Good company 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Good company

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zealspark
StarClan
Good company PCAssxW
Chi
2725
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Good company   Good company Icon_minitimeza 4 mei 2013 - 22:03

Hij droomde dat hij door de lucht scheerde. Het woud Was prachtig als je het van bovenaf bekeek. Een schelle kreet van een vogel klonk in zijn oren terwijl hij met zijn vleugels klapte. Zealkit droomde elke nacht dat hij vloog, het was zijn droom. Uiteindelijk werd hij wakker en keek hij slaperig om zich heen. Hij lag weer in de nursery. Zealkit vroeg zich af of hij vandaag misschien nog nieuwe vriendjes kon maken, er waren zovee katten die hij nog niet kon. Misschien kon hij zelfs wel vrienden worden met een leerling, of zelfs een warrior! Enthousiasme vlamde op in zijn borst en hij stond op. Even schudde hij z'n kopje en keek voor zich uit. Hij werd steeds handiger, door zijn versterkende spieren. Elke dag leerde hij en hij vond zijn leven heerlijk. Toen hij de nursery uit kwam, kwam er een grote schaduw op hem af lopen, ''Hallo?'' Mauwde hij.

{Open, liefst warrior of Leerling.}


Good company Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Envylight
Member
Good company DPKsfdL
Danii
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender:
Rank:
Envylight
BerichtOnderwerp: Re: Good company   Good company Icon_minitimeza 4 mei 2013 - 22:12


De zwart-wit gevlekte poes kwam wat moeizaam overeind, maar stond al snel weer sterk op haar poten. Het was ondertussen alweer leaf-fall, de tijd vloog werkelijk voorbij. En toch vond ze dit de beste tijd van het jaar, gezien het nu niet meer zo warm was als eerst. Met dit weer kon ze veel beter jagen, en zich ook beter concentreren. Ook de prachtige kleuren die het gebied sierden waren geweldig, en vooral vrolijk. Ze zag hoe een kleine, vuurrode kitten de nursey uit stapte, het was een van de kittens van hun leider. En de overleden Icestorm... Het zou vast vreselijk zijn om dit mee te maken, als je nog zo jong zou zijn. ''Hallo?'' miauwde het katertje, en Envylight keek hem even vertederd aan. Kittens boeiden haar altijd al, zo lief en pril als dat ze waren. ’’Hallo,’’ sprak ze warm in zijn richting, en ging zitten om hem zo niet bang te maken.


Good company Siggyn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
StarClan
Good company PCAssxW
Chi
2725
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: Good company   Good company Icon_minitimeza 11 mei 2013 - 16:04


Een schaduw van een vogel vloog over en Zealkit probeerde het te pakken. Voordat hij ook maar in de buurt kwam, was de vogel al weg. Zealkit keek sip naar de verdwijnende schaduw. Opeens zag hij een andere schaduw, een kat die op hem af kwam lopen ''Hallo?'' ’’Hallo,’’ sprak een poes warm in zijn richting. Nieuwsgierig keek Zealkit op naar de poes die een heel stuk groter dan hem was. Dit was een echte grote Warrior! Misschien kon hij wel vrienden met haar worden. ''Wie...ben jij?'' Hij beet zenuwachtig op zijn bovenlip en keek haar aan. Hij voelde zijn hartje bonzen. ''We.. wie b-ben jij?'' hij was niet een katje dat erg verlegen was, maar de spanning deed hem soms stotteren. Hij zwiepte zenuwachtig met zijn staartje. ''I-ik ben Zealkit!'' Riep hij vrolijk uit met grote ogen. Hij was erg nieuwsgierig naar de poes die hij nu ontmoette. Het ijverige vuur in zijn hart liet hem altijd genieten van nieuwe dingen en vreemde indrukken. Het liefst wilde hij de hele wereld zien, daarom was het zijn droom om te vliegen. Misschien vond hij ooit nog wel een manier om dingen beter te bekijken.
Good company Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Good company
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: