The sound of life is all around you[Thornpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The sound of life is all around you[Thornpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Cynthia
917
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender:
Rank: Senior Warrior
Wintersong
BerichtOnderwerp: The sound of life is all around you[Thornpaw]   ma 7 jan 2013 - 21:25Het was nog niet eens zo lang geleden sinds het koud was en er sneeuw lag, maar als je nu naar het bos keek, dan zou je haast niet denken dat het zo was. Nieuwe bladeren waren aan het groeien en de geluiden van jonge dieren waren te horen door het bos. Je zou haast vergeten dat het ooit koud was geweest. Althans dat zou je denken, maar ergens hoopte Winterpaw dat het weer terug zou gaan naar het vorige seizoen en dat er weer sneeuw lag. Haar vacht zou dan niet zoveel uitsteken als het nu deed, maar ze was er wel aan gewend geraakt sinds ze een apprentice was geworden. Als kitten hoefde ze er niet veel over na te denken, maar nu was het wel anders. Ze was niet echt aan het opletten geweest waar ze naartoe was gegaan, maar nu merkte ze dat ze bij de zonnerotsen aan was gekomen. In leafbare waren de rotsen glad en koud, maar nu het newleaf was waren ze wel wat warmer, ook al konden ze ook wel verkoelend zijn voor als het een keer een warme dag was, maar vandaag was het een redelijke temperatuur, niet te warm, maar ook niet koud. Ze had nog niet besloten of ze nou wilde gaan jagen of gewoon rondlopen, maar alleen kon ze niet veel anders doen dan gaan jagen. Het was dus misschien toch beter als ze wat probeerde te vangen, want anders zou ze ook maar met lege handen mee naar het kamp terug gaan en dat was nou ook weer niet wat ze wilde. Ze strekte haar lichaam even uit voor ze langs de rand van de zonnerotsen ging lopen op zoek naar wat prooi.


[Thornpaw]

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The sound of life is all around you[Thornpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: