Look at me now {LIGHTPAW} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Look at me now {LIGHTPAW}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wildfox
Member
Look at me now {LIGHTPAW} DPKsfdL
Zie Solarsoul :)
391

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Wildfox
BerichtOnderwerp: Look at me now {LIGHTPAW}   Look at me now {LIGHTPAW} Icon_minitimeza 16 feb 2013 - 19:14

Met een zelfverzekerd gevoel stapte Wildfox naar de grens met RiverClan. De ondergrond was hier wat natter, maar de kater vond dat niet erg. Want hij was hier gekomen met een doel. Hij moest Lightpaw weer zien, vooral om te laten zien dat hij een Warrior was geworden. Misschien zij ook, misschien. Met een glimlach sprong hij over de gemarkeerde lijn en om het Llemaal nog erger te maken, schopte hij een hoopje aarde erover heen. Trots trippelde hij door het nog nooit eerder verkende gebied, maar toch had hij zijn oren geprikkeld. Opeens rook hij de bekende geur van de poes, bevuild door de vissige lucht van RiverClan. "Lightpaw?" Mompelde Wildfox en volgde de bron van de geur. Toch voelde hij zich niet geheel veilig hier, maar het was de enige manier om de poes te kunnen zien.

OOC; RC Warrior mag 'm toespreken als het nodig is ;3


Look at me now {LIGHTPAW} Wildfoxsig1
Alleen nog maar actief met Wildfox, Batkit* en Firekit aangezien het anders te veel wordt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightpaw*
Member
Look at me now {LIGHTPAW} DPKsfdL
!!nana!!
575

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons and a half
Gender:
Rank:
Lightpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Look at me now {LIGHTPAW}   Look at me now {LIGHTPAW} Icon_minitimema 18 feb 2013 - 1:31

De jonge poes van nu zeker elf moons oud liep door het territorium van haar geboorte clan, maar de plek waar ze zich niet thuis voelde. Ze was flink gegroeid, bijna volgroeid, en haar uitstraling was alleen maar meer slecht geworden, slecht in de zin van evil, maar dat had ook weer d'r mooie kanten. Haar uitstraling was misleidend mooi, haar manier van doen ook. Maar haar ogen spraken boekdelen over haar werkelijke aard, behalve wanneer ze bij Wildpaw was, dan veranderde haar aard naar vriendschappelijk, en liefdevol.
En dat gebeurde al vrijwel snel toen ze door liep. De geur van Wildpaw drong haar neus gaten binnen terwijl ze door het territorium heen liep. Wait a second, he on Riverclan territorium? This is the first time that happened! Spoken gingen door haar kop heen over dat er dingen waren gebeurd waar door hij wel hier heen had gemoeten om te ontkomen aan wat dan ook. Was er iets aan de hand? Lightpaw versnelde haar pas, maar die vertraagde ze al snel toen ze zijn stem hoorde, en er was helemaal niks in te bekennen van nood of zo. "Lightpaw?" Hoorde ze de kater zeggen. Lightpaw keek op, en al snel zag ze de mooie knappe kater. "Wildpaw!" Kwam er dol gelukkig uit terwijl ze op hem af stormde en liefde vol haar kopje tegen hem aan drukte. "Wat doe jij hier? Er kan elk moment een patrol komen, je bent zo niet veilig!" Haar stem was bezorgd, ze wou niet dat hem ook maar iets over kwam. Ze hield van hem, dat was duidelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Look at me now {LIGHTPAW}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: