Is this it? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Is this it?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistypelt
Member
Is this it? DPKsfdL
Christy
47

CAT'S PROFILE
Age: 30 Months
Gender:
Rank:
Mistypelt
BerichtOnderwerp: Is this it?   Is this it? Icon_minitimedo 14 feb 2013 - 14:08

Ze tilde haar kopje omhoog toen ze meerdere regendruppels tegen het bladerdak van de nursery hoorde kletteren. Al de hele nacht leek het wel of de Starclan aan het huilen was. Maar waarom dan? Ze hees haarzelf overeind en schudde de restjes mos uit haar zilverkleurige pels. Dagen waren verstreken toen haar tweede nestje dood geboren was, en ondertussen wisten de kittens van haar eerste nestje dat Mistypelt hun moeder was. Linepaw en Applepaw, de twee poezen waarvan ze eerst niet wist dat ze hun moeder was. Dat kwam omdat die twee vanaf hun geboorte bij Mistypelt vandaan werden gehaald. Een zucht verliet haar bek toen ze de warme den verliet, en de regen ook Mistypelt's vacht nu nat maakten. Ze kon niet slapen. Meerdere dingen zaten haar dwars, dingen waarvan ze nooit de waarheid te weten zou komen. Waar de vader was van haar eerste en tweede nestje, en of dat Applepaw en Linepaw kwaad op haar was. Ze was te bang om hen weer aan te spreken. De tabby poes schudde onopvallend haar kopje en zette haar ledematen in beweging. Niemand zou haar op dit tijdstip missen, dus kon ze evengoed een wandeling gaan maken. Met opeenvolgende passen betrad ze het Windclan territorium. Ieder boompje en iedere struik kwam haar zo bekend voor. En er was iets dat haar deed huiveren. Niet de koude van de regen, maar de stilte die de nacht met zich mee had gebracht. Alsof het hele woud sliep. Mistypelt hield even halt, en liet haar zakken tot ze in een zithouding terecht kwam. Ze sloeg haar staart over haar poten heen en begon zachtjes te snikken, echter kon je het verschil van haar tranen en de regen niet zien...

+Tyki


Is this it? Mistys
I can do nothing
Out of fear
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Is this it?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: