De kat gaf de vreemde kat een preek. En er kwam daarna nog een Apprentice te voorschijn, Kittypaw. Kittypaw voegde nog wat woorden toe aan Swiftsstorm preek toe, Sparrowpaw sprong naast haar, en zei, ''Ja, dus verdwijn. En kom niet meer terug.'', tegen de Rogue. En viel haar aan, Sparrowpaws tanden sloten om de poot van de poes, haar tanden drongen door het vlees. Het bloed viel op de grond. Sparrowpaw liet weer los, maar viel de kat nu op de rug aan. Ze zette haar tanden in de nekvel.


(moet het aF MASKT4EH


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Madiebo
Member

Gail
580

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank:
Madiebo
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   do 4 nov 2010 - 21:45

"Durf jij wel! Een apprentice aanvallen, jij zielige voddenbaal, tweebeenlikker, jij dassengal! Als jij deze apprentice pijn wil doen moet je eerst door mij heen." zei een onbekende kat die ineens op kwam duiken. 'ach de arme bluepaw houd zich niet aan de afspraak en betrekt er andere bij ik ben dan een roque maar ik hou me aan mijn woord maar jij jij liegt je had nummer drie weet je nog' zei madiebo. "Je hebt een keuze weggaan, of tegen mij en Bluepaw opnemen."zei de kat. 'vraag aan bluepaw of de schaduwclan leerling ik vlucht niet zomaar!' zei madiebo. Als ze uiteindelijk weg zou gaan dan wist bluepaw warschijnlijk zelf ook wel dat ze terug zou komen. 'Je bent in de minderheid, laffe kat. Ga nu weg en je hebt kans dat je het overleefd.' zei een andere kat. ' ik ga nu maar reken maar bluepaw ik kom terug' zei madiebo. Ze renden om de krijger heen toen ze langs een leerling kwam die haar laf had genoemt stopte ze even 'ik ben niet laf' snauwde ze. Ze pakte de leerling bij haar nek vel en smeet haar weg. Vervolgens voor dat een van de katten kon reageeren was ze al weg een van de andere clan gebieden in en vervolgens weer thuis.accounts:
Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewave
Member

432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   do 4 nov 2010 - 21:53

Bluepaw zag Switstorm en Kittypaw opdagen. Het werd wazig voor zijn gezicht. Strijdlustig keek hij naar de poes. Hij ging naast Switstorm staan en liet zijn witte, blinkende tanden zien. Beschermend stond hij voor Kittypaw. De poes moest het maar eens proberen om Kittypaw aan te vallen. Bluepaw's wonden sneden heel erg diep. Hij was, voordat Switstorm kwam, bij zijn kaak gebeten, die heftig bloedde. Ook zijn buik lag helemaal open. Zijn rug was er ook slecht aan toe. Bluepaw keek de poes boos aan. Opeens sprong die over hun heen en gooide Kittypaw tegen de vlakte. Bluepaw's woede werd hiermee opgepept. Net voor de poes kon ontsnappen, gaf hij met zijn tanden zo'n flinke ruk aan haar staart, dat het puntje van haar staart afbrak. Bluepaw spuwde het uit en zag hoe de poes vluchtte. Snel bekommerde hij zich om Kittypaw en raapte haar op. Hij likte haar wonden zorgvuldig en keek toen naar Switstorm. Zijn blik op het terrein werd steeds waziger. Zijn wonden staken behoorlijk en voor Bluepaw het wist, lag hij zelf op de grond. Hij hijgde. 'Ik heb geen hulp nodig. Ik red het wel', zei hij tegen Switstorm, Kittypaw en Sparrowpaw, voordat die konden reageren. Hij likte aan zijn wonden en hijgde. Zijn buik lag helemaal open en zijn wonden in de rug waren diep. Ook zijn kaak lag helemaal open. 'De veiligheid van de Clan is nu belangrijker dan mijn wonden. Switstorm, kijk alsjeblieft gauw de Clangrenzen van WindClan na. We moeten zeker zijn dat die Rogue weg is', hijgde Bluepaw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

1413

CAT'S PROFILE
Age: 19 manen
Gender:
Rank:
Kittyheart
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   za 6 nov 2010 - 16:30

Kittypaw siste toen de kat naar haar toe sprong en haar op de grond probeerde te werpen. Ze kon de grootste klap ontwijken en klauwde met haar scherpe nagels naar de kat. Zelf had ze nauwelijks wonden. Bluepaw daarentegen was er erger aan toe. Toch smeekte hij om de grenzen van de clan eerst te beschermen. 'Wat een laffe kat,' mauwde Kittypaw verontwaardigd. Haar zomaar aanvallen. Nou ja, zeg! Kittypaw gaf Bluepaw een snelle lik en keek toen naar Sparrowpaw. 'Wat dapper van je, dat je haar aanviel,' riep Kittypaw bewonderend uit. 'Er is je toch niets overkomen, hé?' Daarna keek ze weer naar Bluepaw. 'Kom op, wij gaan naar het kamp. Je moet genezen.' Ze keek even naar Swiftstorm en Sparrowpaw. Het zou toch wel goed komen? Wat had die kat tegen hem, trouwens?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewave
Member

432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: bluepaw!!!!!!!!!!!!   vr 12 nov 2010 - 17:23

Bluepaw knikte moeizaam naar Kittypaw en stond toen zwakjes op. Zijn rug, buik en nek - spieren reageerde fel en pijnlijk, maar Bluepaw zette door. Nu had hij net de pech dat het een flink eind van hun vandaan was, het kamp. Bluepaw voelde elke pijnlijke ademhaling drie keer zo hard door zijn borstkas snijden, maar Kittypaw's flank tegen hem stimuleerden hem om hoe dan ook verder te lopen. Moeizaam en met zachte ademhalingen die sneden, liep Bluepaw door. Wat voor hem een eeuwigheid leek later, zag hij het kamp verschijnen en Bluepaw zuchtte een keer opgelucht. 'Gelukkig. Daar is het kamp al,' zuchtte hij moeizaam tegen Kittypaw, terwijl hij haar zwakjes aankeek en zijn weg vervolgde. 'Waar moet ik nu met mijn wonden naartoe?' vroeg hij toen, terwijl hij rondkeek.

- Moet er nu een topic bij med. kat Den geopend worden? -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
bluepaw!!!!!!!!!!!!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: