Ok sticker. [Summerwish] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ok sticker. [Summerwish]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Birdsong
Member
Ok sticker. [Summerwish] DPKsfdL
Cato&Juul (: <3
87

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons.
Gender:
Rank:
Birdsong
BerichtOnderwerp: Ok sticker. [Summerwish]   Ok sticker. [Summerwish] Icon_minitimeza 22 dec 2012 - 22:44

Een grote kater stapte door het bos. Zijn witte poten zakte ver weg in de diepe sneeuw die er lag. Goed gecamoufleerd was hij niet, aangezien zijn roodbruine pels en felgroene ogen een groot contrast maakte met de witte sneeuw. Irritant vond hij het wel, maar veel kon hij er niet aan doen. Daarnaast was zijn vacht wel een goede camouflage in Leaffall en hield het hem in Leafbare lekker warm. Zo zie je maar weer, aan elk nadeel zit een voordeel. Helaas voor Birdsong was dat andersom ook zo. Want hoe leuk hij het ook vond om op patrouille te gaan, hoe graag hij ook hoopte gezellig iemand van zijn Clan te ontmoeten om mee verder te gaan, hoe loyaal hij ook wilde zijn tegenover zijn Clan, hij had eigenlijk helemaal geen zin in vandaag. Het was koud, hij was moe en als hij een RiverClanner tegenkwam, kwam er misschien wel weer gedonder. Bah. Het liefst was hij teruggegaan naar het kamp om in zijn nest te gaan liggen, maar hij wist dat dat als een loyaal ThunderClan warrior dat niet kon. Daarnaast was hij verre van een senior warrior, dus had hij nog heel wat te bewijzen aan zijn Clan. Even doorbijten dus.

Zijn humeur was al bijna goed toen hij achter zich een takje hoorde kraken. Het hing er van af wie het liet kraken of het iets goeds was of iets slechts. Langzaam draaide hij zich om. "Wie is daar?" vroeg hij niet al te luid, maar duidelijk.

''Speech''
Ok sticker. [Summerwish] Mistypelt
I don't need speakers to hear the music. It's already inside my heart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ok sticker. [Summerwish] DPKsfdL
Meerz
56

CAT'S PROFILE
Age: Don't Talk About That~
Gender:
Rank:
Summerwish
BerichtOnderwerp: Re: Ok sticker. [Summerwish]   Ok sticker. [Summerwish] Icon_minitimezo 23 dec 2012 - 12:05

Ok sticker. [Summerwish] 34npdo9


Summerwish liep door het bos zoekend naar de geur van prooi, ze had vandaag nog niets gevangen. Ze had nu echt zin om iemand af te katten, het deed haar beter voelen over zich zelf. Dat ze niet de enige was met minpuntjes. SO WHAT dat ze niet de beste jaagster was, waarom moest dat in haar kitten tijd zo vaak gezegd worden, waarom haatte die kittens haar toen zo. Dat was de grote vraag waarom moest zij het mikpunt van pesterijen zijn. Waarschijnlijk als ze niet was gepest was ze een grote jaagster geworden. Als dingen zo vaak tegen je gezegd worden ga je het naar mate van tijd geloven. Ze deed niet eens meer moeite om goed te jagen. ze kwam meer thuis met een muisje na een hele dag dan met een stuk of vijf zoals de meeste warriors deden na een dag jagen.

Haar witte pootjes zakte weg in de sneeuw, dit maakte het jagen nog moeilijker. En haar rode rug maakte alles nog moeilijker de prooi zag haar van verre al aankomen. Het was al middag en ze was in de vroege morgen begonnen. Nog steeds niets gevangen, wat was ze toch een mislukkeling. Summerwish hoorde ineens een stem roepen. 'Wie is daar?' De stem klonk luid en duidelijk. 'Is dat hoe jij je clangenoten begroet?' Summerwish klonk geirriteerd.Ok sticker. [Summerwish] 23r0ehy
PM's naar Katniss
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ok sticker. [Summerwish]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: