Not a place for you {FLECKKIT} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Not a place for you {FLECKKIT}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Not a place for you {FLECKKIT} DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Not a place for you {FLECKKIT}   Not a place for you {FLECKKIT} Icon_minitimevr 22 feb 2013 - 16:46


De dag zag er misschien mooi uit, maar voor de tabby Warrior voelde het aan als een regenachtige storm. Een zucht verliet zijn lippen en hij rolde zich op zijn buik, hij keek door het gat van de Warriors Den en zag de vrolijke zonnestralen. Nee, voor hem was het duidelijk geen zonnig dagje. Misschien nooit meer. Hawkscream besloot maar op te staan en duwde zijn lijf de Den uit. Vervolgens keerde hij het kamp meteen de rug toe, hij had geen zin in sociaal contact, vooral niet met die katten die hem medelijden zouden geven. hij had dat niet nodig, vooral niet van hun. Een koel briesje gleed over zijn vacht, terwijl de kater zich een weg baande naar de rivier, de plek waar hij meestal wel tot rust kon komen. Maar nu viel het hem op dat iemand anders hem al voor was. Toen hij degene wat beter bekeek zag hij dat diegene hier niet echt hoorde, want het was een kitten. Toch kon het hem niet zoveel schelen, dus ging hij gewoon zitten en bekeek de zacht bewegende rivier.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fleckkit
Member
Not a place for you {FLECKKIT} DPKsfdL
x
889

CAT'S PROFILE
Age: x נυѕт вσяη x
Gender:
Rank:
Fleckkit
BerichtOnderwerp: Re: Not a place for you {FLECKKIT}   Not a place for you {FLECKKIT} Icon_minitimevr 22 feb 2013 - 17:50


Rustig trippelde Fleckkit haar den uit. Een koude rilling overspoelde haar lijfje. Binnenin de Den was het lekker warm maar buiten.... Een zucht ontsnapte uit haar mondje terwijl e naar de prooistapel liep.Als je dit eet leeft je moeder nog een dag minder! Snel trok ze haar kopje weg van de ekster en keek naar de hemel. 'Owwh Starclan wat is dit allemaal? Tranen vulde haar ogen terwijl ze met een gebogen kop haar den wil in wilde lopen, but een bruine warrior verliet het kamp! Snel sloop ze achter hem aan het kamp uit. Ze kwam uiteindelijk aan bij de rivier. Hmpff misschien kon ze als de kater aardig was wel even mee vissen. Ze spande haar borstkast en liep naar de kater toe. 'Chinny!' Miauwde ze. Senl veegde ze met een voorpootje haar tranen uit haar ogen en keek naar de blauwe rivier. De kater wilde dacht ze liever alleen zijn maar goed als hij dat wilde ging Fleckkit wil even weg. 'Hawkscreamn....Ohh nhee HAWKSCREAM!' Zei ze hyper. Dit kopn nog wat worden 'hopelijk!'

~~Blfhee flut but okki c:


Not a place for you {FLECKKIT} Fleck1sig
People say that love is just hate, but you fell later in love x
мαde ғor мe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Not a place for you {FLECKKIT}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: