Freazing Wind [& Lynxsong] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Freazing Wind [& Lynxsong]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Linesong
Member
Freazing Wind [& Lynxsong] DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Freazing Wind [& Lynxsong]   Freazing Wind [& Lynxsong] Icon_minitimevr 22 feb 2013 - 20:52Haar ogen staarden maar wat naar de groene grassprietjes, haar staart lag maar een beetje doelloos naast haar lichaam en even zuchtte ze. Ze zat ergens midden op de grote vlakte, alleen. Ze zat er maar een beetje doelloos naar de grond te staren, met een lichte verdriet in haar ogen. Haar zus had gezegd dat ze nooit meer ruzie wou, maar meende ze dit wel? Was ze veranderd? Wou ze weer verder met haar? Of zou ze haar weer als een baksteen laten vallen? Ze wist het niet en dan dat probleem met die geesten, ze had het aan niemand verteld, dus niemand kon het weten, maar waarschijnlijk begonnen ze haar vreemd te vinden. De keren die ze tegen zichzelf leek te praten door die wezens, de keren dat ze van hen schrok, niemand wist wat er was, maar het moest er vast vreemd uit zien als je de wezens zelf niet kon zien. Ze richtte haar blik even voor zich op het oneindige en zuchtte weer, misschien werd het eens tijd dat ze wat ging doen. Of...

Just when I think I'm winning
When I've broken every door
The ghosts of my life
Blow wilder than before
Soms vroeg ze zich af waarom ze dit nog deed, waarom ze nog leefde, waarvoor ze nog leefde, wat was het dat haar in leven hield en waarom kon ze zichzelf niet van een rots gooien? Op geen van die vragen had ze antwoord, maar toch was er iets, iets dat er voor haar was en altijd was geweest. Iets waarvoor ze leefde, maar wie? Wie of wat was hetgene wat zij trots wou maken, voor wie zij wou leven? Hollystar misschien? Haar mentor en leader? Of was het toch ergens diep van binnen Applepaw? Frostpaw misschien? De kater was een schat, dat moest ze toegeven... Plots drong een kattengeur haar neus binnen, direct schoot ze uit haar gedachtes en keek rond, welke kat waagde zich in haar buurt?

[& Lynxsong]
Note: Nobody knows she can see ghosts x3
Spoken || Other Cat || GhostsFreazing Wind [& Lynxsong] I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Freazing Wind [& Lynxsong]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: