Out for a hunt~ [SPT + Frostlake] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Timesong
StarClan
Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]  DPKsfdL
» Quinty «3 «
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timesong
BerichtOnderwerp: Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]    Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]  Icon_minitimezo 30 jun 2013 - 0:10

Zijn gouden ogen waren gericht op een dikke muis die rustig op een nootje zat te knabbelen. De achterpoten van de bruine tabby waren gespannen en hij schudde eenmaal voorzichtig met zijn achterlijf, voordat de kater de muis ving en met een snelle beet van het leven beroofde. Zelf voldaan sprong hij van de omgevallen boom af en begroef zijn prooi. Zijn snorharen trilde toen hij de aanwezigheid van een andere kat opmerkte. Timesong kwam voorzichtig dichterbij, sluipend, zodat hij geen jacht zou verstoren. In de verte zag hij een kater zitten, die hij herkende als Frostlake. De tabby zwaaide een keer met zijn staart, om de aandacht van de kater te krijgen, zonder hem te veel te storen met whatever hij ook aan het doen was.

[+Frostlake]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostlake
StarClan
Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]  DPKsfdL
« Daan »
1370
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Frostlake
BerichtOnderwerp: Re: Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]    Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]  Icon_minitimezo 30 jun 2013 - 10:23

De zwarte kater had zijn blik gericht op een ekster, die over de grond heen liep, op zoek naar wormen. De kater wachtte rustig af, want de vogel kwam al wat dichterbij. Hij spande zijn spieren aan en nog geen drie seconden later vloog hij door de lucht heen. De ekster bewoog snel, en was al opgevlogen. Hij sloeg met zijn voorpoot het beest weer uit de lucht, en het dier stortte met een enorme kracht neer tussen de bladeren, waarna het nog een meter doorschoof. Hij sprong op de vogel en beet in zijn luchtpijp. Hij hoorde de botjes kraken en het diertje werd slap. Frostlake schudde de bladeren uit zijn vacht. ''Ik bedank StarClan voor deze prooi.'' Sprak hij met een knikje naar boven en pakte de ekster op. Nu pas zag hij de tabby kater die zijn aandacht probeerde te trekken, het was Timesong. Frostlake besloot op hem af te stappen. Met ferme passen liep hij naar de kater toe. ''Hallo, Timesong,'' Begon hij en knikte hem toe. ''Ook op jacht?'' Zei hij en liet zijn ekster vallen, dat praatte makkelijker.


ᖴOᒪᒪOᗯIᑎG Tᕼᕮ ᖇIᐯᕮᖇ Oᖴ ᗪᕮᗩTᕼ ᗪOᗯᑎSTᖇᕮᗩᗰ, Oᕼ IS IT ᗩ ᗪᖇᕮᗩᗰ
Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]  E1lONzZ
Tᕼᕮᖇᕮ'S ᗩ ᖴOG ᗩᒪOᑎG Tᕼᕮ ᕼOᖇIᘔOᑎ, ᗩ STᖇᗩᑎGᕮ GᒪOᗯ Iᑎ Tᕼᕮ SKY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timesong
StarClan
Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]  DPKsfdL
» Quinty «3 «
682
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timesong
BerichtOnderwerp: Re: Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]    Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]  Icon_minitimedi 2 jul 2013 - 13:16

De zwarte kater bleek hem al snel door te hebben en met een glimlach op zijn gezicht kwam hij de jongere warrior tegemoet. "Hallo, Timesong" werd hij begroet en de tabby kater knikte hem toe. "Ook op jacht?" kwam er vervolgens achteraan. De tabby kater ging zitten, sloeg zijn staart over zijn poten heen en knikte nog een keer. "Ik heb daar achter nog een muis liggen. En zo te zien heb jij ook een succesvolle jacht," constateerde hij, terwijl zijn gouden ogen op de ekster gericht waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Out for a hunt~ [SPT + Frostlake]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: