Batlle of the prey. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Batlle of the prey.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Batlle of the prey. DPKsfdL
31

CAT'S PROFILE
Age: 19 manen
Gender:
Rank:
Hawkstripe
BerichtOnderwerp: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimezo 12 dec 2010 - 17:00

Stevig liep hij door de Den. Zonder rekening te houden met dan andere trapte hij op een uitstekende staart van een poes. Hij hoorde de poes wat zeggen, maar dta boeide Hawkstripe helemaal niet. Hij stak nog expres zijn nagels erin. Maar niet te hard, straks kreeg hij weer ruzie. Hij lachte een beetje en er verscheen een geniepig lachje op de kater zijn gezich. Toen hij uit de Den was gelopen snoog hij de geuren van het kamp. Herkenbaar was het altijd. Hawkstripe ging in het midden van het kamp zitten en likte zijn poot schoon die onder de modder zat. Gisteren hat het geregend, hij liep toen toevalling in de modder. Maar toen de kater erachterkwam hij hij er geen in in om het schoon te maken. Mara nu moest hij wel, Strakst tijdens het jagen, de prooi Hawkstripe al vanaf een afstandje kon ruiken. Zij zwaaide zijn staart heen en weer om wat verkoeling te krijgen. Nu zag hij een poes uit de Den lopen, gelukkig niet de poes waarom Hawkstripe zijn poot op haar staart te drukken. Hij wist dat hij moets gaan Patrouille moest gaan lopen(wow rare zin). En hij moets er twee meenemen. Hij stond langzaam op, rekte zich lekker uit. Zijn nagels ontblootte zich en zijn mond vol scherpe tanden waren goed te zien. Met al een paar stappen te hoeven zetten was hij al bij haar. 'Ik neem jou mee op Patrouille.' prak hij kort. Haar reactie kon hem niet schelen hij zag daar nog een Apprentice liggen. 'Jij daar! Snauwde hij hard zodat de kat hem kon horen. 'Jij gaat met ons mee!'

Lekker grof X3
Hij is een beetje saggie


Laatst aangepast door Hawkstripe op zo 12 dec 2010 - 19:06; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewstream
Member
Batlle of the prey. DPKsfdL
170

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Dewstream
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimezo 12 dec 2010 - 17:12

Dewstream was buiten gaan liggen zodra ze wakker was geworden. Haar poten hadden haar tot de prooistapel kunnen dragen, maar een stukje daarna was de zon toch te lekker warm geworden in haar vacht. Nu werd het al snel weer te warm.. maar goed, dat maakte niet zoveel uit. Straks moest ze toch gaan jagen. Dewstream gaapte even. Geuren stroomden haar tegemoet, maar ze negeerde ze. Pas buiten in het bos zouden die er toe doen. Ze was al blij dat ze de Den uit was. Hawkstripe was op de staart gaan staan van de poes naast haar, die een boze opmerking had gemaakt. Dewstream had geen zin in al haar gezeur, en was daarop naar buiten gelopen. Nu lag ze hier, met zin om op te staan maar tegelijkertijd ook niet. Vreemd, niet? Dewstream vond dat ze nu genoeg gelegen had; straks kwam er wel iemand die haar lui zou noemen, daar had ze totaal geen zin in! Maar toen ze opstond kon ze het niet laten zich nog een keer flink uit te rekken. Daarna ging ze zitten, terwijl haar bruine ogen het kamp door keken, op zoek naar iets om te doen. 'Ik neem jou mee op Patrouille,' sprak er een harde stem naast haar, nogal kortaf. Geïrriteerd keek Dewstream op. Durfde hij wel! 'Jij daar! Jij gaat met ons mee!' Beledigd stond Dewstream op. 'Je kunt niet zomaar iedere Apprentice afsnauwen om met je mee te gaan op Patrouille,' sprak ze zacht maar duidelijk. 'Omdat ik toch iets moet doen, zal ik met je meegaan,' zei ze erachter aan. Ruzie had ze niet graag, zeker niet met een ietwat agressieve kat als Hawkstripe.

- x3 wel lollig Razz nu komt er een chago iemand met je mee -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stripepaw
Member
Batlle of the prey. DPKsfdL
17

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender:
Rank:
Stripepaw
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimezo 12 dec 2010 - 17:51

stripepaw lag lekker toen haar rust verstoort werd 'Jij daar! Jij gaat met ons mee!' riep Hawkstripe. stripepaw zuchte binnen mons. Nu moest ze met een chago kat mee. stripepaw stond op en liep naar hawkstripe. toen zag ze dat Dewstream ook kwam. Zo werd het mischien nog een beetje leuk. 'hey Dewstream hoe gaat het?' vroeg stripepaw. Ze hoopte dat Dewstream een beetje vrolijk was. wat gingen ze eigelijk doen? vroeg ze zich af. o ja patrouille daar moest hawstripe twee katten voor mee nemen. Yes ik mag mee op patrouille dacht ze.

Stripepaw, Vijf VOLLE regels.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Batlle of the prey. DPKsfdL
31

CAT'S PROFILE
Age: 19 manen
Gender:
Rank:
Hawkstripe
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimezo 12 dec 2010 - 18:57

Hawkstripe keek ongeduldig naar de Apprentice die opstond. Het gras waar de jonge poes hat gezeten was nog platgedrukt. Zijn neus stak omhoog, en zijn ogen open. De lucht was nog licht en de zon scheen nog fel boven de horizon. maar de wind werd krachtiger. Dit was wel een teken dat het ging regenen. Maar dat zal hij niet zeggen. Want het is juist een voordeel. Als die lelijke muizenhollen vollopen met water gaan de muizen weg, en dus niet meer beschermt. Zo kan je dus een goeie buit ophalen voor de clan. 'Je kunt niet zomaar iedere Apprentice afsnauwen om met je mee te gaan op Patrouille,' sprak ze zacht maar duidelijk. Hawkstripe draaide zich met een ruk om, hij gromde een klein beetje. 'Omdat ik toch iets moet doen, zal ik met je meegaan,' Sprak de poes erachteraan. Hij keek haar fel aan, maar omdat ze meeging werpte Hawkstripe weer een blik op de Apprentice. Die kwam zonder iets te zeggen op hun twee aflopen. De poes begroette Dewstream vrolijk. Hawkstripe zwaaide wild in de lucht. Al dat kleffe gedoe ook! daar hat hij geen tijd voor. Hij snoof nogmaals en draaide zich met een ruk om naar de Ingang, dat tevens ook de uitgang was van het kamp. Zijn lange haren waaide grof in de harde windstroom. Met zijn lange scherpe klauwen die half onblood waren liep hij weg. De katten volgde hem vast. Buiten het Thunderclan kamp begonnen alle vogels stil te zitten, hopend dat de kater en de twee poezen hun niet zagen. En als het goede moment daar was, de kans te krijgen weg te vliegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewstream
Member
Batlle of the prey. DPKsfdL
170

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Dewstream
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimema 13 dec 2010 - 15:22

'Hey Dewstream,' zei een vrolijke stem naast haar. 'Stripepaw,' begroette Dewstream haar terug, met een knikje van haar kop. Ze was niet in de stemming voor extreem vrolijke begroetingen. Hawkstripe gromde een beetje op haar eerdere woorden. Dewstream zweeg maar weer en luisterde naar de wind. Die voorspelde niet veel goeds. Toch, ze gingen toch maar op Patrouille. Als het moest konden ze snel terug naar het kamp. Hawkstripes blik was fel. Dewstream zag dat zijn blik daarna weer naar Stripepaw ging. Moest hij zelf weten. Chagrijnig de dag beginnen was nooit geslaagd, dat wist ze uit ervaring. Met een ruk draaide de kater zich om naar de Ingang. Dewstream volgde, op haar gemak. Zodra ze buiten het kamp traden, verstopten de vogels zich een beetje. 'Waar wil je het eerst naartoe, op Patrouille, Hawkstripe?' vroeg Dewstream. Het was handig om te weten welk deel van het territorium je wilde checken op indringers. Anders had je er nog niets aan. Dewstream nam zich voor om nog iets te vangen. Dan had ze ook weer wat gejaagd voor de Clan. Rustig keek ze naar Hawkstripe. Wat haar betrok mocht hij beslissen waar de Patrouille naartoe zou gaan. Stripepaw vond het blijkbaar al geweldig dat ze mee mocht en het kon Dewstream niets schelen. Zolang ze maar niet nutteloos rondjes gingen lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stripepaw
Member
Batlle of the prey. DPKsfdL
17

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender:
Rank:
Stripepaw
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimedi 14 dec 2010 - 19:13

'Stripepaw,' begroette Dewstream. stripepaw tripelde van opwinding ze ging op patrouile. met z'n drieé liepen ze het kamp uit. 'Waar wil je het eerst naartoe, op Patrouille, Hawkstripe?' vroeg Dewstream. stripepaw tripelde vrolijk mee. Joepie waar zouden we heen gaan??? vroeg ze zich af. ze tripelde vrolijk mee. 'Dewstream wat houd patrouille eigelijk presies in?' vroeg stripepaw. Ze vond het gewoon fijn om te weten dat ze mee mocht met twee warriors: Hawkstripe en Dewstream.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Batlle of the prey. DPKsfdL
31

CAT'S PROFILE
Age: 19 manen
Gender:
Rank:
Hawkstripe
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimedi 14 dec 2010 - 19:51

Gevladder klonk boven zijn oren, maar negeerde het. Het boeide hem niet eens. Ten eerste moest hij de Pattrouile moest lijden, en trouwend hij hat nu niet eens de kans om ze te vangen en hun kleine lelijke nekjes om te draaide. Wolken bedekte de hete bal die boven de bomen uitstak half. Maar de wind was er niet rustiger op geworden. Veel bladeren op de grond vlogen omhoog dat het boven zijn hoofd uitvlogen. Een aantal groene, maar zwakke blaadjes aan de bomen vielen naar beneden. In de lucht kon hij tevens ook zien dat vogels, die daarnet wegvlogen, moeite hadden om tegen de wind te vliegen. Hawkstripe moets zelfs in zijn hoofd die domme beesten uit te lachen. Dewstream en Stripepaw volgde hem inderdaad. Zelf hat hij dat wel gedacht. 'Waar wil je het eerst naartoe, op Patrouille, Hawkstripe?' Hawkstripe oren richte zijn oren naar haar toe, maar zijn ogen ontmoette die van de poes niet. 'Naar de Sunning-rocks, en dan via het Thunderpath terug Dewstream.' Zij hij hoorbaar maar kil. Toen ze er bijna waren rook hij een vreemde geur, maar het was te zwak om te weten wat of wie het was. 'Dewstream wat houd patrouille eigelijk presies in?' Vroeg Stripepaw tegen Dewstream. Maar Hawkstripe gaf atnwoord. 'Het houdt in dat je altijd oplet! Iemand kan altijd tevoorschijn komen en je aanvallen. En uiteindelijk wordt je vermoord, en dat kwam alleen maar omdat 'jij!' niet oplette. En trouwend, je ziet wel wat het inhoudt, dus stel niet zo'n vraag.' Snauwde hij, en liep weer door. Nu was eindelijk de Sunning-rocks in beeld. 'We zijn er.' Siste hij na een tijdje stilte.

Wahaaa, Hawkstripe is met het verkeerde been uit bed gestapt XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewstream
Member
Batlle of the prey. DPKsfdL
170

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Dewstream
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimedi 14 dec 2010 - 20:43

'Naar de Sunning-rocks en dan via het Thunderpath terug, Dewstream,' antwoordde een chagrijnige Hawkstripe. Zijn stem was kil. Dewstream knikte. Ze had geen zin om te antwoorden. Net toen ze wilde antwoorden op Stripepaw's vraag gaf de chagrijnige kater antwoord. Het was iets in de trant van; houd je mond en loop mee. Plus iets over vermoord worden. Dewstream volgde stilletjes. De Sunning Rocks kwamen in zicht. 'We zijn er,' siste Hawkstripe. 'Duidelijk te zien,' antwoordde Dewstream droog. Ze keek de omgeving snel door en snoof de geuren op. Prooi die gepasseerd was, Thunderclankatten, maar niet de geur van Rogues of andere Clankatten. Dewstream had al snel door dat er niets was. Ze keek even om naar Hawkstripe, maar hij had ook nog niets gezien, zo leek het tenminste. Dewstream haalde haar schouders op, toen er opeens geritsel klonk. Ze spitste haar oren. Was dat.. prooi? Ja! Muis. Een dikke, verdoofde muis. Dewstream sloop er zachtjes naartoe, zodat de grond niet teveel trilde. Toen ze op één katlengte afstand stond, spande ze haar spieren en sprong. Haar tanden braken het nekje zonder enige moeite. 'Laten we verder gaan naar het Thunderpath,' stelde ze voor, na de muis begraven te hebben op een plaats waar ze deze middag nog naar terug wilde gaan. Jagen moest ze vandaag nog doen, na de patrouille. Dit was al iets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfur
Member
Batlle of the prey. DPKsfdL
217

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
Foxfur
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimeza 18 dec 2010 - 15:55

Foxfur liep uit het RiverClan kamp om te gaan jagen. De prooi was de laatste tijd schaars nu de Twolegs de rivier gebruikte om vissen te vangen. Ze was zonder na te denken naar de rivier gelopen en keek naar de overkant. Ze zag 3 ThunderClan katten rond snuffelen. “ Die ThunderClan katten hebben vast meer prooi dan wij,” Gromde Foxfur tegen haarzelf. De struiken om haar heen maakte geen enkel geluid. “ als dit zo door gaat zijn wij straks niet meer te redden. ” Foxfur kreeg opeens een plan, maar het zou betekenen dat ze prooi moesten stelen van ThunderClan. “ We kunnen de prooi ook stelen. Het is voor de hele Clan. ” Dacht ze, “ Het is tegen de Warrior code! Maar je zou gelijk kunnen hebben, het is een twijfel geval. Als we het niet doen komen we terug met niks! Maar als we het wel doen zal Crookedstar zich afvragen waar we het hebben gevangen. ” Opeens waren de ThunderClan katten door de struiken gekropen en waren verdwenen. “ Nu is mijn kans! We doen het! ” Zei zij snel. Ze liepen over de brug en roken meteen al verschillende prooigeuren. Foxfur zag een hoopje aarde slordig over elkaar liggen. daar ligt zeker een prooi. Ze liep ernar toe en groef met haar voorpoten de dikke muis op. Ze liep terug. “ Kijk eens hoe dik die muis is! Ik ga hier maar even jagen. ” Na een tijdje gejaagd te hebben liep ze terug naar de verzamelplek en keek ze even naar haar prooi. Foxfur had een eekhoorn en een vette waterrat. “ Dit was de beste jacht die we hadden in manan! ” Zei Foxfur vrolijk, ze keek hongerig naar de lijster die ze had gevangen. Oeps! Dat had ik niet zo hard moeten zeggen! Foxfur liep de brug op. Toen hoorde ze een gehis achter haar. Ze draaide zich om en zag de 3 ThunderClan katten achter haar staan. Een van hen was de chagarijnige Hawkstripe. “ Wat doe jij hier! ” Gromde hij. De 3 ThunderClan katten waren klaar voor de aanval.


Batlle of the prey. Foxfursig
Spoiler:
 


Spoiler:
 


Batlle of the prey. Dragonbar_628497

~Foxfur~Owlpaw~Crowfeather~Crowpaw~Zebrapaw~Wolfpaw~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blacktail
Member
Batlle of the prey. DPKsfdL
151

CAT'S PROFILE
Age: 25 manen
Gender:
Rank:
Blacktail
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimedo 23 dec 2010 - 20:26

Foxfur wist niet meer wat ze moest doen ! Ze kon niet aanvallen want ze was sterk in de minderheid , vluchten durfde ze niet want ze was bang dat de ThunderClan katten haar zouden inhalen ! Wat Foxfur echter niet wist was dat er iemand haar van een afstandje had bekeken . Het was Blacktail en ze had alles gezien. Snel sprong ze uit de bosjes , ze moest Foxfur helpen want anders maakte de ThunderClan katten gehakt van haar ! Ze stond nu naast Foxfur , zouden ze moeten vluchten of zou dit op een gevecht uitdraaien ?


Laatst aangepast door Blacktail op za 25 dec 2010 - 10:57; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfur
Member
Batlle of the prey. DPKsfdL
217

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
Foxfur
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimedo 23 dec 2010 - 20:35

Foxfurs haren stonden overeind, wat moest ze doen? Aanvallen was het domste wat je kon doen, maar vluchten dan zouden de thunderClan katten haar inhalen. Hawkstripe keek woedend naar haar. Ze had de pooi achter haar laten vallen. Opeens sprong Blacktail naast haar. Nu hadden we een kansje meer om dit gevecht op te lossen. Hawkstripe keek verbaasd omdat hij het nooit had verwacht dat er een tweede RiverClan kat uit de bosjes zou spring. Maar Foxfur wist dat als dit een gevecht zou worden ze dit niet zonder vachtscheuren konden verlaten..


Batlle of the prey. Foxfursig
Spoiler:
 


Spoiler:
 


Batlle of the prey. Dragonbar_628497

~Foxfur~Owlpaw~Crowfeather~Crowpaw~Zebrapaw~Wolfpaw~


Laatst aangepast door Foxfur op za 25 dec 2010 - 22:27; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Batlle of the prey. DPKsfdL
31

CAT'S PROFILE
Age: 19 manen
Gender:
Rank:
Hawkstripe
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimevr 24 dec 2010 - 20:33

'Dit is niet mijn taak maar je mag gaan andere katten besturen of zeggen wat zij zeggen, wil je dat a.u.b veranderen, en het gevecht even wat ruimpte geven zodat ik Dewstream en Stripepaw ook kunnen poster.

Inderdaad niet jou taak, Gelieve geen moderator/admin gedrag te vertonen als je dat niet bent. Maar, je hebt gelijk, dus ik laat het even staan, minder moeite met typen enzo, ik laat jullie strafrecht ( haha, duur hoor ) over aan wazoula of sanne.
Of babs. Mvg; FuffyFur/Dirkje
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning
Batlle of the prey. Fireda11
WazBeer
12031
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: Batlle of the prey.   Batlle of the prey. Icon_minitimeza 25 dec 2010 - 13:15

Mensen, zoals er al gezegd wordt, je mag geen andere katten besturen! En ook geen moderator gedrag vertonen!
Daarbij is Foxfur's post niet 5 volle regels en valt dit dus ook onder spam.

Ik ga effe met Babs overleggen, als jullie niet normaal verder kunnen gaan in dit topic dan moet ik het sluiten.


Batlle of the prey. RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Batlle of the prey.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: