:: I never thought there was someone like me :: 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 :: I never thought there was someone like me ::

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
:: I never thought there was someone like me :: DPKsfdL
Lyan Payne |
151

CAT'S PROFILE
Age: :: 10 Moons ::
Gender:
Rank:
Autumnkit.
BerichtOnderwerp: :: I never thought there was someone like me ::   :: I never thought there was someone like me :: Icon_minitimezo 2 jun 2013 - 20:25Zijn staart zwiepte heen en weer terwijl hij met geheven poot bij het water stond. Toen er een zilver schepsel voorbij kwam sloeg hij het uit het water en likte zijn lippen tevreden. Hij pakte de vis beet en liep naar een plekje in de schaduw, waar hij rustig aan zijn vis begon. Hij had honger gekregen van al dat gezeik van zijn 'Clangenoten'. Alsof alles om hen ging of zo. Autumnpaw keek even rond, er was werkelijk niemand in de buurt. Dat was ook weleens fijn, gewoon even geen gezeik. De kater, nog steeds groot voor zijn leeftijd, pakte de graat van de vis beet en mikte hem ergens in de struiken. Zijn maag was weer gevuld. Hij rekte zich uit en wandelde een eindje van de rivier weg. Hopelijk kwam hij zo helemaal niemand meer tegen, hij wilde gewoon (alweer) een dag niet in het kamp doorbrengen. Het enige wat hij daar deed was slapen.

+Goldenshadow:: I never thought there was someone like me :: Autumn11

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
:: I never thought there was someone like me :: DPKsfdL
for you it's bad angel, but somethimes you may call me Lein
627
Actief

CAT'S PROFILE
Age: already I'm 16moons on this damm world where everybody have left me..
Gender:
Rank:
Goldenshadow
BerichtOnderwerp: Re: :: I never thought there was someone like me ::   :: I never thought there was someone like me :: Icon_minitimezo 9 jun 2013 - 17:58


Rustig liep ze langs het water heen, het was al best lang geleden dat ze hier was geweest, maar zelf na die tijd was hier niks veranderd. Ze keek naar de vissen die op en neer door het water heen sprongen. Haar tong gleed even over haar lippen heen, haar maag gaf een zacht rammelend geluid. Maar toch negeerde ze het. Even bleef ze naar de vissen kijken, alsof de vissen haar het antwoord konden geven op haar vraag. Maar nee, dat konden ze niet. Ze liep weer verder. Het duurde niet lang of de geur van bloed boorde zich in haar neus, de geur van vers gevangen vis. Haar pas bleef gelijk. De zon scheen licht op haar vacht, het was dat er op dit moment zo weinig schaduw was, anders zou ze zeker door de schaduwen heen lopen, want daar hoorde ze immers thuis. Haar naam benadrukte dat feit. Ze hoorde een doffe plof, maar liep gewoon verder. Ze liep weg van de rivier, om maar niet aan de drang toe te geven en op de springende vissen af te vliegen. Ze bleef doorlopen, en voordat ze het wist was er opeens vlak voor haar een kater. Ze kon stopte vlak voor dat hij tegen haar aan zou lopen, want hij liep in haar weg. “kijk eens uit” bromde ze boos naar de kater, de blik in haar ogen stond kil. Ze wachtte tot de kater door zou lopen, en zij haar weg zou kunnen vervolgen.

she’s not afraid
To fight forever
Or to die..


sorry voor het late antwoord>.<


:: I never thought there was someone like me :: 1rycfc
klik eens^^
Goldenshadow//Darkshadow//Ghost//Earthwalker//Poisonkit//Rhythmkit//Nightrevenge//Carlos//Cold//Flamekit.
:: I never thought there was someone like me :: Ttt8
thx to Bregje voor me setje, I really like it^^
Me:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
:: I never thought there was someone like me ::
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: