Eehm, hi I guess? [Blithesoul] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Eehm, hi I guess? [Blithesoul]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eehm, hi I guess? [Blithesoul] DPKsfdL
Lis
453
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ○25 moons
Gender:
Rank: Warrior
Honeyblossom
BerichtOnderwerp: Eehm, hi I guess? [Blithesoul]   Eehm, hi I guess? [Blithesoul] Icon_minitimema 8 apr 2013 - 17:44

Langs de opgaande zon wandelde de poes richting de Outlook Rock, een plek waar ze graag zat te zonnen. De poes zag in de verte al de steen, en ze dook ineen toen ze wat hoorde, maar ze rook geen geur van een prooi. De poes hees zich weer omhoog en keek nog een keer rond, met haar gele ogen op een kille, betekenisloze stand. De poes draaide haar kop om om te kijken of er vanaf de andere kant nog een verdachte geur of geluid vandaan kwam, maar weer klonk er niets. De poes schudde haar kop en ze wandelde verder, en inmiddels was de Outlook Rock al een stuk dichterbij. Ze versnelde haar pas, eigenlijk een beetje nadenkend waarom ze zo'n eind ging lopen om even op de rots te zonnen en daarna weer terug te gaan naar het kamp. Ze liep richting de rots en sprong er behendig op. De poes genoot van de zon, en ging liggen. Ze verwachtte dat er nog wel wat katten zouden komen naar de rots, maar dat maakte haar weinig uit.

& Blithesoul

Dit is echt een flutpost D:
Hopelijk kan je er wat mee


If there ever comes a day
when we can't be together
Eehm, hi I guess? [Blithesoul] 15gxdo2
keep me in you're heart
I'll stay there forever

                   - Winnie the Pooh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eehm, hi I guess? [Blithesoul] DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender:
Rank:
Blithesoul
BerichtOnderwerp: Re: Eehm, hi I guess? [Blithesoul]   Eehm, hi I guess? [Blithesoul] Icon_minitimezo 14 apr 2013 - 20:13

Met grote passen trippelde Blithesoul door het territorium. Het was nog vroeg in de ochtend, en door dat het zo warm was, was het nu ook een van de enige kansen om iets te kunnen vangen. De kater had ondertussen al een muis te pakken gekregen, maar zo lang was hij ook nog niet bezig. Nog even wachtte hij, maar als hij nergens geen geur meer te pakken kreeg, besloot hij maar naar the outlook rock te gaan, om daar een beetje in de warme ochtendzon te zitten.

Niet echt gehaast trippelde hij verder, het was zelf nu al te warm om te lopen, laat zeggen dat het niet zo zou zijn met zonhoog. Maar al snel rook hij een geur die van het camp ook in de richting van the outlook rock liep, het was een warrior geur, en waarschijnlijk was het van een poes, maar de kater kon er nog niet onmiddellijk een naam op plakken. Zonder zich daar verder nog zorgen om te maken ging hij verder, hij zou daar wel zien.

De grote, grijs kleurige steen kwam in zicht, Blithesoul vertraagde zijn pas tot een matige stap, en liep zo verder, voor de rots, nam hij een aantal lenige passen en sprong dan op the rock. Daar, zoals hij al had verwacht, was er een andere poes, hij herkende haar onder de naam Honeyblossom. 'Hallo' miauwde hij dan maar. 'Honeyblossom, toch?' vroeg hij dan maar om een gesprek op gang te krijgen. Rustig ging hij zitten, the outlook rock, voelde, ondanks het nog zo vroeg was, al behoorlijk warm aan. Vervolgens haalde hij zijn pootje naar zijn mond toe, en likte daar even aan, en liet dat vervolgens over zijn kop glijden. 'Mooie greenleaf ochtend, vind je niet?' zei Blithesoul als zijn poot terug op de steen zette.


Softcream | Snowrose | Oddeye | Blithesoul | James | Glidingpaw | Kestrelpaw | Cinderflame | Whisperkit
Eehm, hi I guess? [Blithesoul] Blithesoul
"Run your fingers through my soul. For once, just once, feel exactly what I feel, believe what I believe, perceive as I perceive, look, experience, examine, and for once; just once, understand."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eehm, hi I guess? [Blithesoul] DPKsfdL
Lis
453
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ○25 moons
Gender:
Rank: Warrior
Honeyblossom
BerichtOnderwerp: Re: Eehm, hi I guess? [Blithesoul]   Eehm, hi I guess? [Blithesoul] Icon_minitimedi 16 apr 2013 - 9:57

'Hallo' hoorde Honeyblossom ineens en ze keek op. Ze zag een kater, waarvan ze de naam niet echt wist, ze wist immers niet elke naam van de katten in de clan. "Hallo" reageerde de poes met een glimlach op haar mond. 'Honeyblossom, toch?' vroeg de kater, en de poes knikte. "Ja, jij was toch..." ineens kwam een naam bij haar op. Blithesoul. "Blithesoul?" ging ze verder met een duidelijke twijfelklank in haar zachte stem. De poes ging naast de kater zitten, die op de steen had plaats genomen. 'Mooie greenleaf ochtend, vind je niet?' miauwde de kater en de poes knikte. "Prachtig, lekker warm, maar waarschijnlijk wordt het vanmiddag te warm." miauwde de poes en ze ging liggen. Ze had deze kater nog weinig gezien. "Hoe gaat het?" vroeg de poes om een onaangename stilte te vermijden.


If there ever comes a day
when we can't be together
Eehm, hi I guess? [Blithesoul] 15gxdo2
keep me in you're heart
I'll stay there forever

                   - Winnie the Pooh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Eehm, hi I guess? [Blithesoul]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: