I just can´t sleep 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I just can´t sleep

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Steelfang
Member
I just can´t sleep DPKsfdL
Vicky & Angelo. ALLEEN WIE NU !!!O.O!!?
818

CAT'S PROFILE
Age: 42 manen
Gender:
Rank:
Steelfang
BerichtOnderwerp: I just can´t sleep   I just can´t sleep Icon_minitimema 15 nov 2010 - 17:35

Steelfang lag lekker te pitten en snurkte in zijn slaap. Tot plots. In zijn slaap verscheen zijn eerste en enige moord. "Jij idioot je hebt me vermoord. Ik blijf je eeuwig tijsteren in je dromen. NANANA NANANA, VOOR EEUWIG EN ALTIJD!" De kat keek kwaadaardig naar Steelfang. Steelfang gromde en sprong op de kat af en mis. Hij sprong door de lucht alsof het een geest was. De Rogue kwam op een andere plaats te voorschijn en zei "Zo simpel kom je niet van me af hoor, vergeet dat maar. Tot je dood blijf ik hier lekker zitten en dan zien we elkaar in the Darkforest, jij bent een katten moordenaar, jij komt daar dus ook" Zei de kater gemeen. Hij lachte en Steelfang zag verschrikkelijke beelden van die dag terug. De glazige dode ogen. De open keel. Het bloed. Alleen nu leek het karkas aangevreten en er leek koudvuur te zitten op het geraamte. Steelfang schrok wakker en keekom zich heen en besefte later pas dat hij in de Warrior´s den lag en probeerde weer te slapen. "Zo simpel kom je er niet vanaf donderclankatje" De kat keek hem vals aan en grijnsde breed, ik zei het je en heb het nog eens gezegd. Steelfang schrok nogmaals wakker en schudde zijn hoofd heen en weer en staarde de duisternis in en dacht. ´misschien kan ik nu niet meer in de sterrenclan komen. Dan zie ik me ouders later niet meer.´ Hij keek voorzichuit half angstig half nieuwsgierig.


Duty, Courage, Honor, Power, Strength, Wisdom, Pride. These are the words i march for.

I just can´t sleep Steelfang
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I just can´t sleep
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: