Ai no melody [&Highfive] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ai no melody [&Highfive]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Miss Pettyfer
4632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 28 Moons ♥
Gender:
Rank:
Snowcrystal
BerichtOnderwerp: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimezo 10 maa 2013 - 17:06

Stilletjes opende een knappe witte poes haar helderblauwe ogen terwijl de eerste stralen van het daglicht op haar gezicht schenen. Langzaam keek ze neer op haar kittens die allemaal naast haar lagen opgekruld. Allemaal sliepen ze nog terwijl er een glimlach op het gezicht van de jonge poes verscheen. Zij waren alles wat ze nog had van hem... De pijn van de herinneringen drong door tot haar en haar gezicht vertrok. Ze hadden hun vaarwel gezegd en ze wist dat ze hem nooit meer zou zien. Maar toch deed het haar meer dan pijn, om hem te moeten missen. Ze wist dat ze de aanraking van zijn zachte pels niet meer zou voelen tegen haar lijf. Maar ze zou haar kittens niet laten lijden onder haar verdriet, voor hen zou ze sterk staan. Hoewel ze waarschijnlijk nooit zouden weten wie hun vader was, zouden ze trots kunnen zijn op hun moeder. Zoals zij op haar beurt nu al trots op hen was. De enige binnen de Clan die wisten wie hun vader was was zij, Stormstar en haar overleden zus Dreamheart. En zo zou het blijven, tenzij zij alleen wensten dat het niet zo was. Maar dat zou nog heel lang duren en dat wist zij maar al te goed.

Langzaam rees de spierwitte poes op en trippelde de nursery uit. De andere Queens zouden wel voor haar kittens kunnen zorgen, zoals zij ook wel vuur hun kits deed. Stilletjes at ze een simpele muis op die ze van de prooistapel had genomen, terwijl ze om zich heen keek. Haar ogen stonden bijna strak op de warriors den, niet wetend of haar neefje al het kamp uit was of nog steeds lag te slapen. In een korte tijd was ze de zwartwitte zoon van Lionclaw en Dreamheart gaan vrezen. Door een paar simpele woorden van haar zus, stond haar leven op zijn kop. Ze on haar ogen nog nauwelijks sluiten voor slaap zonder de angst door haar lijf te voelen gieren. Maar toch moest ze het van zich afschudden, ze kon niet verraden dat ze dingen wist over hem. Ze mocht niet tonen dat zij wist dat hij het slechte pad op gestapt.

Stilletjes stond ze weer op en verliet het kamp, wetend dat ze een regel brak maar ze moest nu echt even weg hier. Eenmaal buiten begon ze te rennen, zo hard als haar lichaam haar toestond. Ze kon het niet meer aan voor even, ze wilde alle angst van zich afrennen en niet meer omkijken naar het verleden. haar poten droegen haar langzaam naar de Highlands waar ze makkelijk zichtbaar was door haar witte pels. Langzaam vertraagde ze haar passen en bleef staan terwijl haar helderblauwe ogen gericht stonden op de even blauwe lucht. Het was een mooie dag, maar voor haar was geen enkele dag meer mooi. Toch wilde ze opnieuw beginnen met haar leven, haar verleden achter zich zetten en een nieuwe start maken als trouwe Warrior van haar Clan. Langzaam dreef ze met haar gedachtes weg, weg van het heden en haar omgeving.

Voor Highfive (:
Ai no melody [&Highfive] Vg7cih
Ai no melody [&Highfive] U7aw
Theme & Voice:
 

extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Highfive
Member
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
faye (IRO)
395

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Highfive
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimeza 16 maa 2013 - 14:29


Al vroeg was hij op pad gegaan. Hij was klaarwakker, dat was zeker. High was zo'n kat die vroeg opstond en dan ook echt opgestaan is. Wakker, en op zijn hoede. Niemand is te vertrouwen, zelfs binnen de clan niet. Sociaal blijven was natuurlijk wel een punt, maar als iemand je aanviel. Moest je dan terugvechten ? Of ze laten gaan. Het zal wel, het was tijd voor een hapje. Hij maakte zich klein en sprong zachtjes onder de bosjes. Een geur van een haas sprong zijn neus in. Snel keek hij om zich heen, en zag twee langwerpige dingen boven het gras uitsteken. Hij maakte zijn ogen scherp, en maakte zich schrap om even te rennen. In een sprong sprong hij de bosjes uit, waarbij de haas gelijk in beweging kwam. Zijn benen bewogen haast vanzelf, maar de haas was wel heel snel. Hij verloor de controle over zichzelf, en bleef maar rennen. De haas dook weg, waarbij High boos stopte. Hij hijgde heel wat af, wat hij wel niet deed om te eten. Weer keek hij om zich heen, waarbij hij een rat zag. "Challenge accepted" Zei hij tegen zichzelf, waarbij hij een grote sprong naar de rat nam. Gelukkig was de rat zo dik dat hij niet zo snel was, dus was het in een keer raak. Hij stapte trots met de rat verder, waarbij een glinstering zijn oog binnenglipte. Hij keek naar links, waar hij verderop een prachtige, witte poes zag zitten. Hij lachte even naar zichzelf, en liep langzaam naar de poes.


Ai no melody [&Highfive] EkvToWc
art!!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Miss Pettyfer
4632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 28 Moons ♥
Gender:
Rank:
Snowcrystal
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimeza 16 maa 2013 - 22:55

Een zachte bries tilde haar witte pels op terwijl ze naar de lucht staarde. In een korte tijd was er teveel veranderd in haar leven. Ze wilde dat haar zus er nog was om haar te steunen en ook wilde ze dat zij er zelf was voor hun jongere broertje. Ze kende Otterpaw nog niet zo heel goed maar ze had beloofd voor hem te zorgen en dat zou ze dan ook wel doen. Hoewel ze niet wist hoe ze dat nu correct moest aanpakken en of ze de tijd ervoor had. Ze had natuurlijk haar kittens om voor te zorgen en later weer haar Warrior taken om uit te voeren. Ze was vastbesloten zoveel mogelijk tijd met haar broertje door te brengen, hoe dan ook.
Maar toch was ze niet zo zeker meer van haar plek binnen de Clan. ze had keuzes gemaakt die niet juist waren maar ze wilde toch niet weg. Ze hoorde bij de RiverClan en dat zou altijd zo blijven. Ze voelde zich nog altijd thuis hier, ookal had ze niet veel anderen waar ze mee omging. Ze zuchtte even kort en liet haar kop weer zakken. Haar herinneringen deden pijn en ze had echt iemand nodig om haar overeind te slepen. Mar ze wist dat dat een onmogelijke taak was, niemand zou haar vertrouwen zodra ze erachter kwamen dat ze de clan twee keer had verraadden.
Een onverwachtse beweging in haar ooghoek deed haar half opschrikken. Ze had niet verwacht dat hier nu iemand zou zijn, ze had verwacht dat ze hier in haar uppie zou zitten tot het tijd werd om terug te gaan. Ze keek naar haar gezelschap en haar helderblauwe ogen herkende Highfive gemakkelijk. Ze had niet vaak met hem gepraat en ze vond hem soms maar een vreemde vogel. Maar een beetje gezelschap kon geen kwaad toch? De kater droeg een rat in zijn bek en de witte poes glimlachte even kort toen ze zeker wist dat hij op haar afkwam. ''Hallo Highfive,'' zei ze zacht en keek even naar de rat. ''Mooie vangst heb je daar te pakken.'' Vervolgde op dezelfde zachte toon, maar had niet het lef om hem aan te kijken.
Ai no melody [&Highfive] Vg7cih
Ai no melody [&Highfive] U7aw
Theme & Voice:
 

extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Highfive
Member
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
faye (IRO)
395

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Highfive
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimezo 17 maa 2013 - 14:26


Zijn blauwe ogen paste perfect bij die van Snowcrystal, die hem ook aankeek. ''Hallo Highfive,'' Sprak ze zacht. "Hi !" Antwoordde hij terwijl zijn hoofd even schuin ging staan en een breede glimlach op zijn gezicht verscheen, terwijl de rat een beetje heen en weer bungelde. ''Mooie vangst heb je daar te pakken.'' Vervolgde ze. High keek weer normaal, en liet de rat los. Hij schoof hem iets naar de richting van Snow. "Dankje. Maar nu is het jou vangst" Glimlachte hij erachteraan. Hij sprak niet vaak met haar, al wou het wel meer gaan doen. Hij wist half wat er allemaal gebeurde met haar, en een opvrolijk-beurt kan geen kwaad, hopelijk.


Ai no melody [&Highfive] EkvToWc
art!!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Miss Pettyfer
4632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 28 Moons ♥
Gender:
Rank:
Snowcrystal
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimezo 17 maa 2013 - 21:58

"Hi !" Zei de kater met een glimlach en voorzichtig glimlachte ze terug en keek naar haar witte voeten. Ze was best wel blij met zijn gezelschap maar wist niet zo goed hoe ze het nu moest aanpakken. Ze had zich de laatste tijd teveel afgezonderd van de rest. Ze schoof met haar witte poot even over de grond en zweeg verder. Ze wist niet zo goed waar ze over moest praten op dit moment. "Dankje. Maar nu is het jou vangst" Ze keek verbaasd naar hem op en toen naar de rat. Ze schudde haar kop. ''Ben je gek? Ik heb helemaal niks gedaan.'' sputterde ze tegen en keek hem toen recht aan. ''Bovendien, hoeft het niet hoor.'' Ze keek weer weg naar de lucht en sloot haar ogen. Ze begreep niet waarom hij vriendelijk tegen haar deed. Als hij toch eens wist hoe verdraaid haar familie was dan zou hij haar de ogen uit krabben.
Ai no melody [&Highfive] Vg7cih
Ai no melody [&Highfive] U7aw
Theme & Voice:
 

extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Highfive
Member
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
faye (IRO)
395

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Highfive
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimewo 20 maa 2013 - 14:18


''Ben je gek? Ik heb helemaal niks gedaan.'' Hij bleef lachen, en voor hij iets kon zeggen ging ze verder. ''Bovendien, hoeft het niet hoor.'' Zijn wenkbrauwen en ogen keken een beetje verdrietig. "Toe nou, alsjeblieft?" Vroeg hij lief. Hij bleef doordrammen, alleen als hij echt zag dat ze het niet wou zou hij opgeven. Er was iets bijzonder aan deze kat, maar wat. Ze bleef sterk, dat was een reden. Een stuk van haar leven heeft hij gevolgd, en hij zou niet eenmaal zeggen dat dat een droomleven was. Hopelijk schrok ze haar niet af, dat was niet zijn bedoeling.


Ai no melody [&Highfive] EkvToWc
art!!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Miss Pettyfer
4632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 28 Moons ♥
Gender:
Rank:
Snowcrystal
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimedo 21 maa 2013 - 22:04

Ze had zich te lang afgezonderd van de rest en haar sociale vaardigheden hadden eronder geleden. Ze had het eerder niet beseft omdat ze niet met iemand had gepraat. Maar nu Highfive zo vriendelijk tegen haar was, wist ze zich geen houding te geven. Hoewel hij bleef lachen had zij zo haar twijfels, maar dat had ze bij iedereen. Ze sliep slecht de laatste tijd en ze wist dondersgoed dat haar neefje daar de schuldige van was. Ze was bang dat hij erachter zou komen dat zij het wist. Bang dat hij zou weten dat zij wist dat hij het verkeerde pad afging. Ze keek weer even naar highfive en schrok van de verdrietige blik. Een schuldgevoel begon meteen te duwen op haar geest. "Toe nou, alsjeblieft?" Vroeg hij lief en de witte poes staarde even neer op haar witte pootjes. ''Oke dan,'' gaf ze zachtjes in maar keek hem toen doordringend aan. ''Maar kom je dan niet half in de problemen omdat je alleen maar een prooi binnenbrengt?'' Vroeg ze zacht en wiebelde onzeker met haar oren. Ze was zeker veranderd sinds de tijd dat ze nog een jonge, zorgeloze apprentice was.
Ai no melody [&Highfive] Vg7cih
Ai no melody [&Highfive] U7aw
Theme & Voice:
 

extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niall
Member
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Black Soul
330

CAT'S PROFILE
Age: Forever young~
Gender:
Rank:
Niall
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimevr 22 maa 2013 - 22:12


''Oke dan,'' antwoordde de witte poes voor hem maar. Zijn lach kwam terug, en Snow begon weer te praten. ''Maar kom je dan niet half in de problemen omdat je alleen maar een prooi binnenbrengt?'' High trok zijn neusgat snel op en neer. "Voor jou heb ik dat wel over" Lachte hij naar Snow, en begon zijn staart even te wassen, zodat hij die netjes om zijn pootjes kon krullen .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Miss Pettyfer
4632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 28 Moons ♥
Gender:
Rank:
Snowcrystal
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimevr 22 maa 2013 - 22:46

Ze zag hem weer lachen en ze raakte alleen maar verward van hem. Waarom was hij zo vriendelijk tegen haar, ze begreep het niet. Ze was niet sociaal geweest tegen anderen en er zouden vast wel geruchten rondgaan over haar. "Voor jou heb ik dat wel over" Lachte hij naar haar maar ze begon met haar witte kop te schudden. Hij wist niet waar hij het over had, niemand moest zoiets voor haar overhebben. ''Waarom?'' Vroeg ze zacht en keek neer op haar witte voetjes. Als je haar zo zou zien zitten zou je niet zeggen dat ze een Queen was en een volwassen warrior. Ze leek nu net weer een apprentice die niet begreep waarom iets moest. ''Waarom heb je dat voor mij over?'' Vroeg ze nu en bleef staren naar haar voetjes. Haar staart begon zachtjes te tikken en ze sloot haar ogen. ''Dat verdien ik niet.'' Fluisterde ze, nog nauwelijks hoorbaar. Ze wist dat dat de waarheid was, ze verdiende geen vriendelijkheid van anderen. Ze was niks meer dan een verraadster van haar Clan, zelfs nu ze bereid was alles te doen om te tonen dat ze loyaal was.
Ai no melody [&Highfive] Vg7cih
Ai no melody [&Highfive] U7aw
Theme & Voice:
 

extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Highfive
Member
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
faye (IRO)
395

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Highfive
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimeza 23 maa 2013 - 9:48


"Waarom?'' Vroeg Snow. High bleef stil, gezien het leek of ze nog iets wou zeggen. De poes staarde naar haar voetjes. ''Dat verdien ik niet.'' Veel verstrond hij het niet van, maar hij kon er nog wel uit halen wat ze wou zeggen. Hij kreeg een zacht lachje op zijn gezicht. "Snow, dit verdien jij wel. Laat mij nou maar, ik red me wel" Sprak hij zacht, hopelijk zonder haar af te schrikken.


Ai no melody [&Highfive] EkvToWc
art!!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Miss Pettyfer
4632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 28 Moons ♥
Gender:
Rank:
Snowcrystal
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimezo 31 maa 2013 - 15:24

Ze zag hem weer lachen en begon er steeds minder van te snappen. Waarom was hij zou zo aardig tegen haar. "Snow, dit verdien jij wel. Laat mij nou maar, ik red me wel" Ze keek hem aan met haar helderblauwe ogen en schudde met haar kop. ''Ik geloof je niet, waarom zou ik dit verdienen?'' Mompelde ze zacht en keek weer naar haar witte voetjes voor ze naar de lucht keek. ''Maar ik zal een nieuwe prooi vangen die je kunt meenemen, ik heb toch niks anders te doen.'' Vervolgde ze zacht, maar bleef toch nog even zitten. Diep van binnen mocht ze de kater wel. hij was aardig en gewoon heel vriendleijk. Niet alleen in zijn woorden, hij straalde het ook uit en dat was iets wat ze lang niet had meegemaakt.
Ai no melody [&Highfive] Vg7cih
Ai no melody [&Highfive] U7aw
Theme & Voice:
 

extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Highfive
Member
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
faye (IRO)
395

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Highfive
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimezo 31 maa 2013 - 16:25


''Ik geloof je niet, waarom zou ik dit verdienen?'' Mompelde ze. ''Maar ik zal een nieuwe prooi vangen die je kunt meenemen, ik heb toch niks anders te doen.''High's ogen sloegen naar beneden. "Als dat is wat je wil" Zei hij toen hij weer naar haar keek. Hij snapte niet waarom ze zich zo schuldig voelde, kon zij er wat aan doen. Dingen gebeuren nou eenmaal, en als je daar niks aan kunt doen is dat gewoon zo.


Ai no melody [&Highfive] EkvToWc
art!!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Miss Pettyfer
4632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 28 Moons ♥
Gender:
Rank:
Snowcrystal
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimezo 31 maa 2013 - 22:56

Ze zag hem wegkijken, had ze hem gekwetst? Ze begon zich half zorgen te maken nu, het was nooit haar bedoeling geweest anderen pijn te doen. Ze zwiepte even nerveus met haar staart en keek naar de kater. "Als dat is wat je wil" Hoorde ze hem zeggen en ze keek weg. Ze had het echt weer eens verkloot. Kon ze nou nooit eens iets goed doen in haar leven? Voorzichtig keek ze weer op en keek hem aan. ''Heb je anders zin om...'' Ze viel even stil en keek toch weer weg. Ze durfde het gewoon bijna niet te vragen, maar waar moest ze bang voor zijn? ''Heb je zin om samen te gaan jagen?'' Vroeg ze toen en schuifdelde nerveus wat met haar witte pootjes. Hopend dat ze het hiermee een beetje goed kon maken.
Ai no melody [&Highfive] Vg7cih
Ai no melody [&Highfive] U7aw
Theme & Voice:
 

extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Highfive
Member
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
faye (IRO)
395

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Highfive
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimema 1 apr 2013 - 12:14


''Heb je anders zin om...'' Zijn glimlach kwam weer even terug, waarna hij aandachtig verder luisterde. ''Heb je zin om samen te gaan jagen?'' Vroeg ze wat nerveus. De teruggekomen glimlach werd ietwat breder waarbij hij de poes aankeek. "Lijkt me leuk !" Antwoordde hij enthousiast. Hij hoopte een wat betere band met haar te krijgen, ze was zo schattig en als hij bij haar was voelde hij zich.. vrij ? Lief ? Beter dan ooit ?


Ai no melody [&Highfive] EkvToWc
art!!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Miss Pettyfer
4632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 28 Moons ♥
Gender:
Rank:
Snowcrystal
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimeza 6 apr 2013 - 21:28

Ze zag hem al gauw weer glimlachen en ze kreeg zelf ook wel een vrolijk gevoel. Maar zodra ze haar vraag had afgemaakt werd zijn glimlach breder en ze kreeg een warm gevoel. misschien hoefde het niet zo erg te zijn dat ze fouten had gemaakt. Iedereen maakte wel eens fouten en Highfive was echt aardig tegen haar, iets wat ze in een lange tijd niet had meegemaakt. "Lijkt me leuk!" Was zijn antwoord en ze keek op met een glimlach. Ze zwaaide licht met haar staart en stond langzaam op. ''Waar zullen we heengaan?'' Vroeg ze en haar ogen begonnen iets te glinsteren. Ze had er best wel zin in, vooral omdat hij het niet opgaf op haar. Meestal als ze zo tegen anderen begon dropen ze af, maar hij, hij had het niet opgegeven. Haar gimlach werd iets breder en ze rekte zich iets uit. Het was lang geleden dat ze er met iemand op uit was gegaan en eigenlijk had ze er best zin in.
Ai no melody [&Highfive] Vg7cih
Ai no melody [&Highfive] U7aw
Theme & Voice:
 

extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Highfive
Member
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
faye (IRO)
395

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Highfive
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimeza 6 apr 2013 - 22:15


''Waar zullen we heengaan?'' Zei ze terwijl ze zich even uitrekte. "Dames kiezen" Antwoordde hij en keek alsof het heel logisch was, maar zijn blik ging al gauw weer terug naar normaal. Hij zag dat Snow wat meer begon te glinsteren en blijer werd, waarbij hij een warmer gevoel kreeg. Het deed hem toch wel iets dat ze haar ietsjes had opgefleurd. Hij hoorde heel veel katten zeggen na regen komt zonneschijn, maar hij zei liever zelf altijd, na een traan komt een lach.


Ai no melody [&Highfive] EkvToWc
art!!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Miss Pettyfer
4632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 28 Moons ♥
Gender:
Rank:
Snowcrystal
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimeza 6 apr 2013 - 22:34Ze keek nog altijd afwachtend naar hem, hopend dat hij de juiste keus zou maken. De rivier zou haar waarschijnlijk pijnigen maar de rest on ze wel aan. "Dames kiezen" Was zijn antwoord en ze fronste even voor ze weer iets glimlachte. ''Okee dan,'' Zei ze een beetje verlegen en schoof met haar poot over de grond onder haar. Ze keek hem even aan en keek toen langzaam om zich heen. Ze dacht even na, het makkelijkste zou zijn als ze hier gewoon gingen jagen. Dan hoefden ze niet zo ver te lopen en het was hier ook wel goed te doen. ''Zullen we anders hier blijven en zoeken naar prooi?'' Vroeg ze zacht en keek hem weer aan met een licht verlegen blik.

Ai no melody [&Highfive] Vg7cih
Ai no melody [&Highfive] U7aw
Theme & Voice:
 

extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Highfive
Member
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
faye (IRO)
395

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Highfive
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimezo 7 apr 2013 - 12:13


''Okee dan,'' Kwam er een beetje verlegen uit. ''Zullen we anders hier blijven en zoeken naar prooi?'' Vroeg ze toen zacht. "That's okay with me" Zei hij en begon gelijk een beetje te ruiken. De geur van wat jonge vogeltjes drongen zijn neus binnen. Hij keek om zich heen, kijkend in welke boom ze precies zaten. High zag dat ze gewoon in de boom naast hem zaten, waarna hij naar Snow keek en knikte. Hij trok een sprint en ging de boom in, maar vond het uiteindelijk toch te zielig. Het waren zulke jonge vogeltjes, dus waarschijnlijk niet eens lekker. Hij sprong de boom uit en keek toen weer naar Snow. "Te jong" Lachte hij en wachtte op de reactie van de poes voor hij weer verder ging.


Ai no melody [&Highfive] EkvToWc
art!!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
Miss Pettyfer
4632
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 28 Moons ♥
Gender:
Rank:
Snowcrystal
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimezo 7 apr 2013 - 12:25Ze hield hem wel in de gaten, kijkend naar zijn reactie op haar woorden. "That's okay with me" Was zijn antwoord en ze zag dat hij begon te ruiken. Ze moest even grinniken en knikte. ''Okee, dan gaan we hier dus jagen.'' Zei ze zelf en zwaaide met haar staart terwijl ze zelf ook haar neus begon te gebruiken. Ze rook van alles, vogels maar ook ergens een muisje. Ze glimlachte, het was lang geleden dat ze eigenlijk gejaagd had. Ze keek even naar Highvife die naar haar knikte en een boom in vloog. Even fronste ze en schudde haar kop. Op een of andere manier had ze de neiging om zich te gaan gedragen als een jonge apprentice. Zodra ze hem zonder prooi naar beneden zag komen fronste ze even. "Te jong" Lachtte hij en Snow grinnikte en schudde haar kop. ''Oke, je kan een moeder haar kinderen niet afnemen.'' Zei ze en grinnikte. Ze kon zich wel inbeelden hoe zij zich zou voelen als iemand haar kits van haar afnam. Toch zakte ze zelf door haar poten en grijnsde. ''Mijn beurt,'' Fluisterde ze en sloop naar vopren. Ze moest wel weer even wennen maar al snel had ze haar ritme van sluipen weer te pakken. Haar witte voetjes maakte nauwelijks geluid om de ondergrond terwijl ze vooruit bewoog. Ze was al snel dichtbij genoeg om haar prooi te zien, een muisje. Het was niet veel, maar het was iets voor haar Clan. Ze zette zich af en schoot met uitgestrekte poten op het beestje af wat haar even aankeek. Snel boorde ze haar tanden in het beestje en brak zijn nek voor ze met geheven kop terugtrippelde naar Highfive. Ze legde het neer voor zijn poten. ''Voilá!'' Zei ze lachend en rekte zich weer uit.

Ai no melody [&Highfive] Vg7cih
Ai no melody [&Highfive] U7aw
Theme & Voice:
 

extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Highfive
Member
Ai no melody [&Highfive] DPKsfdL
faye (IRO)
395

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Highfive
BerichtOnderwerp: Re: Ai no melody [&Highfive]   Ai no melody [&Highfive] Icon_minitimezo 7 apr 2013 - 13:50


''Okee, dan gaan we hier dus jagen.'' Had ze nog gezegd voor hij de boom in sprong. "Te jong" Zei High toen hij terug kwam. ''Oke, je kan een moeder haar kinderen niet afnemen.'' Antwoordde ze daarop. Hij knikte, en zag dat de poes zich ook gereed maakte. ''Mijn beurt,'' Fluisterde Snow. Er gebeurde van alles, en na en paar minuten kwam ze al terug met een muisje in haar bek. ''Voilá!'' Zei ze lachend, waarbij High's mondhoeken omhoog vlogen. "Here i go !" Zei hij terwijl hij weer wegrende, naar de geur van een duif. Hij maakte zijn ogen 'klein', zodat hij alleen maar op de grond focuste. Hij draaide zijn hoofd, en stopte in een snelle beweging toen hij de duif zag. Hij boog diep en sprong toen in een keer op de duif, waarbij zijn nagels de rugwervels raakte. De duif leefde nog, maar na een snelle beet in de kop was hij toch wel dood. High gaf de duif een duw met zijn poot, die gelijk al een groot stuk naar Snow schoof. Hij liep erachteraan, stopte het in zijn bek en legde het bij de muis, waarbij een kleine knipoog zijn oog verliet.


Ai no melody [&Highfive] EkvToWc
art!!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ai no melody [&Highfive]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: