So father so Son 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 So father so Son

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smoketear
StarClan
So father so Son DPKsfdL
Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: So father so Son   So father so Son Icon_minitimedi 12 maa 2013 - 19:04

Een warme zoete windvlaag waaide door zijn dikke lange dikke vacht. Zijn duistere donkere oranje ogen stonden emotieloos naar voren gericht. De meeste van zijn kittens wantrouwde hem, en hij wist bijna zeker dat zijn bloed eigen vader ook niet wist wat hij over zijn zoon moest denken. Hij begreep het wel, hij was een moordenaar, maar dat kon geen enkele kat weten, dus waarom dachten ze dan zo over hem? Hij haatte het, en telkens dacht hij: What if I wasn't the killer? Een grom kwam zijn bek uit. De enige kat in de clan waar hij nog goed mee kon was zijn zoon, Thistlepaw, de rest ook wel, maar hij wist dat ze verward over hem dachten. Thistlepaw leek zo veel op hem van toen hij nog een kitten, en daarna een apprentice was geweest. Je kon gewoon aan hem zien dat hij zijn zoon was. Hij liep door langs een rivier, hij ging zitten en staarde naar het water. Een vis zwom rustig tegen de stroming in, niet slim, want ver vooruit kwam het visje niet. Hij stak zijn klauw om hoog en sloeg 'm toen met een razend snel tempo het water in. Hij haakte de vis uit het water en smeet 'm om de grond. Hij zette af met zijn achter poten en sprong in een boog op de vis af. Hij stak zijn nagel in het nekje en de vis stopte met spartelen. Toen hij op keek zag hij een paar vlammende ogen zoals de zijne tussen de struiken heen. "Ah, Thistlepaw, mijn zoon, goed om je te zien," snorde hij met zijn diepe stem terwijl hij ging zitten. Hij veegde aarde over zijn net gedode vis heen en keek naar zijn zoon.

Thistlepaw~


So father so Son 2qw3qms
Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thistleclaw
StarClan
So father so Son JBOY3Me
»q.u.i.n.t.y«
788
Actief
I'm a predator, but I don't have to be a killer

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thistleclaw
BerichtOnderwerp: Re: So father so Son   So father so Son Icon_minitimedi 12 maa 2013 - 19:40


De zon stond hoog aan de hemel, wat er voor zorgde dat zijn humeur iets vrolijker werd. Hij had de laatste last van een chagrijnig humeur, waardoor vele katten het liever uit zijn buurt bleven. Iets wat ook niet zo gek was, Thistlepaw was iemand die je niet snel kwaad zou willen zien. Hij leek in alle opzichten op zijn vader; Smoketear. Ze waren bijna even groot, al zou de warrior net iets groter zijn dan zijn zoon, en zijn vlamgekleurde ogen klopte niet met de ambere ogen van Smoketear, maar ze hadden dezelfde bouw en vacht, waardoor vele katten hen verwisselde.
Thistlepaw had zijn intrek in het Riverclan territorium genomen, waar hij rustig aan de waterkant zat te vissen. Zijn humeur was iets verbeterd toen de zon weer opkwam, na enkele donkere dagen in zijn leven. De katten in de clan leken twijfels te hebben of ze zijn vader nog wel konden vertrouwen. Zelf zag Thistlepaw er geen problemen in, hij vertrouwde Smoketear sowieso wel. Maar goed, het was zijn vader, wat moest hij anders?
Een vis kwam uit het water en in een flits greep de machtige klauw van de jonge kater naar zijn prooi, om 't op het droge te krijgen en dood te maken. Net toen hij weer aan de waterkant wilde gaan zitten, rook hij een bekende geur, gevolgd door een diepe stem. "Ah, Thistlepaw, mijn zoon, goed om je te zien," Zijn vlamgekleurde ogen keken op, om daar zijn vader te zien zitten. "Vader," miauwde hij kalm terug. "Hoe staat het ermee in het leven?" vroeg hij daarna, nieuwsgierig, maar kalm.


So father so Son FXuKn77
»{  ι'м α ρяє∂αтσя, вυт ι ∂σи'т нανє тσ вє α кιℓℓєя }«
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan
So father so Son DPKsfdL
Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: So father so Son   So father so Son Icon_minitimevr 29 maa 2013 - 16:23

Thistlepaw was de enige zoon waar hij een beetje goed mee kon. Zijn andere kittens leken hem iet wat te verafschuwen. Hij begreep het wel, hij was een moordenaar, enkel konden ze dat niet weten, en dat kwetste hem. Thistlepaw deed gewoon normaal tegen hem, natuurlijk mocht Thistlepaw hem ook wel verdenken, maar Thistlepaw liet hem dat gewoon niet blijken en deed gewoon nog normaal tegen hem. Al wist Smoketear ook niet hoe Thistlepaw over moorden dacht. Thistlepaw was een vrij duistere kater, dat viel op. "Vader," begroette zijn zoon hem terug. Smoketear grijnsde even en veegde het laatste beetje aarde over zijn net gevangen vis heen. "Hoe staat het ermee in het leven?" Vroeg Thistlepaw. "Vaag, maar prima," beantwoordde hij naar antwoord. "En hoe zit dat met jou?" Vroeg Smoketear toen terwijl hij naar zijn zoon toe liep en hem een vaderlijke lik over zijn kop gaf terwijl hij zijn zoon aan keek. Hij vond het niet fijn om zijn geheim voor zijn zoon te verbergen. Hij vond aan de ene kant dat zijn zoon er recht toe had om te weten wat hij geflikt had. Dan was er tenminste iemand waar mee hij het delen kon.

OOC: Flutje x3


So father so Son 2qw3qms
Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: So father so Son   So father so Son Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
So father so Son
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: