Why would you hunt, if you could sunbathe. & Leafblade 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Why would you hunt, if you could sunbathe. & Leafblade

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Why would you hunt, if you could sunbathe. & Leafblade DPKsfdL
Lis
453
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ○25 moons
Gender:
Rank: Warrior
Honeyblossom
BerichtOnderwerp: Why would you hunt, if you could sunbathe. & Leafblade   Why would you hunt, if you could sunbathe. & Leafblade Icon_minitimevr 22 maa 2013 - 9:46

Het was wel duidelijk, ze vond jagen niet leuk, want eigenlijk had ze zichzelf voorgenomen wat te vangen, maar nu lag ze wel weer te zonnen. Soms ergerde de poes zivh aan zichzelf, maar ze had die dagen daarvoor al de hele dag in het territorium gesnuffeld en weinig gevangen, dus waarom zou ze weer haar hele dag besteden, terwijl je momenteel toch niets vindt, met deze hitte. Ze verbaasde zich dat er zo weinig katten bij de rots waren, ze had er maar drie gezien, en dat alleen om te patrouilleren. Ze zeiden niets tegen haar, maar soms vindt ze dat gewoon fijn, soms wilt ze helemaal geen aandacht. Toch verwachtte ze wel dat er nog een aantal katten kwamen. Het was gewoon perfect weer om wat te zonnen, vond zij. Ze legde haar kop op haar voorpoten en zwiepte met haar staart. Er was hier geen enkele prooi in de buurt, maar toch opende ze even haar mond om de geur die in de lucht hing op te vangen. Niets veel speciaals, alleen de geur van WindClan katten, maar of die vers was, kon ze niet echt ruiken, en ze wilde het niet eens weten. Langzaam ging ze zitten en ze begon haar witte pootjes te verzorgen. Niet dat ze het erg vond dat ze vies was, dit was gewoon een gewoonte van haar als ze zich fijn of juist nerveus voelde. Nou, nerveus voelde ze zich niet, waarom zou ze nerveus zijn. Als er een onbekende kat in haar territorium was om de WindClan een beetje af te slachten, merkte ze dat vanzelf wel, of op z'n minst rook ze dat. Ze stopte met het verzorgen van haar, inmiddels weer een stuk wittere, poten en ze draaide haar oren even. Ze had nog weinig geluid, buiten het geritsel van blaadjes, opgevangen, dus ze maakte zich niet echt zorgen, ook al had ze verhalen gehoord dat de ShadowClan Medicine Cat in hun kamp was. Als er een warrior in het kamp rond liep was het een ander verhaal, maar een Medicine Cat heeft het recht, dus waarom zouden ze hem het recht afpakken. Ze sprong van de rotsen af en zwiepte met haar staart. Dit keer had ze wel een geur, vers, opgevangen van een kat, maar waarschijnlijk was het gewoon een clankat die wat wilde zonnen, om wilde kijken ofdat er een prooi rond liep, maar Honeyblossom kon nu al nee zeggen. Ze sprong weer op de rots om haar plekje 'bezet' te houden, en ze zag een poes, die haar bekend stond als Leafblade, dichterbij de rots komen. "Leafblade," miauwde ze. "Toch?" miauwde ze een beetje vragend, maar ze wist dat de poes Leafblade heette. De poes ging een beetje comfortabel zitten en keek de poes aan. "Ben je aan het jagen, of aan het zonnen?" vroeg ze rustig en ze verplaatste zich nog een keer.

& Leafblade


If there ever comes a day
when we can't be together
Why would you hunt, if you could sunbathe. & Leafblade 15gxdo2
keep me in you're heart
I'll stay there forever

                   - Winnie the Pooh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Why would you hunt, if you could sunbathe. & Leafblade
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: