Tha Truth 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Tha Truth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tha Truth DPKsfdL
526

CAT'S PROFILE
Age: 36 manen
Gender:
Rank:
Scytheshade
BerichtOnderwerp: Tha Truth   Tha Truth Icon_minitimezo 7 nov 2010 - 19:59

Scytheshade had het lef gekregen en was naar Brokenstar toe gelopen. "Brokenstar, ik heb een vraag." Hij stond nog steeds voor de ingang. "Sorry, mag ik binnen komen Brokenstar, ik heb een vraag." Hij wachtte even op antwoord. De wind streek door zijn pels en de opkomende avond verzachtte zijn blik. Zijn rode ogen glinsterden in de laatste resten zon. Hij had nu echt het lef, hij zou het gaan vragen. Zijn vraag was simpel en duidelijk. ´wie is mijn vader.´ Scytheshade zou het zeggen en geen genoegen nemen zonder normaal antwoord. Scytheshade voelde de zenuwen beginnen te werken. Misschien wou hij het niet eens weten. Als het antwoord hem zwaar zou vallen dan zou het niet fijn zijn. Een ding was zeker zijn vader was dood. Nou dat dacht hij tenminste. Scytheshade trilde even door de zenuwen straks was het antwoord fijn dan zou het goed lopen. Als het antwoord beschamend zou zijn dan maakte hij er korte metten mee. Hij wou gewoon het antwoord weten. BASTA.


Tha Truth 2lwmavn

.. Gast, I know where you live, I know where you are and I will hunt you ..

In his lair he pleasure's his thoughts
In his dreams he slays the hope
His eyes are blood red with 2 black spots
His disease he will cope
Stalking from the shadows
Hunting in the night
You may hope you have prayed
Because this demon is Scytheshade


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tha Truth
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: