When the dew is frozen [+Lightpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 When the dew is frozen [+Lightpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jaggedpaw
Member

Daanz
267
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons now sucka!
Gender:
Rank: Apprentice
Jaggedpaw
BerichtOnderwerp: When the dew is frozen [+Lightpaw]   za 22 dec 2012 - 15:40

Een ijzige wind jaagde door het Riverclan territorium. De dauw aan de takken was bevroren, en de anders zo hard stromende rivier was bevroren. Het was officieel Leaf-bare. Leaf-Bare is de hardste tijd van het jaar. Katten sterven door de koud of een ziekte. En als een kat eenmaal ziek is volgen er snel meerdere. Het was gewoon een ramp voor alle clan. Zelfs voor die katten die niet in de Starclan geloven zoals Jaggedpaw. Natuurlijk waren er meerdere katten die niet in de Starclan geloven zoals zijn vriendin Lightpaw, beide hadden ze echt een vreselijke hekel aan het feit dat katten een paar dooie katten aanbidden. Dood is gewoon dood right?. Je kon geen heel woud besturen als je dood ben. Dat is gewoon weg onmogelijk wat voor onzinnige reden men ook bedenkt.

Een zucht verliet Jaggedpaw zijn longen toen hij opstond uit zijn slaap. Er was weer een nieuwe dag begonnen. Voor een kat zou het zijn laatste betekenen en voor de ander weer zijn eerst. Zo was het leven nou eenmaal, op een dag wordt je geboren en op de andere is het leven weer voorbij. De blui points geeuwde hevig terwijl hij alle slaap uit zijn ledematen rekte. Eigenlijk zou hij snel het camp uit moeten vluchten voordat de deputy genaamd Mousefur iets voor hem te doen had. Sluw kijkt hij om zich heen en krijgt Lightpaw in het oog. Meteen loopt de apprentice richting de poes. 'Zullen we het camp uit gaan Lightpaw?' Zei hij tegen haar. Jagged rekte nog even zijn rug terwijl hij het volgende zei: 'Want straks heeft Mousefur wat voor ons te doen en daar heb ik dus totaal geen zin in' Een zucht verliet zijn lichaam toen hij al aan het idee dacht dat de deputy hen op jacht corvee zou laten gaan ofzo. Jacht corvee was gewoon een ramp, je moest jagen voor je clan voordat jezelf mocht eten. Iets wat Jaggedpaw zelf niet deed. Hij werd toch nooit betrapt en als hij dat werdt zou hij zijn straftaak toch niet uitvoeren.
I'll never know how it is to stay eye to eye with your murderer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightpaw*
Member

!!nana!!
575

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons and a half
Gender:
Rank:
Lightpaw*
BerichtOnderwerp: Re: When the dew is frozen [+Lightpaw]   do 3 jan 2013 - 13:47


Een beetje depressief en kwaad lag ze in haar nest gefrustreerd met haar staart op de grond te tikken. Ze wou bij Wildpaw zijn. Maar de hele clan weerhield haar d'r van. En dat irriteerde haar. Ze was niet echt loyaal aan haar clan of zo. Ze was meer loyaal aan haar vriendschap met Wildpaw, en haar band met de rogues buiten de clan. Maar ze moest haar leven hier eerst wel af maken voor ze veder kon gaan buiten de clan. Sowieso wou ze eerst wraak nemen op Riverclan voor het ontnemen van haar vriendschap met Wildpaw. Nauurlijk, die vriendschap was er echt wel. Maar ze zou die beter gehad kunnen hebben als de clan katten niet van die eigenwijze sakken waren geweest. Ze ondervond nu zelf hoe de clan katten waren, dus ze begreep heel Bloodclan wel, en vele rogues, zelfs de kittypets begreep ze wel. Lightpaw hees zich zelf op en verliet de apprentices den. Ze snoof de lucht op, en keek minachtend en kort naar de leader en deputy van de clan. Ze trippelde door en keek rond of er nog wat te beleven was. Zo niet, dan zou ze weer langs de Shadowclan grens gaan om te kijken of er wat te beleven was daar, of ze Wildpaw zou zien. 'Zullen we het camp uit gaan Lightpaw?' Hoorde ze een bekende stem zeggen. Ze sprong even in de lucht van de onverwachte stem van Jaggedpaw, en keek toen over haar schouder naar de kater. Één van de weinige waar ze wel een beetje mee op kon schieten. "Oh, ehh, ja is goed," sprak ze met een glimlach. 'Want straks heeft Mousefur wat voor ons te doen en daar heb ik dus totaal geen zin in,' vervolgde Jaggedpaw. Lightpaw grinnikte en gaf hem een por in zijn zij. "Laten we dan maar gaan," sprak ze. Ze volgde Jaggedpaw het kamp uit. Al snel kwamen de twee apprentices aan bij The Stream. Lightpaw snoof de koude lucht op en zag dat The Stream bevroren was. Ze grinnikte, en zette haar poot op het ijs. Ze stampte even op het ijs. "'T Is sterk genoeg," sprak ze waarna ze Jaggedpaw besprong en hem op het ijs duwde. "Zie je?" Grinnikte ze. Jaggedpaw was de enige waar ze lol mee kon hebben binnen de clan. Ze hadden zo'n beetje wel de zelfde interesses, en allebei niet echt clan fans. Of althans, Starclan fans. En die warriorcode vonden ze ook niks voorstellen. Voor de rest wist Lightpaw niet hoe loyaal Jaggedpaw was aan Riverclan.

||Mood:: Just a bit playfull||Company:: Jaggedpaw||Words:: 424||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaggedpaw
Member

Daanz
267
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons now sucka!
Gender:
Rank: Apprentice
Jaggedpaw
BerichtOnderwerp: Re: When the dew is frozen [+Lightpaw]   za 19 jan 2013 - 20:04

In een draf tempo draafde de blue point kater met Lightpaw righting the stream. De laatste tijd had het hard gevroren dus het kon best eens zijn dat er een laag ijs op de rivier lag. Lightpaw naast hem grinnikte toen the stream zichbaar was. De rivier was inderdaad bevroren. Snel liep de kater naar het ijs toe. Wat wantrouwend keek hij er naar. In tegen deel tot Lightpaw die zette gelijk een poot op het ijs. Al snel stampte ze erop, het brak niet. "T is sterk genoeg" Zei ze tegen hem. Nog steeds keek de blue point wat wantrouwend in de richting van het bevroren water. Zonder enige kans om tegen antwoord te geven. Lightpaw besprong hem en duwde de apprentice op het ijs. Een grijns verscheen op zijn gezicht toen hij op zijn bek pleurde doordat het zo glad was. Met Lightpaw kon je altijd wel lol hebben ook al die lol pijn deed. "Ik voel" Zei hij grinnikend terug. Lightpaw geloofd net als hem niet in de Starclan. Volgens hem waren het gewoon dode katten. Katten die dood zijn kunnen niet over een woud heersen of zo iets dergelijks. Gewoon een kittenpraatje waar zelfs volwassen katten nog in leken te geloven. Speels sprong de kater richting Lightpaw en duwde haar ook het ijs op. Hij ahd eigenlijk geen idee of het ijs sterk genoeg was om de twee katten te houden die wild erop sprongen. Daar zouden ze wel snel genoeg achter komen.

[/quote]I'll never know how it is to stay eye to eye with your murderer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightpaw*
Member

!!nana!!
575

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons and a half
Gender:
Rank:
Lightpaw*
BerichtOnderwerp: Re: When the dew is frozen [+Lightpaw]   ma 21 jan 2013 - 0:54


Lightpaw keek met een uitdagende grijns naar de mede apprentice. Ze mocht hem. Meer dan de andere katten binnen de clan. hij voelde ook aan als een echte vriend. Ze vond hem ook één van de echte waardige clan katten. Één die tenminste wist hoe het clan leven in elkaar stak. Starclan en de WarriorCode was één grote fabel, het stelde niks voor, en katten moesten dat eens gaan negeren. Ze vond het prima dat er vijf clans waren. Maar om het dan zo danig te spelen dat het verboden was om verliefd te worden op een kat buiten de clan, of iemand op zoeken. Waarom was het niet zoals bij de Bloodclan, zij waren niet onloyaal als ze vriendschap sloten met een rogue, of daar zelfs partners mee werden, en zelfs kittens mee kregen. Dat was niet erg.
Lightpaw besprong Jaggedpaw, waar door de twee apprentices op het ijs belande. "Zie je?" Vroeg ze om te bevestigen dat het ijs sterk genoeg was om op te staan. Jaggedpaw grinnikte. "Ik voel," sprak hij. Lightpaw grinnikte. Jaggedpaw was geen mietje, dus ze wist dat hij heus wel tegen een stootje kon. Daarom vroeg ze ook niet of het met hem ging. Maar dat wisten de twee apprentices wel van elkaar. Jaggedpaw kwam overeind waarna hij haar besprong waar door Lightpaws poten in een split gingen en ze gleed ze ergens anar het midden. Ze voelde een korte kraak. Maar ze gaf er niet om. 'Krakend ijs brak niet' was de gezegde, en dat was logischer dan Starclan en de WarriorCode gemaakt door Starclan, zo stom. Ze keek grijnzend naar Jaggedpaw terwijl ze een aan loop nam en zoo glijdend tegen hem aan botste. Ze grinnikte. "Lol, je lijkt nu wel een sneeuwpop," lachte ze terwijl ze zag hoe sneeuw over Jaggedpaw heen was gekomen toen Lightpaw tegen Jaggedpaw opzettelijker was gebotst.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaggedpaw
Member

Daanz
267
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons now sucka!
Gender:
Rank: Apprentice
Jaggedpaw
BerichtOnderwerp: Re: When the dew is frozen [+Lightpaw]   ma 11 feb 2013 - 17:12

Hij zag de rood met witte poes grijnzen waarna ze een aanloop nam en tegen hem aanbotste waardoor hij op zijn snuit viel in de sneeuw. Hij grinnikte toen hij opstond toen hij voelde dat er allemaal sneeuw op zijn vacht was blijven liggen. "Lol, je lijkt nu wel een sneeuwpop," lachte ze toen ze hem aankeek. Met een grijns schudde hij zijn vacht uit waardoor er enkele sneeuwvlokken op Lightpaw haar vacht vielen. "Hehe, nu niet meer" zei hij terwijl hij nog een beetje met zijn poten schudde om de overige sneeuwvlokken er af te halen. Even liet hij zijn ruwe tong langs zijn lippen glijden, [b]"Ik heb eigenlijk wel zin in een konijn. Zij hij terwijl hij een snelle blik op het thunderclan territorium wierp die ze nu zonder enige moeite konden bereiken doordat de rivier bevroren was. Hij ging zitten op het ijs en sloeg zijn blauwgrijze staart over zijn voorpoten. Het kon hem dus echt niet schelen of ze zouden worden betrapt door Thunderclan katten als ze hun terrtiroium om zouden gaan.

~Sorry voor late reactie, had niet door dat je gereageerd had *shame*
I'll never know how it is to stay eye to eye with your murderer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightpaw*
Member

!!nana!!
575

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons and a half
Gender:
Rank:
Lightpaw*
BerichtOnderwerp: Re: When the dew is frozen [+Lightpaw]   ma 18 feb 2013 - 1:24


Samen met Jaggedpaw zijn was fijn, gezellig, en ook bij hem kon ze zich zelf zijn zonder verafschuwd te worden door alle katten om haar heen. Kort om, de clan waar ze in leefde, waar ze in geboren was. Cindersmoke, haar half broer deed nog wel normaal tegen haar, en zijn partner Honeyspots ook wel, maar veder ook niet. Lightpaw grinnikte en zei tegen Jaggedpaw dat hij op een sneeuwpop leek toen hij helemaal onder het sneeuw zat. Jaggedpaw schudde zijn vacht uit, "Hehe, nu niet meer," sprak hij toen. Lightpaw grinnikte. "Indeed."
"Ik heb eigenlijk wel zin in een konijn." Lightpaw keek kort aan met fijn geknepen ogen die al snel open gingen van opwinding. Het territorium van een andere clan bereiken was tegen de warrior code, maar de warrior code bestond niet voor haar. "Dat is best wel een goed idee, vissen is nu toch niet mogelijk, maar er huppelt vast wel een konijn of een ander prooi dier rond daar," sprak met met een slechte grijns. Ze zag hoe Jaggedpaw was gaan zitten, en Lightpaw besprong hem terwijl ze hem een speelse vriendschappelijke lik langs zijn nek gaf terwijl ze over hem heen sprong. "Kom dan, het prooi komt heus niet naar ons toe gewandeld," sprak ze terwijl ze hem afwachtend aan keek.

Same here ;-;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaggedpaw
Member

Daanz
267
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons now sucka!
Gender:
Rank: Apprentice
Jaggedpaw
BerichtOnderwerp: Re: When the dew is frozen [+Lightpaw]   wo 27 maa 2013 - 16:28

Hij grinnikte toen hij de opwinding in de wit met rode poes haar ogen zag verschijnen. Dat is best wel een goed idee, vissen is nu toch niet mogelijk, maar er huppelt vast wel een konijn of een ander prooi dier rond daar," het ze gesproken met een valse grijns op haar gezicht gedrukt. Hij grinnikte en ging even zitten, iets wat Lightpaw zo te zien niet accepteerde. Blijkbaar wilde ze gelijk gaan jagen in het ThunderClan territorium. "Kom dan, het prooi komt heus niet naar ons toe gewandeld," sprak ze met een afwachtende blik toen ze over hem heen was gesprongen van opwinding. Hij grijnsde de even en stond op en liep vooruit naar het ThunderClan territorium. Angst van niet van zijn lichaam af te lezen, alleen pure zelfverzekerd dat was hij. Zijn passen maakte geen geluid tot amper een bijna onhoorbaar geluidje toen hij de rivier overliep naar de overkant. Lightpaw zal hem vast en zeker wel volgen aan de opwinding in haar ogen te zien. De geur van konijnen en andere diverse prooi kwamen zijn geurklieren tegemoet drijven.

- Damn had neit gezien dat je gepost had s:, maar zal ik een topic aanmaken bij het ThunderClan territorium? Of wil jij dat doen (':
Liefst in een Pm of via msn anders vergeet ik het weer vrees ik x'DI'll never know how it is to stay eye to eye with your murderer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When the dew is frozen [+Lightpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: