★ [SC Leader] Shrewstar 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ★ [SC Leader] Shrewstar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shrewstar
StarClan
★ [SC Leader] Shrewstar DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank: Leader
Shrewstar
BerichtOnderwerp: ★ [SC Leader] Shrewstar   ★ [SC Leader] Shrewstar Icon_minitimeza 25 mei 2013 - 19:13

★ [SC Leader] Shrewstar Shrewleapheader

» G E N E R A L «
» Name Shrewstar
» Previous Name[s] Shrewkit, Shrewpaw, Shrewleap
» Future Name[s] x
» Clan ShadowClan
» Rank Leader
» Previous Rank[s] Kit, Apprentice, Warrior
» Future Rank[s] x
» Age 32 Moons
» Gender Female, She-cat

» L O O K S «
» Fur Color White with black streaks
» Fur Length Short - Middle
» Body Shrewleap is a strongly build, long she-cat with a normal sized tail.
» Eye Color Grass green
» Paw Pads Dark grey
» Markings Black streaks
» Extra Some scars on her back

» C H A R A C T E R «
» Proud & Ambitious Shrewleap was haar hele leven al een erg trotse poes. Vooral om haar snelle leergierigheid wist ze het te maken in de Clan en kreeg ze te pakken hoe ze haar rang wat meer naar boven kon pushen. Shrewleap zat dan ook liever nooit haar rang op het spel en zorgt er ook voor dat haar reputatie in de Clan nooit wordt bezoedeld. Niet dat ze nooit domme doet, maar dan probeert ze deze ook meteen te verbergen. Daarom schaamt Shrew zich ook wat sneller voor dingen dan andere katten.
» Brave & Caring Natuurlijk geeft Shrewleap veel om haar Clan en Clangenoten. Deze poes zal niet bang zijn om haar leven op het spel te zetten om iemand uit haar Clan te redden en daardoor zelf ernstig gewond te raken. Haar dapperheid heeft haar in sommige gevallen respect opgeleverd en veel katten weten hun vertrouwen in deze poes te vinden.
» Stressful & Careful Door die ambities die de poes heft kan haar leven soms voor met stress zitten, géén enkel smetje mag er zitten op haar reputatie. Daarom is ze ook zeer voorzichtig met de handelingen die ze uit voert. Over het algemeen kan Shrewleap ook voorzichtig overkomen, ze zorgt ervoor dat ze nooit iemand tot over zijn uiterste pusht. Ook als Mentor probeert ze dit niet te doen, aangezien ze weet dat Apprenitces meestal wel hun uiterste tonen.
» Likes Warmth, happiness, attention, love
» Dislikes Fights, misery for her Clan, being put aside

» H I S T O R Y «
» As a Kit Als kitten was Shrew echt een speels iemand, ze had een zeer sterke band met haar zusje, Flowkit en de twee waren zowat onafscheidelijk. De twee probeerden telkens het kamp uit te glippen, maar de pogingen eindigden meestal zonder succes. Helaas!
» As an Apprentice Als Apprentice kregen de twee natuurlijk een Mentor, maar ze vreesden dat ze niet zo vaak meer bij elkaar konden zijn. Shrew’s Mentor, die goedhartige Swansong, gunde het de twee wel, maar Flow’s Mentor weigerde dit toe te staan. Hij trok Flowpaw weg uit Shrew’s leven. Toch bleek het zwartwite een poesje een Apprentice met potentie die dingen zeer snel oppikte, Swansong kon maar niet stoppen met het geven van een Apprentice. Maar toen naderde toch echt dé assessment. De test die iedere Apprenitce moest doorstaan om het pad tot een Warrior compleet te maken. Flowpaw zag er nerveus uit en Shrewpaw gaf haar een schouderklopje voor succes. De twee gingen op weg, om zoveel mogelijk prooi te vangen. Flowpaw sloeg een andere weg in en als snel stond Shrew er alleen voor. Sneller dan ze had verwacht kreeg ze de prooien al te pakken en kwam ze trots terug, meerdere keren aangezien het erg goed gelukt was. Het vreemde was, dat Flowpaw nog geen enkele keer iets had gedropt. Weaselgrowl interesseerde zich niet in zijn zwakke Apprentice, dus ging Shrew er zelf op uit. Snel belandde de Apprentice bij het Thunderpath en bracht die stank tranen in haar ogen. Maar toen ze zag wat er in het midden van het pad lag, werden de tranen echt. Zo snel als ze kon rende ze naar het hoopje vacht dat eerder bekend stond als haar zusje. Ze drukte haar snuit in de bekende vacht, bloed bekleedde haar zwart witte vacht. “Don’t waste your tears on my, sis.” Zei Flowpaw met haar bekende vage glimlach, maar Shrewpaw wilde niet luisteren. “Don’t go, please, Flow don’t leave me alone.” Haar zusje schudde enkel haar kop en sloot haar heldere blauwe ogen voor een moment. Haar ademhaling ratelde en begon steeds meer moeite te kosten van haar. “Just remember that I will always be looking at you from there..” Ze wees, met enige moeite, met haar voorpoot naar de hemel en toen was ze plots weg.
» As a Warrior Shrewpaw kreeg direct na dat ernstige ongeval haar Warriornaam, maar de ceremonie was zo stil dat niemand echt de reden wist om het te vieren. Flowpaw werd nog één keer geëerd door haar toch haar Warriornaam te geven. Weaselgrowl had eerst fel geprotesteerd tegen dit, maar toen Shrewleap hem de vuilste blik ooit had gegund knikte hij nors. Flowpool werd haar naam. Shrewleap voelde zich ernstig leeg van binnen en werd goed opgevangen door haar moeder, Poolgaze. Alleen haar vader, Thrushbeak, was zo vaak afwezig. Toen Shrewleap op een dag een patrouille leidde spotte ze hem. Met een glimlach op haar gezicht kwam ze op haar vader af, maar toen viel haar blik op de andere kat die in zijn buurt. Het was een poes, een beeldschone grijze tabby met knal blauwe ogen. Normaal zou ze het gewoon gezien hebben als een vriendelijk gevecht, maar toen ze in de ogen van de twee katten keek zag ze liefde. Meteen rende ze terug naar het kamp en vond direct haar moeder. Ze zag er de laatste tijden al niet goed uit, mager en van die grote wallen onder haar ogen. Shrewleap dacht niet goed na en vertelde het aan Poolgaze. Haar moeder’s ogen werden groot en met een snelle pas verliet ze het kamp. De avond viel en nog steeds waren Poolgaze en Thrushbeak niet terug. Shrewleap besloot dat het goed was om even een kijkje te nemen. Snel rende ze terug naar de plaats waar ze voor het laatst haar vader en die poes had gezien en zag toen het spektakel. Poolgaze lag op de grond, haar vader gunde haar de meest vuile blik ooit. De poes had zich om hem heen gekruld, haar blik stond vol woede gericht op haar moeder. Shrewleap kon het niet volhouden en sprong voor haar moeder. Haar vader schudde zijn kop en mompelde dat ze beter konden gaan. Alles leek toen verder oke te gaan. Alleen haar moeder, daarmee ging het steeds slechter. Niet veel alter werd haar lichaam gevonden, onder een struik met Deathberries. Zelfmoord. Zo kwaad als ze was stapte Shrew op haar vader af, maar die stond niet klaar voor antwoord. De poes waarvan hij nu hield had al eerder een nestje van hem gehad. Er was één kitten uit gekomen, Juniperpaw die al snel Warrior werd en bekend zou staan als Juniperberry. Shrewleap weigerde contact met haar halfzus te leggen en al snel verdween ook haar vader uit haar leven.

» R E L A T I O N S «
» Parents Thrushbeak x Poolgaze [deceased]
» Siblings Flowpaw [deceased], [half] Juniperberry, [half] Timberclaw
» Crush He’s already closed into my heart ~
» Mate Wolftail
» Kits {First litter} Strugglepaw, Saltpaw, Thrushpaw | {Second litter} Sharpkit, Falconkit, Buzzingkit, Cinnamonkit, Shadekit
» Close Friends Innerghost
» Enemies Ty, Rushspirit

¤ You are hated by Shrew ¤
ր You made Shrew angry ր
• You mean nothing to Shrew •
ә You are a Clanmate of Shrew ә
∫ You are a friend of Shrew ∫
ℓ You are a good friend of Shrew ℓ
Ж You have a strong bond with Shrew Ж
ф You are being thought of as ‘hot’ by Shrew ф
Ҹ You are loved by Shrew Ҹ


ShadowClan
» Wolftail I just love you, ok? Our faults make us complete.
» Poolgaze [deceased] Mother, I hope you look down on me from StarClan.
» Flowpool [deceased] Flowpool, you know I will NEVER let you down.
» Strugglepaw Why did you run away from me?
» Saltpaw Don’t you love me anymore?
» Thrushpaw You are just like your grandfather..
» Innerghost You seem to be the only one I can trust.
» Timesong You weren’t there when I needed you, but I still trust you.
» Disturbingvoice Niece, you’ve the wrong taste, but I still thank you for staying on my side.
» Swansong Mentor, I owe you something.
» Frostypaw As my Apprentice, I will learn you things.
» Smokebreath I still don’t know how you work..
» Foxstream Trust is a big word, so I still don’t know..
» Boneface We just met, but I think I like you.
» Faithmind No contacts or whatsoever.
» Swanpaw You got caught up with other things..
» Carrionpaw You didn’t want me as a Mentor?
» Secretsong We met, but nothing went off.
» Frozenpaw. Just met.
» Nightpaw Our training didn’t end.
» Ivyleaf [deceased] How dare you ..? But now you aren’t here anymore..
» Demonpaw Disrespectful dwarf.
» Juniperberry We never actually talked, but you did al of this to MY family.
» Thrushbeak Father, you don’t live for my anymore.
» Rushspirit You think you can ruin this Clan? Well, good luck trying.
» Stunspore I don’t think you do this on your own will, weak.

ThunderClan
» Mapleleaf Just a random ThunderClan Warrior.

RiverClan
» Nightsky You trusted me, but also you didn’t..
» Stormstar I don’t like you very much, because you liked to command me.

WindClan
» Meadowdawn You think you know everything? Good luck, girl.

SkyClan
» Blossompaw Still don’t thinking about crossing the border?

Rogue/BloodClan/Kittypet
» Cinnamon A Rogue kit, no dangers.
» Ziva You almost killed me, but you brought us back together.
» Zoia A Kittypet who doesn’t know anything, how adorable.

© Waz for relations set up


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
★ [SC Leader] Shrewstar 71EXQJW
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
★ [SC Leader] Shrewstar
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: High Ranks-
Ga naar: