Let's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Let's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Musicheart
Member
Let's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open] DPKsfdL
170
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank:
Musicheart
BerichtOnderwerp: Let's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open]   Let's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open] Icon_minitimedo 11 apr 2013 - 1:59

De zon scheen op drie katten, in het midden, musicheart, en twee anderen er naast. Nog een elder stond er bij, hij telde af voor de race. '3...2...1...' Musicheart maakte zich klaar. Deze race had ze nog nooit gedaan, wel snelheid race, maar nog nooit wie de meeste prooien voor de clan kon vangen. Ze was misschien wel kinderachtig, maar wat kon haar dat nou schelen? Zo was ze gewoon. En geen kat kon haar veranderen. ''GO!'' miauwde de elder. Music schoot als een pijl voor uit, het territorium in. Prooi, prooi, prooi, dacht ze. Kom op waar ben je prooi? Toen rook ze een konijn. Ze wou er op af sluipen, maar het konijn zag haar al. 'Nooo' fluisterde ze. 'Niet weg gaan konijntje!' De poes racede met al haar snelheid erachteraan. Ze haalde het in en sprong er op. Snel sloeg ze er tegen met haar poot. Sorry dacht ze in stilte Maar de clan heeft je nodig als prooi. Snel bedankte ze de StarClan dat weer een kat van dit konijn kon eten, en langer leven, want ze gingen niet dood van de honger dan. Ze snelde terug met het konijn en legde het bij waar ze begonnen waren. Ze kende de warrior code: prooi is alleen bedoelt om te eten, dank starclan voor zijn leven. Maar ze legde de prooi toch op de prooistapel, en dan worden ze ook gegeten, toch? Voor de zeker heid murmelde ze sorry naar de StarClan, en ging verder. Ze vond genoeg konijnen en prooi. Het was bijna zonhogo en de race was afgelopen. 'En de winnaar is..' miauwde de elder toen de katten daar weer waren die mee deden. De elder noemde de naam van een andere kat, anders dan musicheart. 'Goed gespeeld.' miauwde ze. Samen legde ze al het prooi dat ze hadden verzamelt op de prooistapel. 'Hebben jullie dat allemaal gevangen?' vroeg een kitten toen hij dat zag. 'Ja.' antwoordde de kat die had gewonnen. 'In groenblad is het niet zo moeilijk'. De kitten ging weer terug. Musicheart had zin om te relaxen van de race, maar toch racen.. hmm.. wat zou ze doen? Toen wist ze het: ze zou kijken hoe snel ze naar de Outlook Rock kon racen. Dat was een steen waar katten heel vaak kwamen om te relaxen. In hoeveel seconden zou ze daar kunnen komen. Ze daagde zichzelf uit, en begon met rennen terwijl ze telde 1...2...3....4...5... Na een tijdje kwam ze aan. 120 seconden... ze hijgde en legde zichzelf op de Outlook Rock en sliep even. Toen ze wakker werd was het percies zonhoog. Ze zag een vogeltje en sloop er op af, helaas miste ze dit keer. 'Stomme vogel!' roepte ze naar de vogel, die haar toch niet verstond. Musicheart zag verderop een andere kat staan. Ze liep er op af: ze had wel zin in een gesprek. Toen ze dichtbij de kat was kon ze goed zien hoe die er uit zag.

- Veel niet bestaande katten die ik bestuur, ik weet het maar het gaat om het verhaal mehh kort Sad 492 words -


Let's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open] 2yl4bif
Stamps
Let's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open] W0qAlxRLet's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open] EjrsROFLet's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open] MMAFZtmLet's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open] PgKKyjMLet's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open] MKN7vHELet's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open] LcrIgCQ
Other:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's Race! (Proberen een lange post te maken.) [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: