Who are you, the cat of my dreams? {Riversong} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Who are you, the cat of my dreams? {Riversong}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bravesoul
StarClan
Who are you, the cat of my dreams? {Riversong} DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Who are you, the cat of my dreams? {Riversong}   Who are you, the cat of my dreams? {Riversong} Icon_minitimedi 19 feb 2013 - 17:35

Bravesoul was net opweg naar de prooistapel. Het was een stormachtige dag. Vanochtend was hij wegen jagen, hij had een paar waterratten gevangen. Hij zuchtte en viste een vers vogeltje van de stapel. Deze zag er lekker uit dus nam hij deze mee naar een hoekje van het kamp. De wind stak wat op, maar niemand had daar last van vanwege hun dikke vachten. Natuurlijk waren er altijd wat uitzonderingen. Bravesoul scheurde de stukjes vlees los en slokte ze zowat op, honger kreeg je wel van een ochtend hard werken. Hij greens eventjes en wierp de botjes weg. Hij trippelde het kamp uit. Toen hij eenmaal een paar vossenlengtes van het kamp verwijderd was zag hij pas wat voor een treurig weer het was. Hij greens eventjes en liep verder, niemand zou hem missen. Eventjes dacht hij aan zijn enorme familie, zijn broertjes en zusjes, ouders, en natuurlijk de rest. Hij sloot zijn ogen en snoof de frisse lucht op, heerlijk toch?! Voor hem tenminste wel. Hij zette een sprintje op en voelde de wind langs zijn vacht snijden. Dit vond hij nou echt een heerlijk gevoel. Hij kwam bij de rivier aan en merkte dat het wat donker was geworden, hij ging zo wel terug. Hij keek naar het woeste water wat pas bijna zijn dood was geworden. Hij hoorde wat geritsel en draaide zich meteen om. Hij zag zo snel niks. "Wie is daar?" Vroeg hij en kneep zijn ogen samen. Op dat moment zag hij een zwarte schaduw verdwijnen, hij vroeg zich wat wie het was, of wat het was. Misschien was het wel een vijandige kat. Zo snel als hij kon zette hij de achtervolging in.

~Alleen Riversong dus. Het was de bedoeling dat ze hem volgde, en toen ze doorkreeg dat hij haar doorkreeg vlucht ze, dan word het een achtervolging. Even om je op te helderen.~


Who are you, the cat of my dreams? {Riversong} 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Who are you, the cat of my dreams? {Riversong}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: