Training Tabbypaw 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Training Tabbypaw

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Training Tabbypaw DPKsfdL
620

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Camomilepelt
BerichtOnderwerp: Training Tabbypaw   Training Tabbypaw Icon_minitimezo 21 nov 2010 - 19:07

Friendlywind zong zachtjes een liedje terwijl ze door het natte kamp heen liep. Op het gras zaten kleine dauwdruppels die haar poten een beetje nat maakte. Het gras kriebelde een beetje aan haar voeten maar dat vond ze niet erg. Ze hield er zelfs van. Het was nog erg vroeg want de meeste katten sliepen nog. De katten waarvan de holen leeg waren gingen al vast jagen. De kits en de apprentices sliepen vast uit. Toch wilde Friendlywind vroeg gaan trainen met haar nieuwe apprentice. Tabbypaw genaamt. Ze liep snel naar het apprenticehol. De wind floot vrolijk in haar oren. Snel liep ze naar Tabbypaw toe. "Tabbypaw, word wakker. Eerste training vandaag weet je nog?" Fluisterde Friendlywind in Tabbypaws oren. Ze keek haar apprentice onderzoekend aan. Het gezicht stond roerloos. Rustig wachte Friendlywind tot Tabbypaw wakker werd.


Laatst aangepast door Friendlywind op zo 23 dec 2012 - 12:03; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tabbypelt
Member
Training Tabbypaw DPKsfdL
10

CAT'S PROFILE
Age: 7 manen
Gender:
Rank:
Tabbypelt
BerichtOnderwerp: Re: Training Tabbypaw   Training Tabbypaw Icon_minitimeza 27 nov 2010 - 22:06

Tabbypaw's dromen liepen allemaal in elkaar over, alle emoties van het apprentice worden, en om de een of andere reden was ze heel erg moe. Een zachte stem kwam haar droomwereld binnen, het enige wat ze verstond was 'Eerste training vandaag weet je nog?' Wist ze het nog? Wist ze wat nog? Langzaam ontwaakte Tabbypaw, en toen ze een oog opende zag ze het gezicht van een kat naar haar staren. Friendlywind - haar nieuwe mentor. Mentor?!! dacht Tabbypaw. Eerste training! En bijna verslapen, hoe kreeg ze het voor elkaar, echt weer wat voor haar. Ineens vol energie sprong ze op en stuiterde ze op en neer, haar eerste, echte training! Zo blij was ze, ze had zin om het hele territorium tien keer rond te rennen! Ze gaf haar vacht een paar likjes, niet dat het zin had want haar donzige kittenvacht stak toch wel aan alle kanten uit. 'Ik kom, Friendlywind, sorry!' riep ze. Spinnend stoof ze uit haar warme slaapplek en riep over haar schouder naar haar mentor, 'Wat gaan we eerst doen?' Waar zouden ze heen gaan? 'Wat gaan we leren? Ik wil alles leren!' Tabbypaw bleef in het midden van het kamp met opgeheven staart en glanzende ogen staan, ze kon niet wachten tot ze gingen beginnen.


Training Tabbypaw Tabbypawonderschrift
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Training Tabbypaw DPKsfdL
620

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Camomilepelt
BerichtOnderwerp: Re: Training Tabbypaw   Training Tabbypaw Icon_minitimezo 23 dec 2012 - 12:25

'Ik kom Friendlywind, sorry. Wat gaan we eerst doen? Wat gaan we leren, ik wil alles leren!' Zei Tabbypaw. Friendlywind was blij te zien dat Tabbypaw er veel zin in had. Friendlywind was van plan om bij de grens van de fourtrees te gaan jagen. Ze wou eerst Tabbypaw leren hoe je moest jagen. Friendlywind keek om zich heen, er waren nog maar weinig katten in het kamp dus ze moesten voortmaken want het was al bijna zonhoog. "Als je klaar bent ga ik je leren jagen maar we moeten voortmaken want het is al bijna zonhoog." Zei Friendlywind tegen Tabbypaw. Ze stond op en wachtte tot Tabbypaw dat ook deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Training Tabbypaw
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: