Meet the team 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTMEET THE TEAM
MEET THE TEAM


Een forum kan natuurlijk niet draaiende gehouden worden zonder een hardwerkend team. Omdat het team ook waarschuwingen uitdeelt en alles regelt, merken wij zelf dat sommige mensen het team heel erg eng vinden. Toch zijn de leden van het team ook mensen en proberen we met deze pagina de afstand tussen leden en team wat te verkleinen. Want onthoud, het team bestaat ook gewoon uit mensen

彡 WAZOULA - ADMINISTRATOR
"Hi there! Mijn naam is Wazoula en ik ben één van de twee oprichters van Warrior Cats. Ik ben 24 jaar oud en ben toch echt vrouwelijk ondanks het geslacht van mijn eerdere karakter Firestar. (Ja, mensen zijn daar nog wel eens verward over, maar Waz is geen man.) Hedendaags is mijn bekendste account Firedance. Ik studeer archeologie in Leiden, maar ik woon in Amsterdam. Mijn RPG avontuur begon toen ik ongeveer 13 was, destijds nog op een andere forumhost dan actieforum. Een tijdje later kwam ik op WS terecht en in 2010 zijn ik en mijn vriendin Sanne begonnen aan deze site. Naast Firedance heb ik nog meer accounts. Deze staan allemaal netjes opgesomd in mijn dropping. Warrior Cats is niet mijn enige obsessie. Ik ben gek van tekenen, zingen, schrijven, lezen, paardrijden, gamen en dan vooral Final Fantasy. Ieder heeft zo zijn obsessies en de mijne heet Lightning Farron. Ik heb een DeviantArt account, Wazilikie, en daar staat natuurlijk al mijn art op. Er mag dan wel admin bij mijn naam staan, maar ook ik ben gewoon een persoon. Dus wees niet bang om me dingen te vragen of me gewoon een keer aan te spreken, daar ben ik hier immers voor."

彡 EMMA - ADMINISTRATOR
"Hey you! Ik ben Emma, 17 jaartjes oud en momenteel aan het vechten met m'n gymnasium. Inmiddels zit ik zo'n twee jaar bijna fulltime op Warrior Cats en spam ik het forum genadeloos onder met Tallshadow, mijn bekendste account. Elk topic wat ik aangeboden krijg neem ik aan, dus er is geen enkele reden om het niet te vragen! Ik ontvang ook heel erg graag pm's over de meest random onderwerpen. Ik ben een die-hard film en serie fanaat, en zoek altijd fellow fans! Verder heb ik nog de meest stille tumblr ooit aangemaakt, ergens een verdwaald twitter account liggen, en een gek soort voorliefde voor jaren 80 muziek. Hopelijk schrikt dit je niet af om me gezellig aan te spreken en topics te beginnen."

彡 MICHELLE - ADMINISTRATOR
"Haihai, Michelle hier, beter bekend als Mimi. Momenteel ben ik 22 jaar oud, heb een opleiding voor Grafische Vormgeving gedaan en ga nu starten met een opleiding Fotografie. Ik ben nu zo'n 8 jaar actief op Warrior Cats en ben begonnen op andere fora (en Hyves) toen ik zo'n twaalf jaar was. Mijn bekendste accounts op WC zullen Sinclaw en Butterstar (Botervloot) zijn en op deze twee ben ik dan ook het meeste te vinden. Dus hey als je een topic wil stuur gerust een pm naar een van de twee. Hoewel ik veel post met mensen die ik al ken en verhaallijnen mee heb hou ik ervan om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe karakters te ontdekken. Soms lijkt het ook alsof ik geen leven buiten rpg heb en ben ik om 3 uur 's nachts nog online te vinden. In mijn vrije tijd (naast WC dan) hou ik van Gamen, lezen en mijn geliefde vriend (kuchnopekuch).. Maar goed wat zou je anders verwachten van iemand die 24/7 aan haar computer gehangen zit :') Mocht je kleine dingen in de layout zien kan je altijd bij mij even een gil geven! Verder let ik op de algemene dingen zoals fout geplaatste posten ect en onderhoudt ik natuurlijk Riverclan."

彡 JULIA - ADMINISTRATOR
"Jaja, wie verschuild zich eigenlijk achter Creampje. Mijn naam is Julia. Een bejaarde die jarig is op 12 juni. Ik heb diermanagement gestudeerd en kon meteen aan de slag bij de overheid. Waar ik eerst 2 jaar als uitzendkracht heb gewerkt, maar nu een vast contract heb. Ik houdt mij bezig met subsidies voor de agrarische sector. Ik woon samen met mijn vriend in een havenstadje. Hij werkt op het akkerbouwbedrijf van zijn vader. Wanneer hij de boerderij volledig overneemt, verhuizen wij ook daarheen. Mijn paarden staan daar al. Ik heb een IJslandse merrie met de naam Gledi en een kruisinkje van 1.18m die Sky heet. Daarnaast heb ik een vogeltje, een Argapornis. Die luistert naar de naam Quinn, nou ja luistert XD . Meestal wel, haha. Ik RPG vanaf mijn veertiende en heb op verschillende sites gezeten. Vanaf 2012 ben ik op Warrior Cats te vinden. Ik ben altijd in voor een praatje of een topic met één van mijn accounts."

彡 KIKI - EDITOR
"Hallo allemaal! Ik ben Kiki, 23 jaar oud. Het (halfblinde) kind achter Mistgaze. Ik doe voor Warrior Cats voornamelijk het coderen en editten van dingen op het forum. Maar ik ben ook gewoon te porren voor al het andere! Ik ben sinds 2013 op Warrior Cats, maar ben in 2009 begonnen met RPG'en op Wolf Story. Bekende accounts van daar zijn Kearn, Tasunke en Chitsa. Ik woon in het eeuwig mooie Gelderland en heb (als het goed is) binnenkort mijn diploma voor Grafisch Vormgever. Hierna ga ik aan het werk in de echte grote mensenwereld! Mijn hobby's zijn fursuiten, RPG, photoshoppen, fotografie (heel weinig), gamen, naar de bios gaann, HTML/CSS code schrijven en gezellig met mijn vrienden afspreken. Ik ben erg gek op games als Kingdom Hearts, Animal Crossing, Mario games, World of Warcraft en Naruto Ultimate Ninja Storm. Ben erg gek op anime, maar vind er niet meer zoveel tijd voor om te kijken. Spreek me vooral is aan op Discord als je wat wilt weten! Ik ben ook altijd open voor leuke meme's en gewoon een gesprek!
彡 MAAIKE - EDITOR
"Hi! Mijn naam is Maaike, ik ben 23 jaar. Mijn meest bekende accountjes hier zijn denk ik toch wel Silverstar en Littlewish. Ik ben op Warrior Cats terecht gekomen via een andere rpg. Ik had de site al eerder gezien, maar was eerst van plan de boeken te lezen en me daarna pas aan te melden. Voordat ik het eerste boek uit had was de verslaving echter al begonnen en zodoende ben ik hier alweer 7 jaar. Ondertussen sta ik ook wel bekend als de editor van Warrior Cats. Ik vind lay-outs ontwerpen erg leuk om te doen en sinds ik de eerste lay-out voor Warrior Cats heb ontworpen, is mijn kundigheid met codering gegroeid en doe ik het nog altijd met plezier. Naast codering en rpgen heb ik uiteraard ook nog andere hobby's. Ik heb tien jaar paardgereden en ben gek van lezen, reizen, muziek, cosplay en gamen (thanks to Waz heb ik ook een Final Fantasy obsessie). Ik ben een heel sociaal wezen, dus vrees niet om mij een PM te sturen als je even een praatje wilt maken of een vraag wilt stellen."

彡 SANNE - FOUNDER
"Hoi iedereen! Na het eerste boek van Warrior Cats gelezen te hebben, was ik (Sanne/Bluewisp) al dol op de series en zo ontstond Warrior Cats, je wilt niet weten hoe het er toen uit zag. Het was een donkere lay-out met een standaard plaatje van de boeken, omdat ik niet wist hoe ik zoiets nou in elkaar moest zetten, vroeg ik hulp aan mijn lieve vriendinnetje Wazoula(Firepaw). Met haar handige maniertjes wisten we Warrior Cats om te toveren tot een leuke site die veel leden trok. En toen begon het balletje te rollen, steeds meer hulp van andere leden leidde tot een mooiere en drukker bezochte site. En nu zijn we hier. Mijn naam is Sanne ik ben een inmiddels 18 jarige studente die geniet van paardrijden, lezen, schrijven, dansen en bovenal mijn sociale leven. Ik hoop dat Warrior Cats voor jou een toevluchtsoord kan zijn! Want daar gaat het om, leuk contact met mensen die boven veel andere dingen natuurlijk schrijven gemeen hebben met jou!"