Staying Strong:. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Staying Strong:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Staying Strong:. DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Staying Strong:.   Staying Strong:. Icon_minitimema 11 feb 2013 - 17:02De zon scheen fel over het gebied heen. Prachtig, dat was het perfecte woord voor deze Highlands. Hier was zijn leven begonnen, hier was hij ter wereld gekomen. Een zucht verliet zijn mond en een zwakke glimlach verscheen. Hier stierven zijn siblings en hier werd zijn moeder achtergelaten in een sneeuwstorm door zijn vader. Hij schudde met zijn hoofd. Die tijd, hij wilde het het liefst weer vergeten. Maar toch ook weer niet. Het was zijn verleden, zijn begin. Hij mocht het niet vergeten, want dan zou hij ook vergeten hoeveel moed en kracht zijn moeder erin heeft moeten steken om toch door te lopen richting het kamp. Om haar kits te proberen te redden, en nu? Nu was hij de enige die overgebleven was. En hij was van plan zijn moeder en siblings zeker trots te maken. Zijn vader was er nooit voor hem geweest, zelfs nu niet. De kater leefde wel nog steeds, maar dat maakte Arcticlight niet veel uit. Hij had niets met zijn vader, het was een egoïstische zak. De kater zat bovenop de highlands, ergens hoog genoeg om over het gebied heen te kijken. Hij genoot ervan, maar dacht ook een tijd serieus na. Totdat hij voetstappen ergens achter zich hoorde en hij zijn hoofd naar het geluid omdraaide. De kat die hij opmerkte was Cindersmoke, een van de riverclan warriors. Hij knikte naar de kater een draaide zijn hoofd weer van deze af. Natuurlijk mocht deze zich bij hem voegen, om van het uitzicht te genieten. Even rust, dat had hij nu vooral nodig. De kater had de laatste tijd heel hard gewerkt en had zich enorm veel bezig gehouden. Nu nam hij heel even rust.

- Cindersmoke -I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Staying Strong:. Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Staying Strong:. DPKsfdL
Sharon >D
668
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender:
Rank:
Cindersmoke
BerichtOnderwerp: Re: Staying Strong:.   Staying Strong:. Icon_minitimema 11 feb 2013 - 17:36

Hij voelde een felle zonnestraal op zijn rug brandden. Het was nog niet heel laat, maar al een heerlijke temperatuur. Hij hield echt van newleaf, het was zijn favoriete seizoen. Het was altijd een hele kittenovervloed in de clans, overal begonnen bloemen met bloeien en de vogels broedden hun eieren uit. Ja, dit was sowieso zijn favoriete seizoen. Hij keek omhoog, waar een paar vogels over hem heen vlogen. Een aantal wolken vervolgden langzaam hun weg. Verderop in een boom zongen een aantal vogels vrolijk hun melodietjes. Hij keek met een glimlach rond. Het liet hem denken aan die dag dat hij Honeyspots had ontmoet, en de tijd met zijn ouders. Hij miste hen enorm, dat mocht duidelijk zijn. Het was niet lang geweest, dat hij ze had gekend, maar het was in ieder geval iets. Hij had er nog herinneringen aan, hoe hij altijd met zijn moeder had gespeeld, hoe zijn vader hem alles wilde leren als zijn mentor. Hij wist nog dat het vast lag dat zijn vader zijn mentor zou gaan worden. Maar vlak voor de ceremonie overleed zijn vader, evenals zijn moeder. Hij keek even met een glimlach naar boven, als een soort van teken naar Starclan toe, waar zijn ouders nu ook hun leven vervolgden. Ineens zag hij op een andere heuvel een clangenoot zitten. Hij snoof zachtjes de geur op, de geur die hij herkende als de geur van Arcticlight. Hij kende de kater niet persoonlijk maar hij had wel verhalen gehoord. Arcticlight zou erg betrokken zijn met de meeste zaken in de clan. Cindersmoke besloot naar hem toe te lopen en ging naast hem zitten, met een knikje. De kater had het al meteen doorgehad en knikte hem eventjes gauw toe. Toen draaide hij zijn kop weer bij. Het leek alsof de kater nogal moe was, moe van het leven. Hij had waarschijnlijk gewoon even rust nodig. Cindersmoke keek nogmaals naar het uitzicht, het was echt schitterend in de zon van newleaf. Hij zweeg en besloot het hierbij te laten.


Cindersmoke || Sassypaw || Snowykit
Staying Strong:. Zugkl2
When the daylight comes, I have to go, but tonight I wanna hold you so close..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Staying Strong:. DPKsfdL
Linn
588
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Arcticlight
BerichtOnderwerp: Re: Staying Strong:.   Staying Strong:. Icon_minitimedi 12 feb 2013 - 9:36Nadat hij zijn hoofd weer had weggericht van Cindersmoke en zijn blik weer op het uitzicht voor hem stond merkte hij pas hoe mooi het Riverclan gebied eigenlijk was. Het was hier echt prachtig en hij kon het soms wel begrijpen dat rogues hier te vinden waren, dat had hij ook gedaan als hij een rogue was geweest. Van dit gebied kon je niet afblijven, al stond hij erbij dat dit van riverclan was en van niemand anders. De kater knikte naar hem, als een soort hallo. Hij had de kater al begroet, dus staarde hij gewoon voor zich uit. Kort nadat het even stil was wendde hij zijn blik even van het uitzicht af. "Het is mooi hier, hé?" Glimlachte hij, waarna hij zijn blik weer op het veld voor hem legde. Dit wilde hij voor eeuwig vasthouden, het was gewoon zo mooi. Ook al lag zijn verschrikkelijke geschiedenis hier ergens op deze heuvels, hij zou nooit een hekel krijgen aan de Highlands. "Maar toch, kan ik er nooit volledig van genieten als ik hier ben." Glimlachte hij. "En jij?" Hij keek de kater niet aan, keek gewoon voor zich uit zoals eerst. Zijn staart krulde hij voor zijn poten, zo wilde hij wel even blijven zitten. Even nadenken in rust, dat was gewoon wat hij even nodig had. Hij ademde diep in en daarna weer diep uit, de heerlijke geuren van de pas bloeiende bloemen drongen hierbij zijn neusgaten binnen.I would give a million stars if you would take my hand
All the colors of the rainbow for a single smile

Staying Strong:. Ao15xh
I could travel around the sun to reach you heart and then
I would walk across the moon to have your love again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Staying Strong:. DPKsfdL
Sharon >D
668
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender:
Rank:
Cindersmoke
BerichtOnderwerp: Re: Staying Strong:.   Staying Strong:. Icon_minitimevr 22 feb 2013 - 16:20

Het was nog altijd stil. Ze zwegen beide, waarschijnlijk beiden genietend van het mooie uitzicht. Hij was niet zo vaak op de Highlands te vinden eigenlijk, dacht Cindersmoke. Hij was meer bij de rivier, waar hij zoveel lol had gehad met Honeyspots. Het was nog helemaal niet zo lang geleden, maar zo voelde het wel. Hij miste zijn twee zusjes, vooral zijn zusje Lightfall. Hij was de enige kater geweest in het laatste nestje van zijn ouders, maar dat maakte hem niet uit. Hij was er om zijn zusjes te beschermen. Hij had zo'n sterke band gehad met die twee en ineens waren ze weg, plotseling verdwenen. Hij had ze al een tijd niet meer gesproken of gezien, sinds de dood van zijn ouders in ieder geval. Een vogel landde iets verderop in een boom, luid fluitend. Het had een zorgeloos leven, iets wat Cindersmoke ook wou. Al had hij niets te klagen met Honeyspots aan zijn zijde. Ineens voelde hij de blik van Arcticlight op hem rusten. Hij keek om en keek recht in de blauwe ogen van de kater naast hem. De kleur van zijn ogen leek op die van Honeyspots. "Het is mooi hier hé?" sprak de kater met een glimlach. Toen wendde hij zijn blik weer af en keek opnieuw naar het veld dat voor hen lag. Cindersmoke deed hetzelfde. Hij knikte en liet een zuchtje horen. Al die mooie natuur was geweldig, vond hij zelf. Al had hij hier geen herinneringen, zoals bij de rivier of de waterval. De waterval was zijn favoriete plek, dat wist hij zeker. Het stromende water daar, heel kalm en altijd maar doorstromend. De plek waar hij een goed gesprek had gehad met Stormstar, en natuurlijk met Honeyspots. De stilte werd opnieuw verbroken door Articlight. "Maar toch, kan ik er nooit volledig van genieten als ik hier ben," mauwde hij, opnieuw met een glimlach. Hij leek erg vriendelijk, misschien zouden ze vrienden kunnen worden. "En jij?" Dit keek zei hij het gewoon zonder om te kijken naar Cindersmoke. Cindersmoke liet zijn blik rustten op de kater. Hij wist niet echt wat hij moest zeggen eigenlijk. "Ik weet het niet, ik kom hier niet heel vaak. Ik ben liever bij de rivier of de waterval, om te zwemmen," miauwde hij eerlijk. "Maar wat is er dan gebeurd dat je niet volledig van dit geweldige uitzicht kan genieten?" vroeg hij er achteraan. Hij staarde weer naar het veld, waar nu een aantal konijntjes vrolijk achter elkaar aan huppelden, zoals een happy family.


Cindersmoke || Sassypaw || Snowykit
Staying Strong:. Zugkl2
When the daylight comes, I have to go, but tonight I wanna hold you so close..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Staying Strong:.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: