√Hunting in the sun√ [Horsepaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 √Hunting in the sun√ [Horsepaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarredpaw
Member
√Hunting in the sun√ [Horsepaw] DPKsfdL
lili ✗
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank:
Scarredpaw
BerichtOnderwerp: √Hunting in the sun√ [Horsepaw]   √Hunting in the sun√ [Horsepaw] Icon_minitimema 4 feb 2013 - 15:10


Het was een zonnige dag. De lucht was strak blauw en de temperatuur was aangenaam. Dat vonden de vogels ook, die hun zang door het gebied lieten klinken. Een jong vogeltje zat op de grond wormen te pikken. Nog te naïef om echt goed op te letten. Daarom had het vogeltje het niet door dat er achter hem een hongerige apprentice zijn kant op sloop. Scarredpaw was iets door zijn poten gezakt terwijl hij zijn staart hoog hield voor evenwicht. Hij maakte geen geluid en kwam steeds dichter bij de vogel. Het probleem met vogels was dat ze konden vliegen. Ze moesten je daarom echt niet doorhebben, of je moest heel snel zijn. Alleen het tweede draaide meestal uit op een mislukking. Hij was nog een meter van de vogel verwijderd toen hij zijn achterpoten onder zich bracht en afzette. Hij sprong boven op de vogel, voordat deze weg kon vliegen. Met een snelle beet, beet hij het diertje dood. Meteen verscheen er een zelfvoldane uitdrukking op zijn gezicht. Vogels waren niet makkelijk te vangen, tenminste dat vond hij zelf. Dus hij was altijd heel blij als het hem wel gelukt was. Hij pakte de vogel op en begroef de prooi bij een boom. Daarna keek hij de vlakte over, in de verte lag het kamp. Niet zichtbaar van buitenaf, maar hij wist precies waar het lag. Niet zo gek hij was daar geboren en opgegroeid. Hij wist dat hij meestal niet veel prooi mee naar huis bracht, maar daar kon hij niks aan doen. Alleen als hij met meer katten was, dan wist hij meer te vangen. Dat lag aan de tijd, de tikkende tijdbom in zijn binnenste. De angst waar hij alleen maar last van had als hij alleen was. Hij ging even zitten en likte zijn borst en poten schoon. Hij was nou nog niet zo’n hele tijd weg, dus hij kon het angstgevoel nog terugdringen. Hij zou proberen om nog wat te vangen.

Hij deed zijn bek open om de geuren van zijn omgeving in zich op te nemen, maar hij rook geen prooidieren vlak bij. Hij wilde net verder lopen toen hij iets achter zich hoorde. Hij draaide zich met een ruk om. Hij had diegene niet geroken, omdat ze uit de wind liep. Hij ontspande weer toen de geur van windclan zijn neus binnen drong. “Je liet me schrikken,” zei hij terwijl hij weer ging zitten. Hij sloeg zijn staart om zijn middel en spitste zijn oren. Benieuwd wie er naar hem toe kwam.

[&Horsepaw]


√Hunting in the sun√ [Horsepaw] Scarredpawo
~Topics~:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
√Hunting in the sun√ [Horsepaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: