I think whe're a little loud.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I think whe're a little loud..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I think whe're a little loud.. DPKsfdL
43

CAT'S PROFILE
Age: :: 18 Moons ::
Gender:
Rank:
Ticklesong
BerichtOnderwerp: I think whe're a little loud..   I think whe're a little loud.. Icon_minitimema 10 jun 2013 - 21:38
» Haar geelgroene ogen lichtte een beetje op in het maanlicht dat door het dak van de Warrior Den scheen, haar blik ging heen en weer op mogelijk wakkere Warriors. Ze kon niet slapen, bovendien had ze vanavond een beetje te veel gegeten. Ticklesong ging rechtop zitten en rekte zich zo zacht mogelijk uit, ze wilde niemand wakker maken, ondanks dat ze meestal zo egoïstisch was, bleef ze netjes. Goede opvoeding had veel invloed, dat was goed te zien aan Ticklesong. Terwijl ze rustig op haar gemakje bleef zitten, rolde haar tong uit haar bek en slaakte ze een enorme gaap. Ze was zo moe, waarom kon ze dan niet slapen? Dat bleef een onbeantwoorde vraag, maar tot haar verbazing zag ze beweging tussen de op en neer gaande heuveltjes van vacht. Haar ogen versmalde en ze bleef maar naar dat ene hoopje wol kijken, was diegene nou wakker of bewoog diegene in zijn slaap? «

-Open voor één kat (Het liefst een poes).

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I think whe're a little loud.. DPKsfdL
Kiana
229
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 manen
Gender:
Rank: Warrior
spottednose
BerichtOnderwerp: Re: I think whe're a little loud..   I think whe're a little loud.. Icon_minitimewo 12 jun 2013 - 22:24

Hey is Spottednose goed??

Het was een vermoeide dag geweest en Spottednose had gedacht ze ging slapen als een roosje. Dat bleek echter mis gedacht, ze viel maar niet in slaap en woelde heen en weer in haar mosnest.Waarom  kon ze nou niet gewoon slapen zoals elke krijger in de den. Ze was jaloers toen ze overal slapende katten zag met hier en daar wat gesnurk. Ze keek nog eens rond en het leek alsof er een kat rechtzat. Ze keek nog eens met haar geel groene ogen tot spleetjes geknepen. Ja hoor, ze kon nog net een silhouet onderscheiden van de donkere nacht dat de den binnen was geslopen en iedereen in het donker waadde. Voorzichtig om de anderen niet wakker te maken liep ze, over de slapende katten heen, richting de kat die ook wakker was. Eenmaal dichterbij herkende ze Ticklesong. 'Hey, kun je ook niet slapen?' Fluisterde de zwart witte poes tegen de grijs gestreepte poes. Ze ging voorzichtig zitten en krulde haar zwarte staart om haar poten terwijl ze een geeuw probeerde te onderdrukken, maar het mocht niet baten, hij kwam er toch geluidloos uit.


I think whe're a little loud.. 15x0bns

stuff c:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I think whe're a little loud..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: