Trust is a big word, mister {DARKFIRE} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Trust is a big word, mister {DARKFIRE}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrewstar
StarClan
Trust is a big word, mister {DARKFIRE} DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank:
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Trust is a big word, mister {DARKFIRE}   Trust is a big word, mister {DARKFIRE} Icon_minitimevr 19 apr 2013 - 17:41De zachte dennengeur kwam haar neus binnen en zorgde ervoor dat ze geen andere geuren meer kon ruiken. Maar goed ook. Ze had behoefte aan wat rust. De zwartwitte poes begaf zich onder een van de gigantische bomen en ging zitten. Nog een keer haalde ze diep adem en liet de sterke geur haar neus binnen. Het was al zo lang geleden dat ze daarvan had genoten, die gigantische dip die ze had gehad had een grote invloed op haar leven gehad. Langzaam draaide ze haar kopje wat om zich heen, haar groene ogen keken wat ongeïnteresseerd om zich heen, er was hier geen gevaar voor haar, ze bevond zich midden in het territorium van ShadowClan. Alleen een erg stomme Rogue zou zich hier bevinden, laat staan haar aanvallen. Maar toen ze plotseling een vage geur rook, sprong ze wel op van haar houding. Door de sterke dennengeur kon ze niet goed uitmaken van wat het afkomstig was. Het kon voor haar part een BloodClan mormel zijn, maar misschien was het wel een van haar Clangenoten.
Tumblr - Meet Shrew - Dropping
Trust is a big word, mister {DARKFIRE} 71EXQJW
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkfire
Member
Trust is a big word, mister {DARKFIRE} Moon_PNG35
Moonmoon
1105
Actief
''It's so common to become the hero of the story, so I became the villain''

CAT'S PROFILE
Age: 95 moons of my dark and cold life.
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkfire
BerichtOnderwerp: Re: Trust is a big word, mister {DARKFIRE}   Trust is a big word, mister {DARKFIRE} Icon_minitimeza 20 apr 2013 - 18:12
De bladeren aan de bomen begonnen langzaam weer aan te groeien. De wind woei door de takken. Een zwarte schim stak af tegen de stenen. De zon scheen stilletjes over de stenen waar hij over heen sprong. Hij sloeg met zijn dikke staart. De ogen van de kat waren vlamkleurig. Hij grauwde en murmelde binnensmonds. Het was Darkfire, een nachtzwarte kater, een vreemd figuur dat een hekel had aan alles. Hij rochelde spuug tegen de grond. Opeens ving zijn neus een geur op, Shrewleap. Hij liet een laag gergom uit zijn bek komen, maar bleef op de afstand dat ze hem niet kon horen. Hij zat nu al een tijdje in Shadowclan, zij had hem daar toe gelaten. Brokenstar was in die tijd ziek geweest, had er niet over kunnen beslissen omdat hij op sterven lag. Het was royaal van haar geweest om hem een kans te geven. Nu was Brokenstar dood gegaan en werd de clan door haar geleid. Ondertussen had hij een partner en kittens, dus hij had zijn proeftijd waarschijnlijk wel doorstaan. Hij wist dat kittens veel betekende, nieuwe warrior die de clan sterker konden maken. Hij was een goede gift van hem geweest, vond hij zelf. Hij besloot Shrewleap wat beter te leren kenne. Misschien zou hij er in de toekomst nog wat aan het hebben. Zijn lichaam kwam door de struiken. Hij keek Shrewleap aan, op zijn vriendelijke manier. Het was vriendelijk maar het had altijd een sinistere uitstraling, alsof hij wat van katten wilde. ''Goedendag, je word binnenkort dus écht clanleader?''


Trust is a big word, mister {DARKFIRE} 2UybNaQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewstar
StarClan
Trust is a big word, mister {DARKFIRE} DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank:
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: Trust is a big word, mister {DARKFIRE}   Trust is a big word, mister {DARKFIRE} Icon_minitimezo 21 apr 2013 - 12:50Haar kop draaide automatisch om naar de verschijning van een figuur. Haar hart zonk meteen toen ze zag dat het die nachtzwarte kater weer was. Darkfire, die ze een kans had gegund om ShadowClan sterker te maken. Tot nu toe had ze nog geen vreemde dingen van hem gezien, maar ze wist wel van zijn verleden. Zijn vreemde, kwaadaardige verleden. Nou, als hij dacht dat deze Clan dat wel zou accepteren, had hij dat goed mis. Eén verkeerde stap en de Clan zou hem als een verrot stukje prooi uitspugen. Met een vriendelijke keek de kater haar aan, en Shrew wierp hem een wat neutrale blik toe. Er was niet aan de hand. Ten minste, nog niet. ''Goedendag, je word binnenkort dus écht clanleader?'' Wat verbaasd keek de poes de kater aan en stond op. "Ik denk dat Rushspirit het niet fijn vindt dat je dat zegt en ik heb ook geen ambitie om deze Clan te leiden. Een andere Warrior zou deze taken beter kunnen oppakken als die haarbal eindelijk weg is." Haar stem werd wat grommend toen het onderwerp opeens veranderde in de kater die nu tijdelijk de leiding had overgenomen van de Clan.

NOTE;; Shrew heeft nog helemaal niets te maken met de Clanleiding, ze wordt later alleen de leider van de protestgroep c;
Tumblr - Meet Shrew - Dropping
Trust is a big word, mister {DARKFIRE} 71EXQJW
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Trust is a big word, mister {DARKFIRE}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: