I'm always ready to train [Rebelvoice & Aurorapaw 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'm always ready to train [Rebelvoice & Aurorapaw

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Creamyfrost
StarClan
I'm always ready to train [Rebelvoice & Aurorapaw 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: I'm always ready to train [Rebelvoice & Aurorapaw   I'm always ready to train [Rebelvoice & Aurorapaw Icon_minitimevr 22 feb 2013 - 22:42


Hij werd wakker doordat de zon op zijn oogleden scheen. Meteen was hij klaar wakker en verscheen er een grijns om zijn lippen. Er lag een vrolijke en opgewonden blik in zijn lichtblauwe ogen. Hij had echt zin in die dag. Er zou nog een apprentice meegaan op zijn training met Rebelvoice. Hij sprong overeind en schudde zijn crèmekleurige vacht uit. Aurorapaw zou met hen meegaan. Hij kende haar niet zo heel goed, maar het zou vast gezellig worden. Daar had hij alle vertrouwen in. Hij trippelde de apprentice den uit en pakte een muis van de verse prooi bult af. Die schrokte hij snel naar binnen, wat eigenlijk helemaal niet nodig was. Hij wist dat hij eigenlijk veel te vroeg wakker geworden was. Alleen hij had het niet kunnen laten. Hij had er zo veel zin in, waardoor hij veel te enthousiast deed. Hij hoopte niet dat het Rebelvoice of Aurorapaw zou irriteren. Daarom dwong hij zichzelf iets rustiger te worden. Ja, en toen. Het zou misschien nog wel even duren voordat de anderen zouden komen. De zon begon pas net aan de klim naar boven. Hij sprong overeind en liep in de richting van de kampuitgang. Daar ging hij weer zitten. Het was de plek waar Rebelvoice en hij altijd afspraken aan het begin van een training. Hij veegde ongeduldig met zijn staart over de grond en opnieuw moest hij zichzelf terecht wijzen. Snel sloeg hij zijn staart om zijn middel en ontspande hij zijn spieren. Het zou helemaal niks worden als hij zo druk deed. Hij keek om zich heen toen meerdere katten hun den verlieten en het kamp begon te ontwaken. Er lag een glimlach om zijn lippen terwijl hij wachtte totdat Rebelvoice en Aurorapaw zich bij hem zouden voegen.


Words:294
Mood: Happy
Company: Rebelvoice & AurorapawI'm hunting with StarClan
I'm always ready to train [Rebelvoice & Aurorapaw R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm always ready to train [Rebelvoice & Aurorapaw
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: