Innocence 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Innocence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Spottedleaf
StarClan
Innocence DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Innocence   Innocence Icon_minitimevr 22 maa 2013 - 21:30

Cinnamonpaw

Waking up I see that everything is okay
The first time in my life and now it's so great
Slowing down I look around and I am so amazed
I think about the little things that make life great
Met rustige, opeenvolgende passen verliet de jonge schildpad poes het Windclan kamp. Ze probeerde zich te concentreren op de verschillende geuren die haar neus binnen drongen, echter wist Spottedleaf ze niet te onderscheiden. Haar gedachten werden steeds beïnvloed door het gestalte van de kater genaamd Blowsoul, de Warrior die haar zomaar links had laten liggen. Waarom, wat had ze fout gedaan? Ze had hem geholpen wanneer hij hulp nodig had, ze kon alles bij hem kwijt. En hij had zelfs gezegd dat hij haar nooit wou kwetsen. Echter wist ze nu wel de waarheid... De poes schudde haar kopje en staarde weer voor haar uit. Misschien was jagen toch niet zo'n geweldig idee, en kon ze maar beter de grenzen gaan patrouilleren. Ze zou zichzelf al helemaal niet goed voelen zou ze niks voor de Clan doen omdat ze zichzelf mentaal niet sterk voelde. Haar amberkleurige ogen vingen algauw de eerste grens op, de plek waar ze Smokebreath enkele dagen geleden had tegen gekomen. Ze wiebelde even nerveus met haar oren, en opende haar mond zodat de vele diverse geuren haar gehemelte konden reiken, maar ze ving geen enkele verse Shadowclan geur op. Maar goed ook, ze wist momenteel niet hoe ze zich zou moeten verdedigen wanneer ze er een tegen het lijf liep. Normaal gezien voelde ze zichzelf nooit zoals ze zich nu voelde. Ze had echt gedacht dat ze zich er helemaal overheen had gezet. Een zucht verliet haar bek toen ze zich liet zakken in een zithouding en haar staart over haar poten heen sloeg.

This innocence is brilliant, I hope that it will stay
This moment is perfect, please don't go away
I need you now
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by


Innocence 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Cinnamonpaw
Member
Innocence DPKsfdL
Cato
324
Actief

CAT'S PROFILE
Age: б мσσηѕ
Gender:
Rank:
Cinnamonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Innocence   Innocence Icon_minitimevr 22 maa 2013 - 21:50

cinnamonpaw
"god knows what is hiding in those weak and sunken lies,
fiery throng of muted angels giving love but getting nothing back."

Met een bolletje mos in haar mond was ze op weg naar de gren, in de hoop daar wat meer bomen met mos te vinden. Veel training had ze nog niet gehad, dus in haar eentje kruiden verzamelen ging niet heel erg soepel, maar met mos verzamelen had ze absoluut geen probleem. Ze vond het heerlijk om even het kamp uit te gaan en daarnaast was er op deze manier genoeg mos in het kamp voor noodgevallen. Mos was niet alleen goed voor nesten, ook was het handig om in water te dopen als er een kat ziek was. Buiten de dominante geur van het mos, rook ze dat ze steeds dichter bij de grenzen kwam. Na een tweede keer ruiken merkte ze dat er een andere kat was, gelukkig wel WindClan. Verder kwam ze niet met het bolletje mos tussen haar kaken geklemd. Met haar staart in de lucht gestoken liep ze op de geur af, hopend dat er misschien bomen waren en als dat niet het geval was kon ze altijd nog een praatje maken. De zon scheen fel in de lucht, maar er woei een koude wind over de heide, waardoor er toch een rilling over Cinnamons rug gleed. Ze liet haar poten wat harder werken en kwam aan bij de bron van de geur. "Hey Spottedleaf!" riep ze enthousiast, waarna ze een heuveltje afrende en bij Spottedleaf ging staan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedleaf
StarClan
Innocence DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: Innocence   Innocence Icon_minitimevr 22 maa 2013 - 22:25

I found a place so safe, not a single tear
The first time in my life and now it's so clear
Feel calm, I belong, I'm so happy here
It's so strong and now I let myself be sincere
Het duurde niet lang of ze rook een nieuwe, verse Windclan geur. Nieuwsgierigheid gemengd met verdriet vonkte in haar amberkleurige ogen toen ze zich omdraaide om te zien wie het was. "Hey spottedleaf!" Hoorde ze Cinnamonpaw haar naam roepen. Een flauwe glimlach kwam tevoorschijn op haar gelaat toen ze haar even aankeek. "Goedendag Cinnamonpaw." Miauwde ze op een respectvolle toon. Zij was de Medicine cat's apprentice, dus toonde ze respect. Ze zou het eigenlijk wel eens willen weten hoe het voelde om gerespecteerd te worden. Sommige katten keken wel naar haar op, maar de meeste behandelde haar zoals iedere andere Windclan kat. Niet dat ze naar macht snakte, zo was ze hélemaal niet. Het liefste zou ze gewoon een oude, loyale Elder worden die haar laatste dagen doorbracht in het kamp. Soms dacht ze wel eens na over haar leven geven in een gevecht voor haar Clan, zodat het leek dat ze een heldhaftig type was. Maar zou was ze nou eenmaal niet. Ze zou haar leven wel willen geven voor iemand anders, maar alleen als het écht niet anders kon. Dus als het over het lot van de Clan ging, dan zou ze haar leven ervoor geven, maar anders niet. Ze sloeg haar blik neer op de grond, en wachtte even af op de volgende woorden van de apprentice. Terwijl een warme bries door haar vacht woei, kneedde ze de aarde samen met haar voeten.

It's the state of bliss you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful, it makes you wanna cry


Innocence 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Innocence   Innocence Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Innocence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: