:: He's coming! :: 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 :: He's coming! ::

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shard
Member
:: He's coming! :: DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: :: Not too young, but I'm young.. ::
Gender:
Rank:
Shard
BerichtOnderwerp: :: He's coming! ::   :: He's coming! :: Icon_minitimeza 9 feb 2013 - 14:22

Met kleine, geruisloze stapjes wandelde de kater voort. Af en toe hield hij zijn snuit vlak boven de grond, om eventueel de geur van prooi op te vangen. Zo joeg de kater, hij had zelf nooit van zijn ouders geleerd hoe hij met behulp van zijn klauwen op levende wezens moest jagen. Hij zocht altijd de begraven prooi van de boskatten. Hij moest echter wel goed opletten, als een van de Rivier katten hem opmerkte... Was hij de pineut. De katten hadden zijn ouders ook al weg gejaagd, maar ze hadden hem nog niet ontdekt. Hij had een hol, gegraven door zijn familie, diep het Rivier katten territorium in. Er waren weinig plaatsen waar hij echt veilig was voor die katten, maar zijn hol was nog niet ontdekt. Altijd moest hij voorzichtig wegkomen, zodat zijn hol ook niet ontdekt werd. Elke dag was hetzelfde; veilig van zijn hol wegkomen, zoeken naar prooi en ontkomen aan de Rivierkatten. De Valteria mocht weten waarom. Een zucht rolde over zijn lippen, geen prooi vandaag.

Na nog een tijdje verder hebben gezocht had hij nog niks gevonden en het was al ongeveer middag. Honger knaagde aan hem terwijl hij door sjokte. Hij snoof even om te ruiken of er een Rivierkat in de buurt was. Waarschijnlijk was hem vandaag ongeluk gestuurd, er was een Rivierkat gevaarlijk dichtbij. En door een aantal verwondingen, van doornstruiken en verzwakkingen van weinig tot niet eten, kwam hij niet snel vooruit. Hij hinkte zo snel als hij kon van de open plaats af, maar hij voelde gewoon dat de kat van zijn pad af was geweken.

+Arcticlight
-Shard is trouwens wat ouder dan dat hij er op zijn setje uitziet. Hij is ongeveer 12 Moons of ouder x3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
:: He's coming! :: DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: :: He's coming! ::   :: He's coming! :: Icon_minitimezo 10 feb 2013 - 10:33De stevige kater had weer een middag jagen achter zijn rug en liep met drie grote vissen in zijn mond terug naar het kamp. Later zou hij de rest wel op gaan halen, hij wist namelijk nog steeds waar ze lagen. De kater snoof de lucht om hem heen om de zoveel tijd in zich op. Hij was altijd wel alert voor vijanden of beesten die hij het liefst niet in het territorium wilden. Zoals dassen en vossen, die waren hier steeds vaker. De kater zuchtte toen hij de geur van een rogue rook en schudde met zijn hoofd. "Weer een indringer.." Snoof hij, waarna hij zijn prooi op de grond legde en er wat grond over heen smeet zodat de geur voor het grootste deel verdween. Hij liep op de geur af, elk zintuig van hem stond op scherp terwijl hij de rogue langzaam naderde. Uiteindelijk zag hij een grijs/wit gekleurde kater en keek hij deze strak en streng aan. "Wat doe jij in het riverclan gebied, Rogue?" Snoof hij. Niet vriendelijk maar ook niet vijandelijk, gewoon neutraal.I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

:: He's coming! :: Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shard
Member
:: He's coming! :: DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: :: Not too young, but I'm young.. ::
Gender:
Rank:
Shard
BerichtOnderwerp: Re: :: He's coming! ::   :: He's coming! :: Icon_minitimezo 10 feb 2013 - 11:13

"Wat doe jij in het riverclan gebied, Rogue?" De RiverCat sprak tegen hem! Nu moest hij wel ingrijpen en abrupt stond hij stil, waarna hij zich omdraaide. Hij maakte een jankend geluid en dook ineen. "M..Mijn hol is.. Hier ergens." Hij huiverde, had hij zich nou verraden? Hij krabbelde langzaam overeind en deed een stap naar achteren. "G.. Geen ruziezoeker, oké?" Zijn stem beefde en telkens als hij in de ogen van de RiverCat keek huiverde hij. "Vos niet gemeen tegen kat, hij banger." Hij probeerde het wat meer in het kats te doen, hij dacht namelijk dat hij een andere taal sprak dan kats. Het klonk dus nogal vreemd. Shard deed een aantal stappen opzij terwijl zijn blik de kat vast bleef houden, misschien kon hij wel ontsnappen en snel in veiligheid komen. Maar wat nou als de kat sneller was en zijn hol ontdekte?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
:: He's coming! :: DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: :: He's coming! ::   :: He's coming! :: Icon_minitimezo 10 feb 2013 - 11:20De reactie van de rogue was anders dan hij verwacht had. De kater maakte een jankend geluid en dook ineen. Stotterend begon deze te spreken; "M..Mijn hol is.. Hier ergens." De kater keek verbaasd op. Een hol? Van een rogue? Hier in de buurt?! Hij keek om zich heen en vernauwde zijn ogen, maar zijn blik werd weer wat zachter toen hij de angst van de kater voor hem pas echt voelde. "G.. Geen ruziezoeker, oké?" Het verbaasde hem dat een rogue zo bang kon zijn, was hij wel een rogue? "Kalm aan, ik doe je geen pijn." Nee, niet zolang de kater hem ook geen pijn deed. Hij zou nooit aanvallen zonder een goede reden. "Vos niet gemeen tegen kat, hij banger." Vos? Waar was dan een vos? De kater keek kort om zich heen en schudde vervolgens met zijn hoofd. "Ik moet je vragen om dit gebied meteen te verlaten," Klonk zijn stem, rustig maar toch hard. Hij wilde geen rogues in het riverclan gebied. "Bij de rogueplekken is genoeg plaats voor jou, dit gebied is voor Riverclan en niet voor rogues." Klonk zijn stem weer, terwijl zijn kristalblauwe ogen strak naar de kater keken.I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

:: He's coming! :: Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shard
Member
:: He's coming! :: DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: :: Not too young, but I'm young.. ::
Gender:
Rank:
Shard
BerichtOnderwerp: Re: :: He's coming! ::   :: He's coming! :: Icon_minitimezo 10 feb 2013 - 11:30

De kat leek gewoon zijn taal te spreken, vreemd. Met vernauwde ogen keek Shard hem aan. "Kalm aan, ik doe je geen pijn." Had de kater gesproken. Hij leek echter zoekend nadat de jongere kater zijn woorden had gedeeld. Waarom zocht hij, waarom leek hij verbaasd? Die katten waren best vreemd, als hij eerlijk moest zijn. Het zou wel aan hem liggen, omdat hij ze niet kende, maar dit was vreemd. "Ik moet je vragen om dit gebied meteen te verlaten," Vervolgde de kater. "Bij de rogueplekken is genoeg plaats voor jou, dit gebied is voor Riverclan en niet voor rogues." Wat? Bij allemaal zwerfkatten gaan zitten? Die je elk moment uit je hol konden sleuren en verscheuren? Bovendien, zat hij hier met een reden. Shard stond op en keek de kater aan. "Dat kan ik niet, ik wacht op mijn familie en bovendien ben ik geen zwerfkat of rogue, wat jij bedoeld." Gromde hij. Hij zwiepte nijdig met zijn staart, hoe durfde een RiverCat hem weg te sturen? Na al die lange jaren hadden ze hem niet opgemerkt, dus waarom zou hij nu ineens moeten vertrekken? Hij kon op die 'rogue plaats' waarschijnlijk ook geen begraven prooi vinden, omdat daar minder te vangen was en al die zwerfkatten alles meteen voor zichzelf namen en alles opvraten.
:: He's coming! :: Shard2

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
:: He's coming! :: DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: :: He's coming! ::   :: He's coming! :: Icon_minitimezo 10 feb 2013 - 11:43"Dat kan ik niet, ik wacht op mijn familie en bovendien ben ik geen zwerfkat of rogue, wat jij bedoeld." De kater vernauwde zijn ogen en keek de rogue aan. "Riverclan woont hier al vele generaties, het is niet de bedoeling dat jij hier rondhangt, behalve als je wel een riverclan kat bent. En dat betwijfel ik ten strengste. Verlaat dit gebied, nu" Zijn kristalblauwe ogen staarden strak naar de rogue, die beweerde dat hij dat niet was. "Of jij nou een rogue of niet bent, dit gebied is al vele jaren geclaimd door deze clan. Dat jij een hol hier hebt en waarschijnlijk ook nog eens onze zelf gevangen prooi vangt accepteren wij niet." Nee, hij was er duidelijk niet blij mee dat de kat zo reageerde. Er was genoeg plek op de hele wereld om zich daar te vestigen, dit gebied was al van Riverclan en dat zou ook nog eeuwen zo blijven!I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

:: He's coming! :: Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: :: He's coming! ::   :: He's coming! :: Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
:: He's coming! ::
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: