[Open]Hear me cry 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Open]Hear me cry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rebelpaw
Member
[Open]Hear me cry DPKsfdL
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons, Had an mentor
Gender:
Rank:
Rebelpaw
BerichtOnderwerp: [Open]Hear me cry   [Open]Hear me cry Icon_minitimevr 28 jun 2013 - 14:13

De witte kattin liep langzaam langs de waterkant. Haar ogen gleden over het rimpelloze water en een zucht rolde over haar lippen. Rebelpaw, de naam van de kattin, zette zich neer en rekte haar nek over het water heen. Haar ijsblauwe ogen stonden triest, dat was ze de laatste tijd wel. Haar moeder was overleden tijdens haar geboorte en haar vader heeft ze nooit gekend. Haar siblings hadden het allemaal niet overleefd, en Rebelpaw was de enige die sterk genoeg was. Soms wilde ze helemaal niet meer leven, ze wilde gewoon bij haar familie zijn. Soms was ze jaloers op kittens die zeurden tegen hun moeders wanneer ze eens naar buiten mochten. Rebelpaw had een hekel aan die kleine, ondankbare bolletjes wol gekregen. Ze wist niet waarom, maar die haat was er gewoon voor hen. Waarschijnlijk kwam het omdat ze zelf haar moeder nooit heeft gezien, maar de Queens zeiden dat ze precies een kopie van haar moeder was. Rebelpaw was slank gebouwd, en wat aan de kleine kant voor haar leeftijd. Ze had pas een mentor gekregen, maar die was nooit op komen dagen bij haar eerste training. Het bleek dat die sukkel een vergiftigd dier had gegeten en daarin is gestikt. Er waren maar weinig katten waar Rebelpaw respect voor had. Eentje daarvan was Hollystar, het bleef hun leider. De witte kattin kende bijna niemand in haar Clan, maar de meeste warriors kende haar wel. Ze stond bekend als het enige katje uit het nestje van Birdfeather die het overleefde. Birdfeather, dat was haar moeder geweest. Rebelpaw had wel eens van die dipjes, dan zat ze er even helemaal doorheen. En op dit moment, had ze dus last van z'n dipje. Ze keek naar het water waar ze haar eigen spiegelbeeld zag. Opeens golfde het water een beetje, en dat kwam door haar. Tranen drupte in het water. ''Niemand houd van mij..'' Sprak ze tegen haar spiegelbeeld, en meer tranen volgden.


[Open]Hear me cry 0glw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leafheart
StarClan
[Open]Hear me cry DPKsfdL
Sarah
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Leafheart
BerichtOnderwerp: Re: [Open]Hear me cry   [Open]Hear me cry Icon_minitimevr 28 jun 2013 - 15:00

Van het jagen had Leafheart dorst gekregen, dus was ze op zoek gegaan naar een meertje. Niet ver van haar vandaan was een open plek, daar was misschien ook een meertje. Maar aan de overkant zat een kleine witte poes, 
waarschijnlijk nog apprentice met haar kopje over het water gebogen. Leafheart liep om het meertje. "Hoi!", riep ze toen ze er bijna was. 
Pas toen zag ze de tranen die in het water vielen. "Wat is er?", vroeg ze. Ze ging achter haar zitten en vroeg zich af hoe ze moest reageren. Moest ze haar troosten of was ze liever alleen?


[Open]Hear me cry Dmpleh
[Open]Hear me cry Upiw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebelpaw
Member
[Open]Hear me cry DPKsfdL
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons, Had an mentor
Gender:
Rank:
Rebelpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Open]Hear me cry   [Open]Hear me cry Icon_minitimezo 30 jun 2013 - 11:41

De witte poes schrok op van een wat vrolijke stem. "Hoi!" Riep een kat, duidelijk een poes, haar vrolijk toe. Ze hoorde pootstappen op haar afkomen, waarom nu? Ze snoof snel eventjes met haar neus en schudde haar kop, om zo de meeste tranen weg te laten vliegen, maar het was al te laat.  "Wat is er?" Vroeg de poes toen, ze had de tranen gezien. Rebelpaw was stil, en de poes ging achter haar zitten. Moest ze alles eruit gooien? Of was dat nu weer niet geschikt bij een warrior? Toen draaide ze zich langzaam om, en haar blik kruiste die van de kattin. Die moest haar nu wel herkennen, ze was tenslotte de enige overlevende geweest van Birdfeather's nestje. ''Ik voel me gewoon niet zo..'' Zei ze en haar stem stierf af, een volgende traan drupte in het gras, en werd opgezogen in de aarde.


[Open]Hear me cry 0glw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leafheart
StarClan
[Open]Hear me cry DPKsfdL
Sarah
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Leafheart
BerichtOnderwerp: Re: [Open]Hear me cry   [Open]Hear me cry Icon_minitimewo 3 jul 2013 - 14:11

"Ik voel me gewoon niet zo..", antwoordde de kleine, witte poes, die ze nu herkende als Rebelpaw, de enige overlevende van Birdfeather's nestje. Het moest erg zijn om je familie niet te kennen. Leafheart twijfelde nog steeds of ze haar alleen moest laten, of dat ze misschien liever gezelschap had. Dus besloot ze het te vragen. "Wil je liever alleen zijn?", vroeg ze. Als ze alleen wou zijn zou ze dat begrijpen, en haar alleen laten. 
En als ze liever iemand had die een luisterend oor bood, zou ze haar best doen om dat voor haar te zijn. Ze hield haar kopje nieuwsgierig een beetje schuin.


[Open]Hear me cry Dmpleh
[Open]Hear me cry Upiw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open]Hear me cry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: