Lonely 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lonely

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lonely DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
Leopardstrike
BerichtOnderwerp: Lonely   Lonely Icon_minitimema 13 dec 2010 - 16:44

Leopardstrikes pootstappen werden gedempt door het zachte gras dat overal om het kleine meer heen lag. De zon glinsterde op het oppervlak en verwarmde zijn vacht. Overal om hem heen zoemde het leven, in de vorm van insecten en bacteriën die niet te zien waren. Zijn blik echter, was gefocust op de plaats waar wilde gaan zitten om wat te vissen. Niet dat er veel vissen waren in het meer, het was slechts een excuus om even alleen te zijn. Hij bereikte de rand van het meer en ging zitten, met zijn staart om zich heen geslagen. Leopardstrike richtte zijn kille blik op het water en concentreerde zich op beweging. Snel en genadeloos, zo was hij in alles, niet alleen in het jagen. Het was duidelijk te zien toen er in enkele seconden een spartelende vis de grond raakte. Zodra de prooi stopte met bewegen hief Leopardstrike zijn poot op en likte hem. Alweer één vis. Had hij tenminste iets voor de Clan gedaan. De Clan, Windclan. Waar hij nooit medicine cat's Apprentice had mogen worden. Ze konden hem wat. Zijn aandacht gleed terug naar het water. Voor een kort moment keek hij zichzelf in de ogen, maar vond er geen boodschap. Hij vond er slechts pijn en de behoefte aan wraak. Waarom zou hij zichzelf in de ogen kijken als hij al wist wat ze herbergden? Leopardstrike ving opnieuw een vis. Door zijn scherpe klauw was het dier in één keer dood. Plots hoorde hij iets kraken en drong er een geur door de visgeur heen. Wie was daar? Rustig bleef hij zitten, niet van plan te panikeren. Dat had geen nut, in geen enkel opzicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lonely DPKsfdL
61

CAT'S PROFILE
Age: 1 jaar
Gender:
Rank:
Stainheart
BerichtOnderwerp: Re: Lonely   Lonely Icon_minitimewo 29 dec 2010 - 11:21

(sorry voor de korte post, mijn eerste post met dit account want ik heb hem over genomen van iemand anders)

Stainpaw was de drukte in het kamp zat en bedacht dat ze wel naar het kleine meer kon gaan, ze rende er naartoe en lette niet op waar ze liep. Toen ze in de buurt van het kleine meer kwam rook ze een kattengeur, gelukkig was de geur bekend: deze kat kwam uit de windclan en Stainpaw dacht dat het Leopardstrike was. Stainpaw stapte uit de bosjes, ze had gelijk het was inderdaad Leopardsteike die daar zat. Stainpaw zag hoe hij een vis ving, En daarna nog een een daarna likte Leopardstrike zijn poot. Stainpaw merkte dat Leopardstrike hier was op alleen te zijn net als zij en ze besloot hem alleen te laten, maar het was al te laat hij had haar al opgemekt.


Lonely Lapjes2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lonely DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
Leopardstrike
BerichtOnderwerp: Re: Lonely   Lonely Icon_minitimewo 29 dec 2010 - 16:29

- No problem! -

Leopardstrike keek om, rustiger aan de oppervlakte dan hij werkelijk was. 'Goedemorgen Stainpaw,' groette hij haar, om zich daarna weer om te draaien. Hij was niet zo'n socializer, meestal niet erg toegankelijk. Hij probeerde echter wel aardig te doen, voor zover dat lukte. Je moest toch banden onderhouden met je Clanleden.. voor zover hij die had. Een glimmende flits, een snelle luchtverplaatsing en opnieuw bungelde er een vis aan zijn klauwen. De licht gestreepte kater schraapte de kleine vis van zijn klauw af en gooide hem bij de andere drie. Nu draaide hij zich van het meertje af. Drie vissen was wel genoeg; hij moest ook nog op muizen gaan jagen. 'Hoef je vandaag niet te trainen met je mentor?' vroeg hij, proberend geïnteresseerd te klinken. Binnenkort zouden sommige katten weer mentor worden of een mentor krijgen, van rang veranderen of een andere verandering ondergaan. Tallstar regelde alles goed; hij moest er zijn poten aan vol hebben.


Softcream | James | Kestrelpaw |Oddeye |Shadowglare | Kearn | Whisperkit | Glidingpaw | Marblekit | Snowrose
Lonely Version2a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lonely DPKsfdL
61

CAT'S PROFILE
Age: 1 jaar
Gender:
Rank:
Stainheart
BerichtOnderwerp: Re: Lonely   Lonely Icon_minitimedo 30 dec 2010 - 14:48

Stainpaw verstijfd even toen Leopard strike om keek, maar toen hij haar vriendelijk groette ontspande ze onmiddelijk en groette vriendelijk terug. Stainpaw zag hoe Leopard strike een vis ving en hem bij de rest gooide, toen draaide hij zijn kop richting haar en vroeg hij aan haar: 'Hoef je vandaag niet te trainen met je mentor?' 'Nee, Snowpelt heeft niet gezegd dat we vandaag gingen trainen, al een tijdje niet meer.' Stainpaw zuchtte en keek baar de vissen die Leopard strike gevangen had en ze vroeg: 'Mag ik ook eens proberen een vis te vangen?' Stainpaw keek Leopard strike aan en ze hoopte wanhopig dat hij haar zou willen leren vissen, dan had ze iniedergeval iets geleerd vandaag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lonely DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
Leopardstrike
BerichtOnderwerp: Re: Lonely   Lonely Icon_minitimevr 31 dec 2010 - 19:53

De Apprentice verstijfde toen hij omkeek. Nou, zo eng was hij toch niet? Nou ja, eigenlijk hij niet, maar zijn blik zeker wel. Die probeerde hij nu aardig te houden, niet van plan om uit te vallen tegen een apprentice. Nu moest hij vrienden maken in de Clan en misschien ging dat zo ook nog wel lukken. Blijkbaar had de poes al eventjes niet meer getraind. Jammer, dat vonden ze altijd zo leuk en dan waren ze uit het kamp. Kon hij tenminste rustig liggen, zonder dat constante gekwebbel aan zijn kop. Als hij ergens niet tegen kon! 'Natuurlijk, kom maar. Aan de rand van het meer gaan zitten en goed concentreren. Ik leg je de techniek zo wel uit,' raadde Leopardstrike haar aan. Hij wachtte tot ze naast hem zat. 'Je wacht tot je een vis ziet en jaagt je klauw dan zo het water in,' zei Leopardstrike, terwijl hij het demonstreerde. Er was geen vis in de buurt, dus ving hij niets. 'Je moet goed kijken, want ze zijn erg snel.' Hij begon zijn poot te likken, maar hield Stainpaw ondertussen wel in de gaten.


Softcream | James | Kestrelpaw |Oddeye |Shadowglare | Kearn | Whisperkit | Glidingpaw | Marblekit | Snowrose
Lonely Version2a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lonely DPKsfdL
61

CAT'S PROFILE
Age: 1 jaar
Gender:
Rank:
Stainheart
BerichtOnderwerp: Re: Lonely   Lonely Icon_minitimezo 2 jan 2011 - 9:14

'Natuurlijk, kom maar. Aan de rand van het meer gaan zitten en goed concentreren. Ik leg je de techniek zo wel uit,' zei Leopardsstrike en Stainpaw werd helemaal blij, ze gingleren vissen! Stainpaw gingh naast Leopardstrike bij het water zitten en tuurde in het water terwijl ze luisterda naar zijn uitleg. 'Je wacht tot je een vis ziet en jaagt je klauw dan zo het water in,' zei Leopardstrike, terwijl hij het demonstreerde. Er was geen vis in de buurt, dus ving hij niets. 'Je moet goed kijken, want ze zijn erg snel.' Hij begon zijn poot te likken. Stainpap keek in het water of ze een vis zag, al snel zag ze er een en ze wachtte tot dat de vis dichtbij genoeg was en toen sloeg ze toe; ze zette haar nagels uit en sloeg met haar poot naar de vis jammergenoeg was de slag mis. Maar Stainpaw gaf niet zomaar op, Ze keek weer naar het water en wachttte weer op een vis, het duurde even maar toen kwam er een visje aangezwommen, Stainpaw zette weer haar nagels uit en huppakee daar ging haar poot; deze keer was het wel raak en lechtte ze de vis op de kant terwijl ze spinde van plezier.


Lonely Lapjes2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lonely DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
Leopardstrike
BerichtOnderwerp: Re: Lonely   Lonely Icon_minitimezo 2 jan 2011 - 14:51

Leopardstrike hield onder het likken van zijn poot Stainpaw goed in de gaten, om te kijken wat ze ervan bakte. De eerste slag was finaal mis en de vis vluchtte. Leopardstrike zette zijn poot neer en begon de andere te likken. Het deed hem wel goed dat ze niet direct opgaf. Zijn blik gleed naar het water, dat blauwe, kabbelende en kalmerende spiegeltje dat midden in de natuur was gesmeten. Net zo blauw als de ogen van Littlecreek, die hem aankeek in de wanhoop die hij moest voelen.. Leopardstrike knipperde heftig met zijn ogen en probeerde het beeld van zich af te schudden. Het liet hem echter niet los. Littlecreek.. arme Littlecreek.. had hij het zo bedoeld? Waarom had hij zich zo door zijn emoties laten leiden? Leopardstrike zag hoe Stainpaw raak sloeg. Haar nagels boorden zich in de prooi zoals zijn klauwen.. Leopardstrike zweeg tot ze de vis lachend op de kant legde. 'Dat is de juiste techniek,' zei Leopardstrike, die zelf ook weer naar de waterkant liep om alles te vergeten. Ietwat verbeten staarde hij in het water, maar probeerde zichzelf nog wel een aardige uitstraling te geven. Een vis. Glinsterende schubben schoten voorbij. Zijn klauw schoot het water in en zijn nagels troffen zonder medelijden doel. 'Je leert snel, Stainpaw,' zei hij rustig, terwijl hij de vis bij de anderen legde.


Softcream | James | Kestrelpaw |Oddeye |Shadowglare | Kearn | Whisperkit | Glidingpaw | Marblekit | Snowrose
Lonely Version2a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lonely DPKsfdL
61

CAT'S PROFILE
Age: 1 jaar
Gender:
Rank:
Stainheart
BerichtOnderwerp: Re: Lonely   Lonely Icon_minitimezo 2 jan 2011 - 18:30

Stainpaw legde de vis lachend op de kant en keek Leopardstrike aan 'Dat is de juiste techniek,' zei Leopardstrike, die zelf ook weer naar de waterkant liep en Leopard ving ook een vis en hij zei daarna tegen haar: 'Je leert snel, Stainpaw' En Stainpaw glom van trots Daarna kreeg ze ook een vis in het oog en ze zette haar nagels uit, Ze sloeg met haar klauw in het water en ze ving ook een vis. Trots legde Stainpaw ook deze vis op de kant en zei ze: 'Ik vindt vissen leuk, en jij Leopardstrike?' Daarna likte Stainpaw haar natte poot even en even later zag ze weer een vis en deed een poging om hem te vangen; deze keer mislukte het maar ze zat al klaar om een volgende vis te vangen en al snel kwam haar volgende kans die ze met volle moet benutte en waarbij ze weer een vis ving die ze daarna bij de andere legde en haar nagels introk en haar poot weer drooglikte en vervolgens tegen Leopardstrike zei: 'Ik denk dat ik maar weer terug ga naar het kamp, ik zal gelijk wat vis meenemen' en ze wachtte op reactie voordat ze daad bij haar woorden zou voegen.


Lonely Lapjes2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lonely DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
Leopardstrike
BerichtOnderwerp: Re: Lonely   Lonely Icon_minitimema 3 jan 2011 - 18:50

Wat gebeurde er met hem? Werd hij een melancholische dwaas, zonder hersenen maar met een geweten dat hem om zou leggen? De Apprentice leek blij te zijn met zijn opmerking. Mooi. 'Ach, vissen is een mooi tijdverdrijf,' antwoordde hij neutraal, niet van plan om onzinnig uit te gaan roepen dat hij dól was op vissen, zoiets enigs! Dan zou hij nog meer liegen dan hij al deed. Trouwens, deze waarheid zou niemand pijn doen, behalve als deze Apprentice zoveel waarde hechtte aan vissen dat haar hart brak bij een slecht woord erover. Onzinnig gedoe. De Apprentice bleef ook maar haar poot schoon likken. Doe dat dan aan het einde, dan heb je er geen last meer van. Leopardstrike leverde op iedereen commentaar in gedachten, maar probeerde hen te vriend te houden. Het was altijd beter wat feedback te hebben voor het geval dat.. 'Ik loop wel even mee, met de rest van de vis,' antwoordde hij, de rest van de vis in zijn bek nemend en voor Stainpaw uit lopend. Anders ging het ook maar rotten. Vis stonk als het in staat van ontbinding was, dat wist hij maar al te goed. Iemand had ooit een keer een vis in de Nursery gegooid die.. niet helemaal oké meer was. Leopardkit had een volle week in de stank moeten slapen, samen met de andere kits. Iets wat alweer ruim 30 manen geleden was.. Het kamp kwam steeds dichterbij. Leopardstrike keek even achterom, om te checken of Stainpaw niet afgedwaald was.


Softcream | James | Kestrelpaw |Oddeye |Shadowglare | Kearn | Whisperkit | Glidingpaw | Marblekit | Snowrose
Lonely Version2a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lonely DPKsfdL
61

CAT'S PROFILE
Age: 1 jaar
Gender:
Rank:
Stainheart
BerichtOnderwerp: Re: Lonely   Lonely Icon_minitimevr 7 jan 2011 - 17:50


Stainpaw keek naar leopardstrike en ze hoorde dat hij iets neutraals over vissen zei, Daarna antwoorde Leopardstrike op iets anders wat ze had gezegd en ze knikte kort met haar kopje, daarna volgde ze Leopard op een drafje terug naar het kamp, ze zag hem een keer omkijken en knikte toen met haar kopje. Stainpaw keek om zich heen en genoot van de vrolijke geluiden en het verfrissende windje, het was niet koud maar ook niet te warm Stainpaw hield van dit weer. Maar op een gegeven moment was ze te afgeluid door het mooie weer en hield ze Leopardstrike niet meer in de gaten waardoor ze afdwaalde en ergens terecht kwam waarvan ze niet wist waar het was, ze legde de vis neer en riep: 'Leopardstrike, waar ben je?'

{nieuw topic aangemaakt bij de hoogstenen, het heet: verdwaald!}


Lonely Lapjes2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lonely
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: