Springbreezes [Bravesoul] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Springbreezes [Bravesoul]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Springbreezes [Bravesoul] DPKsfdL
Sharon >D
668
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender:
Rank:
Cindersmoke
BerichtOnderwerp: Springbreezes [Bravesoul]   Springbreezes [Bravesoul] Icon_minitimedi 19 feb 2013 - 21:07

Hij opende zijn ogen en met een slaperige blik keek hij de den door. Hij keek naast zich, waar Honey nog altijd sliep. Hij was wakker geworden door haar, ze was gaan verliggen. Helemaal opgerold lag ze tegen hem aan. Hij zwaaide zijn staart om haar heen. Het was al licht geworden, maar nog aardig vroeg. Dat kon hij zien aan de hoeveelheid katten die nog in de den lagen. Overal hoorde hij slaapgeluiden. Hij voelde Honey ademhalen, regelmatig, in en uit. Haar buik ging op en neer. Zijn ogen sloten zich. Hij wilde nog even in slaap vallen, maar het lukte gewoon niet. Dus besloot hij maar naar buiten te lopen. Heel voorzichtig haalde hij zijn staart weg en stond stilletjes op. Hij rekte zich eventjes uit en vertrok toen naar de uitgang van de den. Het was een hele rit, waarbij hij struikelde over een poot van een kater die nog lag te slapen. "Sorry," fluisterde hij, net hard genoeg om het te horen. Toen liep hij zo snel mogelijk verder naar de uitgang. Toen hij eindelijk de den uit was liet hij een geeuw ontsnappen. Een aantal katten liepen langs hem heen, de vroege vogels dus. Hij gluurde de Nursery in, waar alle kittens nog lagen te slapen, wat hetzelfde beeld gaf als in de apprentice den. Misschien ging hij over een paar manen wel elke ochtend de Nursery in, als hij en Honey kittens zouden hebben. Dat gebeurde waarschijnlijk ooit nog, dat had ze zelf ook gezegd. Ze waren echt een leuk koppel, volgens alle andere katten. En hij had dan ook nog eens een heleboel aanplak familie erbij gekregen. Al hadden de kittens geen opa's en/of oma's. Zijn ouders waren overleden, en ook die van Honey waren overleden. Het was een beetje treurig, maar zo hebben ze elkaar wel ontmoet en zo zijn ze beste vrienden geworden. Maar na het gevecht tussen Honey en Icy waren ze een koppeltje geworden. Ineens voelde hij een briesje over zijn kop gaan. Hij keek om zich heen en zag dat hij in het territorium was beland. Hij was zo aan het nadenken geweest dat hij niet eens had opgemerkt dat hij het kamp uit was gelopen. Hij voelde de zon op zijn rug brandden, het was best warm. Hij liep naar de dichtsbijzijnde boom om eronder te gaan liggen, heerlijk in de schaduw. Toen zag hij een kater op hem aflopen. Het was Bravesoul, een zoon van Smoketear en de kleinzoon van Stormstar natuurlijk. Hij bleef rustig liggen en knikte hem vriendelijk toe.

B R A V E S O U L


Cindersmoke || Sassypaw || Snowykit
Springbreezes [Bravesoul] Zugkl2
When the daylight comes, I have to go, but tonight I wanna hold you so close..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Springbreezes [Bravesoul]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: