Where am I? +Open+ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Where am I? +Open+

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Finchkit
Member
Where am I? +Open+ DPKsfdL
Esmee
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Two months young
Gender:
Rank:
Finchkit
BerichtOnderwerp: Where am I? +Open+   Where am I? +Open+ Icon_minitimema 29 apr 2013 - 20:20

Finchkit trippelde ongeduldig rond. Een Queen kat had haar verboden naar buiten te gaan, maar ze zou zich echt niet laten tegen houden. Nu wachtte ze slechts nog totdat de poes sliep. Net toen Finchkit dacht dat het zover was, opende zij een oog en sprak een van haar kittens streng toe om een onverklaarbare reden. Finchkit zuchtte, en keek naar de tegen stribbelende kitten. Haar moeder was dood, en het enige voordeel hieraan was dat ze meer mocht en kon. Maar verder ook niks. Ze wierp nog eenmaal een blik op de moederpoes, en holde toen de Nursey uit. De zon scheen fel op haar vacht, en ze probeerde zoveel mogelijk onder de bomen te lopen voor de schaduw. Daar was de grond nog koel, en een beetje vochtig. Finchkit stopte even, om zich vervolgens af te vragen waar ze was. Dit kende ze niet, terwijl het toch beslist naar Riverclan rook. Waarom was ze nou ook niet in het kamp gebleven? Snel draaide ze zich om, en rende in de richting waarvan ze dacht dat ze gekomen was. Maar, nu herkende ze het al helemaal niet meer! De conclusie was dat ze verdwaald was. Geschokt ging Finchkit zitten. Wat had ze nou weer gedaan? Ze voelde tranen komen, en veegde ze verwoed weg met haar pootje. Huilen hielp al helemaal niet, en ze zou zich later doodschamen. Om hulp roepen leek haar ook geen goed idee, stel dat ze andere dieren aantrok die wel een jong katje lustten? 'Maar wat moet ik dan wel doen?' dacht ze angstig.


Where am I? +Open+ 33kyphs
You can't read my pokerface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fleckkit
Member
Where am I? +Open+ DPKsfdL
x
889

CAT'S PROFILE
Age: x נυѕт вσяη x
Gender:
Rank:
Fleckkit
BerichtOnderwerp: Re: Where am I? +Open+   Where am I? +Open+ Icon_minitimema 29 apr 2013 - 20:52
FleckkitNog geschokt over de gebeurtenis van gister sloop ze het kamp alweer uit. Ze had zichzelf gedwongen in het kamp te blijven maar dat ging echt zo lastig, zich altijd vervelen daarin had ze ook niet echt veel zin. Alles was veilig zolang ze maar een kleine poos niet meer naar de waterval ging, ook door die grote fout had ze nu angst voor zwemmen. Water ging net nog wel maar ze durfde het water gewoon simpelweg niet meer in vanwege angst dat ze bijna weer verdronk. Ze ging het alleen maar in als er geen andere mogelijkheid was maar anders nooit. Een zucht verliet haar bruine bek toen ze weer op het kleine grasveldje kwam. Ze was hier al zo vaak geweest dat ze de hele route al uit haar hoofd wist. in tegenstelling tot de andere kittens wist ze net zo goed bijna het hele clangebied uit haar hele hoofd. En sommige maar blijven zeggen tegen har dat ze dom was, nou mooi niet katjes. Ze liep een stukje verder en rook verderop een angstgeur waardoor ze haar bek wat meer opende om de geur binnen te laten. Ariana! Kwam er gelijk in haar op, Arina was de eerste geweest die in dit gebied bang was toen Fleckkit er zelf bij was. Ze rook nog eens goed en kwam er uiteindelijk achter dat er ook Rivierclan geur bij was. Dus Ariana viel af, wel jammer eigenlijk. De poes was zo mooi prachtig en,.. nee Fleckkit je word nu geen lesbie! Dacht ze geschokt over haar eigen gedachte. Toen ze verderop een wit met zwarte kitten zag zitten drong het tot haar door wie het was. 'Finchkit. Wat doe jij hier?' Siste ze richting de kitten terwijl ze erheen rende.

© Sykes


Where am I? +Open+ Fleck1sig
People say that love is just hate, but you fell later in love x
мαde ғor мe:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Finchkit
Member
Where am I? +Open+ DPKsfdL
Esmee
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Two months young
Gender:
Rank:
Finchkit
BerichtOnderwerp: Re: Where am I? +Open+   Where am I? +Open+ Icon_minitimewo 1 mei 2013 - 20:13

Langzaam groeide de angst vanbinnen. Wie zou haar ooit nog vinden? Erger nog, wie zou haar ooit nog missen? Redelijk in paniek vloog haar blik langs de horizon. Geen enkel punt wat ze herkende, lekker dan. Tot ineens haar blik op een oud hekje viel. Wat zou zich daarachter verborgen houden? De drang om erheen te gaan was verschrikkelijk groot. 'Maar,' hield ze zichzelf voor, 'Als ik daar nu heen ga, ben ik al helemaal de weg kwijt.' dus bleef ze zitten. En toen hoorde ze achter zich ineens iemand tegen haar praten. "Finchkit. Wat doe jij hier?" siste een kitten tegen haar, terwijl ze op Finchkit af denderde. Meteen was ze weer bij haar positieven, en verdwenen alle angsten van eerst. Nu herkende ze de kitten Fleckkit. Haar eerste reactie was opgelucht, maar meteen daarna vroeg ze zich af wat Fleckkit hier dan deed? "Fleckkit." glimlachte ze, en ging weer zitten. "Ik ging zomaar wat op onderzoek uit. Niets aan de hand hoor." loog ze. Ze wilde eigenlijk niet dat anderen dachten dat ze niet voor zichzelf kon zorgen. "Maar, wat doe jíj hier dan?" vroeg ze toen oprecht nieuwsgierig. Afwachtend keek ze de andere kitten aan.


Where am I? +Open+ 33kyphs
You can't read my pokerface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fleckkit
Member
Where am I? +Open+ DPKsfdL
x
889

CAT'S PROFILE
Age: x נυѕт вσяη x
Gender:
Rank:
Fleckkit
BerichtOnderwerp: Re: Where am I? +Open+   Where am I? +Open+ Icon_minitimewo 1 mei 2013 - 20:28
Fleckkit"Fleckkit." glimlachte de kitten naar haar. Even gaf Fleckkit een kleine knik met een zwakke glimlach terug naar de kitten. Waarom was iedereen sltijd blij als zij het was in plaats van een ander? Vanaf nu probeerde Fleckkit juist kwader te worden niet liever zoals de meeste dachten. Kill that kit now! Vervolgde de stem in haar kop alweer. Ze schudde lichtjes met haar kopje en dacht weer terug aan vroeger. Vroeger was ze lief aardig en nu... nu was alles wat ze vroeger had als sneeuw voor de zon voorgoed verdwenen. Ze slikte een keer en keek de kitten weer aan. Nu maar hopen de Fleckkit Finchkit niet ging aanvallen en ze zich in bedwang kon houden. "Ik ging zomaar wat op onderzoek uit. Niets aan de hand hoor." waagde de kitten nog een poging. 'T zal wel waar zijn. Bibberen als een schoothondje als je op onderzoek uit bent. Please laat me niet lachen zeg..' Kwam er nogal bot uit. "Maar, wat doe jíj hier dan?" Vroeg Finckit nieuwsgierig. Even rolde Fleckkit met haar ambere ogen, dat was dus bijna Fleckkit vroeger. Nieuwsgierig en al dat andere stuff, alleen het verschil was dat ze niet bang was buiten het kamp als andere er niet bij waren. 'Dat gaat jou niks aan Finch...' Miauwde ze terwijl ze dreigend een stap richting de kit zette.
© Sykes


Where am I? +Open+ Fleck1sig
People say that love is just hate, but you fell later in love x
мαde ғor мe:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where am I? +Open+ DPKsfdL
Anna/Duckface
460
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Smellbelly
BerichtOnderwerp: Re: Where am I? +Open+   Where am I? +Open+ Icon_minitimezo 5 mei 2013 - 18:23

Zwarte poten roffelde achter een konijn aan. De wind gierde in Smellpaws oren. De geur van prooi was overweldigend. Ze rilde van de inspanning. Haar ijsblauwe ogen keken hongerig en hard, terwijl haar neusvleugels opgewonden trilden. HAP! De prooi hong wezenloos tussen Smellpaws sterke kaken. Ze vond het zo heerlijk om te jagen, gewoon vrij zijn. Haar zwarte vacht lag plat tegen haar lichaam, de puntjes druipten van het zweet. Ook al was de zon zwak, ze hijgde van de warmte. Want haar zwarte vacht absorbeerde alle zonnestralen. Ze wandelde een stukje terug, op weg naar het camp. Maar op dat moment rook Smellpaw de geur twee kittens. Ze rook de geur van angst en boosheid. Haar staart zwiepte heen en weer terwijl de zandwolken om haar heel dwarrelden. Toen ze dichterbij kwam hoorde ze stemmen. "Maar, wat doe jíj hier dan?" Er hing een gespanne stilte toen Smellpaw net tevoorschijn wou komen hoorde ze een andere stem: 'Dat gaat jou niks aan Finch...' Het klonk dreigend. Hier is iets gaande., dacht ze hoofdschuddend. Met kleine sierlijke stapjes liep ze naar de twee kittens toe. De grootste rilde van angst en de kleinste stond dreigend voor die andere. "Hé kleintjes, kan het misschien wat rustiger!", miauwde Smellpaw streng.


Where am I? +Open+ 288m64l
~Feel my breath
Stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fleckkit
Member
Where am I? +Open+ DPKsfdL
x
889

CAT'S PROFILE
Age: x נυѕт вσяη x
Gender:
Rank:
Fleckkit
BerichtOnderwerp: Re: Where am I? +Open+   Where am I? +Open+ Icon_minitimezo 5 mei 2013 - 18:37
FleckkitFinchkit had nog niets tegen haar gezegd waardoor Fleckkit een van haar wenkbrauwen optrok. Ze was vroeger geliefd als een klein schatje in haar hele verdomme clan en nu, moest je haar nu maar eens zien. Achter zich rook ze plots de geur van bloed wat haar aandacht wat trok. Langzaam zette een enkele stap achteruit terwijl haar houding hetzelfde werd, poging mislukt door een andere kat. Terwijl ze haar kop elegant omdraaide rolde ze met haar ogen, het waren altijd van die oudere katten die de lol kwamen verpesten, echt altijd... Toen ze een enkele keer met haar ogen had gerold viel haar blik op een zwarte poes die bekend stond als Smellpaw in de gehele clan. "Hé kleintjes, kan het misschien wat rustiger!" antwoorden de poes streng tegen beide. 'Nope..' Mompelde Fleckkit eenvoudig en koppig tegen de poes. 'Je bent mijn moeder godver niet dus hou u bek maar Smell...' Snauwde ze terug terwijl haar nagles uit haar hulzen schoten. Voor een kitten was ze redelijk sterk dus never niemand ging haar commanderen. Als er nu problemen gingen komen waardoor ze bekend stond in de clan als een moordenaar kon het haar niks schelen. Het enige wat haar nu kon schelen was misschien twee vermiste katjes in de clan. Een sluwe grijns speelde er op haar lippen terwijl ze haar passen langzaam voortzette naar Smellpaw.

© Sykes


Where am I? +Open+ Fleck1sig
People say that love is just hate, but you fell later in love x
мαde ғor мe:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where am I? +Open+ DPKsfdL
Anna/Duckface
460
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Smellbelly
BerichtOnderwerp: Re: Where am I? +Open+   Where am I? +Open+ Icon_minitimema 6 mei 2013 - 20:46

'Nope..', antwoorde de kit eenvoudig en koppig. Smellpaw zuchtte en likte nerveus haar lippen. 'Je bent mijn moeder godver niet dus hou u bek maar Smell...', snauwde Fleckkit terwijl ze haar nagels ontblootte. Smellpaw trok haar wenkbrauwen niet onder de indruk op. Fleckkit zette dreigend een paar passen naar Smellpaw. Met een grote zwarte poot duwde ze de kitten verder weg. "Ik vecht niet met zwakke kittens. En vooral niet met jouw.", miauwde ze kalm. Smellpaw duwde de kitten nu nog verder weg. Haar klauwen prikten zachtjes in de buik van de kitten, om haar te waarschuwen. Maar ze wist, diep in haar hart, dat ze kleine kittens nooit pijn ging doen, hoe arrogant ze ook mochten zijn.


Where am I? +Open+ 288m64l
~Feel my breath
Stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Where am I? +Open+   Where am I? +Open+ Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Where am I? +Open+
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: